Amin canımmmHer şey Allah'ın verdiği ömür kadar canım bak benimde 3. Hamileliğim ilk bebeğim 20 haftalık canlı doğdu 15 dakika yaşadı 2. Bebeğim 21 haftalık canlı doğdu 2 saat yaşadı üstelik hiçbir şeyde çıkmadı bebeklerimde o kadar sağlıklıydilar. Ama Allah ömür vermemiş bize inşallah cennette nasip edecek kavuşmayı dedim 3. Bebeğim için uğraşıyorum nolur nolmaz Allah bilir ama ümitsiz olmak olmaz. Tedbir bizim takdir Allahın. Sende ümidini kesme bekle haftaya kadar bende pazartesi gitcem doktora güzel haberler alalım inşallah
Amin kuzumanladim canim benim eger yinede cok tereddut ederseniz ikna et eşini. rabbim gönlüne göre versin
Geçmiş olsun canım.ikiz gebelikte nasıl kürtaj yapacak ki.kendi Dr unu ara istersenkızlar merhaba
bugün devlet hastanesine kan ve idrar tahlili yaptırmaya gittim gitmişken kendi doktorum olmayan kadın doğumcuya da görüneyim muayene etsin gelmişken dedim.
karından usg ile baktı biliyorsunuz benimki çift embriyo transferi tüp bebekti ve ikizdi.
bugün benim 8+0 günüm. doktor biri 7+6 öteki 6+2 dedi, boylarını sordum 7haftalık kadar dedi ölçü vermedi, kalp atımını dinletmedi. birinin kalp atışı var ötekinin kalbi durmuş dedi. daha önce kendi doktoruma kontrole gittiğimizde 6.haftamdı yine birinden kalp atışı almıştık ötekinden alamamıştık şimdi üzerinden 2 hafta geçti hala durum aynı, küçüğünün kalbi atıp durduysa eğer ki ben bu doktora inanmak istemiyorum benim kürtaj mı olmam lazım bilgisi olan var mı?
kızımda hiç sağlıkocağına gitmemiştim sadece tetanoz aşısımı vurdurmuştum neKızlar sağlık ocaklarına takip yaptırmak şart mı? Bizim burda çok sıra oluyor evime de çok uzak git gel çok sıkıntı oluyor. İşten çık koştur koştur gekdim yine bir ton sıra bekleyeceğim
Hangi hastaneye gidiyorsun canım?Kızlar 8 haftalık çıktı biri 16 mm diğerini söylemedi.ikisi aynı haftası dedi.kalp atışları ile ilgili bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Sorunum geri çıkmadı değil sadece .sorunum kalp çok yavaş atıyorKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum okul açıldı malum ev iş çocuksürekli bir koşuşturma. Mesajlarınızı okudum tek tek. Dadli canım 4-5 günlük fark sorun değil benim de 5 gün geri çıktı Dr sata göre hesaplamaya devam edeceğiz hiçbir sorun yok dedi. İçini ferah tut Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Ya kızlar yüzüstü uyuyor musunuz? Ben öyle dönüyorum sanırım gece sabah o şekilde uyanınca karnımda gerginlik hissediyorum ne dersiniz?
Burda >1370 yaziyor. Bu deger 1370 demek degil. Ondan cok cok daha buyuk olabilir. Maalesef saglik ocaklari deger belli seviyeyi gecince tam net olcum yapamiyor. Sen buna bakma yaniltici bu. Doktora git keseyi görürse mesele yoktur. Hatta bebegi bile görebilir. Hcgyi bosver.
Hayir ben ilk gebeligimde saglik ocagina bir kere bile gitmedim. İlla kayit acmak istiyolarsa telefonla arayip bilgileri soruyorlar o kadar.Bugün sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmaya gittim. 24 ekime randevu veriyoruz bebeğin kalp atışlarını da dinleyeceğiz dediler. Bir şey anlamadım zaten ben bir kadın doğum doktoruna gidiyorum. Ayrıca sağlık ocağında da mı ultrasona girmem gerekecek?
Kalp atışı kaç canımSorunum geri çıkmadı değil sadece .sorunum kalp çok yavaş atıyor
Bulantıdan kafamı kaldırıp oturAmıyorum oyüzden ekşi ve tuzlu iyi geliyorKızlar eksiye veya tatlıya duskunlugunuz varmı acaba ? Asermeleriniz başladı mi
Benim hic bulanmadi bile. Dert ettigin seye bak:)Kizlar mide bulantiniz hergun oluyor mu 7+6 gunluk hamileyim normalde bulanirdi hep midem ama bugun cok bulanmadi sabah bulantisi oldu sadece ara ara hafif geldi gitti o kadar. Bu durumu yaşayan var mi?
Ben hergün bi ya ne tatlı yemeden duramazken su an hiç görmek bile istemiyorum. Bende de hep eksi isteği oluyorBulantıdan kafamı kaldırıp oturAmıyorum oyüzden ekşi ve tuzlu iyi geliyor
Ayak rontgeni cektirebilirsin canim. Karnina cok uzak. Ayrica hamile oldugunu soyleyince karnina isin gecirmez bir metal tabaka koyacaklar. Gecmis olsun.Kızlar dün akşam aksilik bu ya ayağımın topuğunu çatlattım. Yani sanırım çatlak, üzerine basınca bıçak saplanıyor gibi acı var. Ezilme olsa keşke ama bence değil. Eşim doktora götüreyim dedi ama röntgen çekmeden bir şey yapamaz onlar da değil mi? Gitmemin bir yararı olur mu gideyim mi bilemedim. Röntgen çekmeden anlarlar mı? Uf çok acıyor ya üzerine katiyen basamıyorum
Benim kizimda da aninda kocaman gobegim cikmisti. 2. Ayda herkes hamile misin diyordu. Simdide cikti yine kocaman.arada bebe yagi kullaniyorum cnm. Gobek icin erken ama daha. Ne zaman baslamak gerektigine gelince karnin kasinmaya baslarsa tatli tatli kasinma olursa ne bulursan surme vaktin gelmistir. Gogus popo basen ise amann hee ihmal etme..
evet kizda cikmazmis. O yuzden diyorum ya sanirim erkek.. Tutturamadik gene kizi .. Kaderde iki oglan anasi olmak varmis.. Yavastan kendimi alistiriyorumm..
Bende öle hamole gibi degil ya kilo almisim.gibiBenim kizimda da aninda kocaman gobegim cikmisti. 2. Ayda herkes hamile misin diyordu. Simdide cikti yine kocaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?