- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Anammmmmm mmm hayirlisiyla gelsin sağlıkla gelsin vay beeeee eee :)
Valla yesacimm ben de bir aa dedim bastanAnammmmmm mmm hayirlisiyla gelsin sağlıkla gelsin vay beeeee eee :)
Arkadaslar tansiyonlar nasil kac olmasi gerek yuksek dusuk rica etsem paylasirmisiniz
Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yaptınız kaçıncı haftanizda
Evet canim ben zaten oğlum icin erkek olsa cok güzel olur kiz olursa da benim icin diyodum. Bi buruk olurum sanıyodum ama onun minik suratini, hareketlerini gördüm sağlıklı oldugunu öğrendim ya gerisi hiç önemli değilAbi kardeş destek olarak büyürler canım ne güzel işte :)
Benim doktor da kiloya takık ama benim ne kadar frenlesem de olmadı :)Kızlar ya son günlerde çok tursu yedim ondan mı yoksa yemem de arttı ondan mı bilmiyorum ama bikac gündür her sabah tartiliyorum ve her sabah 300 400 gr almış oluyorum.hamilelige başlangıç kilom 61.5 tu.su an 67 oldum.ama sanki fren patladı. Hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi günde 2 porsiyon yiyorum.tabi biraz aşure olayını abarttım vs.sizde kilo durumu nasıl. Doktorum benim kilo meselesinde titiz.dikkat et yeme vs deyip duruyor. Korkuyorum 2 hafta sonra gidecem bu gidişle en az 70 kilo giderim☺
Amin canim evlat öyle güzel bisey ki saglikli hayırlı olsun kızı erkeği önemli degil, yalniz cok ozeniodum cicili bicili kiz bebek giydirmeye ama nasipHayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Milleti boşver kız olsaydı da niye erkek değildi derler :)
Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun
Amin canim evlat öyle güzel bisey ki saglikli hayırlı olsun kızı erkeği önemli degil, yalniz cok ozeniodum cicili bicili kiz bebek giydirmeye ama nasip
Ben hala almadim. Hala veristeyimKızlar ya son günlerde çok tursu yedim ondan mı yoksa yemem de arttı ondan mı bilmiyorum ama bikac gündür her sabah tartiliyorum ve her sabah 300 400 gr almış oluyorum.hamilelige başlangıç kilom 61.5 tu.su an 67 oldum.ama sanki fren patladı. Hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi günde 2 porsiyon yiyorum.tabi biraz aşure olayını abarttım vs.sizde kilo durumu nasıl. Doktorum benim kilo meselesinde titiz.dikkat et yeme vs deyip duruyor. Korkuyorum 2 hafta sonra gidecem bu gidişle en az 70 kilo giderim☺
Benim doktor da kiloya takık ama benim ne kadar frenlesem de olmadı :)
10 kg oldu toplam
Benim doktorum aclik tokluk bakti gayet iyi cikti gerek yok dediO zaman dedikleri gibi 28 haftaya kadar zamanı var gibi görünüyor şart mı bu şeker yüklemesi acaba ya
Ya ben daha birkaç hafta öncesine kadar 64 tüm. Bu gidişle ben 70 le dogurucam diyordum..ama bir açıldı iştahım, canım sürekli bişeyler yemek istiyo☺
Kızlar ya son günlerde çok tursu yedim ondan mı yoksa yemem de arttı ondan mı bilmiyorum ama bikac gündür her sabah tartiliyorum ve her sabah 300 400 gr almış oluyorum.hamilelige başlangıç kilom 61.5 tu.su an 67 oldum.ama sanki fren patladı. Hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi günde 2 porsiyon yiyorum.tabi biraz aşure olayını abarttım vs.sizde kilo durumu nasıl. Doktorum benim kilo meselesinde titiz.dikkat et yeme vs deyip duruyor. Korkuyorum 2 hafta sonra gidecem bu gidişle en az 70 kilo giderim☺
Hayırlı geceler kızlar, 2 gündür yazicam bi firsat bulamadim bu haftaya kadar bir dr disinda herkesin kiz dediği bebeğimiz erkekmis onu öğrendik ayrintilida20aylik bi oğlum var kiz cok istiyordum ama oglusuma bi oyun arkadasi geliyor hemde saglikli cok şükür daha ne istenir ki Allahtan sadece çevredekilerin bana moral vermeye çalışan konusmalari sinirimi bozuyo, 'saglikli olsun da kizi erkegi aynı, 3.belki kiz olur' fln dedikce millet cinler tepeme cikiyo yavas yavas
Kızlar ya son günlerde çok tursu yedim ondan mı yoksa yemem de arttı ondan mı bilmiyorum ama bikac gündür her sabah tartiliyorum ve her sabah 300 400 gr almış oluyorum.hamilelige başlangıç kilom 61.5 tu.su an 67 oldum.ama sanki fren patladı. Hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi günde 2 porsiyon yiyorum.tabi biraz aşure olayını abarttım vs.sizde kilo durumu nasıl. Doktorum benim kilo meselesinde titiz.dikkat et yeme vs deyip duruyor. Korkuyorum 2 hafta sonra gidecem bu gidişle en az 70 kilo giderim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?