2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım kolay gelsin, benim de taşınma derdim var ama daha tadilat işiyle uğraşıyoruz bu ay bitirebilirsek Kasım başı en geç taşınacağız. Şimdi iyim ama o zaman durumlar nasıl olacak biraz endişeliyim açıkcası

Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yaptınız kaçıncı haftanizda

Hayırlı geceler kızlar, 2 gündür yazicam bi firsat bulamadim bu haftaya kadar bir dr disinda herkesin kiz dediği bebeğimiz erkekmis onu öğrendik ayrintilida 20aylik bi oğlum var kiz cok istiyordum ama oglusuma bi oyun arkadasi geliyor hemde saglikli cok şükür daha ne istenir ki Allahtan sadece çevredekilerin bana moral vermeye çalışan konusmalari sinirimi bozuyo, 'saglikli olsun da kizi erkegi aynı, 3.belki kiz olur' fln dedikce millet cinler tepeme cikiyo yavas yavas

Anammmmmm mmm hayirlisiyla gelsin sağlıkla gelsin vay beeeee eee :)

O zaman dedikleri gibi 28 haftaya kadar zamanı var gibi görünüyor şart mı bu şeker yüklemesi acaba ya

Bazı doktor aç karnına kan alıyor şeker bakıyor normalse tamam yaptirma diyor

Bazısı aç ve tok karnına kan alıyor şeker bakiyor normalse tamam yaptirma diyor

Bazısı direk soruyor ailede şeker var mı kilo alımin nasıl diyor, soruların cevabı olumlu ise yatırma diyor

Bazısı yaptır gel asabimi bozma diyor hahahah

Abi kardeş destek olarak büyürler canım ne güzel işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…