2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Amin canımmm

Geçmiş olsun canım.ikiz gebelikte nasıl kürtaj yapacak ki.kendi Dr unu ara istersen

ayshegul1987 canım ihmal etmeden kendi doktoruna görün bence. Hangi ildesin bilmiyorum ama ben küçük ilde yaşıyorum aynı olay bir arkadaşımın başına gelmişti İstanbula sevki istenmişti. Geç döllenme olabilir mi peki sende. doktorun dedi mi bunla ilgili bişi haberin var mı?

Kızlar sağlık ocaklarına takip yaptırmak şart mı? Bizim burda çok sıra oluyor evime de çok uzak git gel çok sıkıntı oluyor. İşten çık koştur koştur gekdim yine bir ton sıra bekleyeceğim

kızımda hiç sağlıkocağına gitmemiştim sadece tetanoz aşısımı vurdurmuştum ne

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum okul açıldı malum ev iş çocuk sürekli bir koşuşturma. Mesajlarınızı okudum tek tek. Dadli canım 4-5 günlük fark sorun değil benim de 5 gün geri çıktı Dr sata göre hesaplamaya devam edeceğiz hiçbir sorun yok dedi. İçini ferah tut Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

Ya kızlar yüzüstü uyuyor musunuz? Ben öyle dönüyorum sanırım gece sabah o şekilde uyanınca karnımda gerginlik hissediyorum ne dersiniz?

Ja kizlar adete gör benim de 10.hafta olmam lazin en son adet 23.6 ama yunurtlamam 10.7 di ona göre hesap edildi yani ozaman tutmus

Sorunum geri çıkmadı değil sadece .sorunum kalp çok yavaş atıyor

Hayir ben ilk gebeligimde saglik ocagina bir kere bile gitmedim. İlla kayit acmak istiyolarsa telefonla arayip bilgileri soruyorlar o kadar.

Ayak rontgeni cektirebilirsin canim. Karnina cok uzak. Ayrica hamile oldugunu soyleyince karnina isin gecirmez bir metal tabaka koyacaklar. Gecmis olsun.

Benim kizimda da aninda kocaman gobegim cikmisti. 2. Ayda herkes hamile misin diyordu. Simdide cikti yine kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…