2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O zaman vaktimiz geçmeden yapalım asabimi bozma diyen doktorlar icin bebeğe ve anneye faydası varsa yapmak lazım tabi

Kızlar ya son günlerde çok tursu yedim ondan mı yoksa yemem de arttı ondan mı bilmiyorum ama bikac gündür her sabah tartiliyorum ve her sabah 300 400 gr almış oluyorum.hamilelige başlangıç kilom 61.5 tu.su an 67 oldum.ama sanki fren patladı. Hiç tatlı yiyemiyordum, şimdi günde 2 porsiyon yiyorum.tabi biraz aşure olayını abarttım vs.sizde kilo durumu nasıl. Doktorum benim kilo meselesinde titiz.dikkat et yeme vs deyip duruyor. Korkuyorum 2 hafta sonra gidecem bu gidişle en az 70 kilo giderim☺

Anammmmmm mmm hayirlisiyla gelsin sağlıkla gelsin vay beeeee eee :)
Valla yesacimm ben de bir aa dedim bastan bide dr.a ama ben hic erkek ismi düşünmedim dedim olsun daha zamaniniz var dedi dr.da herkes kiz dedi diye o kadar emindim ki kiz olacağından eşime kiz olursa sen karisma isme erkek olursa da ben karismam demistim smdi tirnaklarimi yiyorum gizli gizli

P pinkbrain yorulumca hep öyle oluyor
Bende azıcık yürüyüm başla iş yapmamam lazım xaten yapamıyorum da sende arrık dinlene dinlene yap işlerinş

Biraz tez canlı bir insanım, hemen yapayım diye atlıyorum her şeye.. bi iş yaparken, gezerken filan da hiç yorulduğumu anlamıyorum da.. Artık hamile olduğumu, ona göre hareket etmem gerektiğini hatırlamam gerek arada..

Arkadaslar tansiyonlar nasil kac olmasi gerek yuksek dusuk rica etsem paylasirmisiniz

Kişiye göre değişir herhalde.. Benim genel olarak hep düşüktür..

Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yaptınız kaçıncı haftanizda

24-28 arası yapılıyormuş.. Son kontrolüne pazartesi gittim, 23+4 te yani, doktorum 1 ay sonraki kontrolde yaparız dedi..

Benim doktor da kiloya takık ama benim ne kadar frenlesem de olmadı :)
10 kg oldu toplam

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Milleti boşver kız olsaydı da niye erkek değildi derler :)

Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun
Amin canim evlat öyle güzel bisey ki saglikli hayırlı olsun kızı erkeği önemli degil, yalniz cok ozeniodum cicili bicili kiz bebek giydirmeye ama nasip

Amin canim evlat öyle güzel bisey ki saglikli hayırlı olsun kızı erkeği önemli degil, yalniz cok ozeniodum cicili bicili kiz bebek giydirmeye ama nasip

O konuda haklısın , bütün reyonlar kızlara özel sanki :)
Ben her gittiğimde dayanamayıp bişeyler alıyorum mesela

Ben hala almadim. Hala veristeyim

Ya ben daha birkaç hafta öncesine kadar 64 tüm. Bu gidişle ben 70 le dogurucam diyordum..ama bir açıldı iştahım, canım sürekli bişeyler yemek istiyo☺

:) o zaman afiyet şeker olsun yahu
Kendimi ekstra strese sokup çırpınmak yerine herşeyi akışına bırakma taraftarıyım
En fazla yuvarlana yuvarlana giderim Doğuma

Bende yedigime ictigime dikkat ediyordum demirim dusunce valla uzum muzum yiyirum artik gece acikiyordum hiyar yiyip yatiyordum artik kuru uzum kayisi ceviz yiyorum saldim gitti.

Valla al benden de o kdarr 6.aya kadar eksi ve tuzludan baska bisey demiyorum simdi cikolata tatlı gozum dönüyo niye boyle oluyo acepp

bu kadar zaman sonra değişmesi şaşırtmıştır yoksa ikisi de evlat kızı erkeği mi var anne olunca onun adı sadece evlat oluyor ayrıca iki erkek çok şanslı olacaktır.
Onu diyenlerin ağzına tuvalet terliği ile vur sen..

Turşu tuzdan dolayı ödem tutuyordur canım ondan kg fazla çıkıyordur. Tatlı için bir şey diyemeyeceğim bende çok yiyorum gece kalkıp yiyorum durduramıyorum kendimimi önceden çikolata falan yerdim artık meye yemeye çalışıyorum kg almamak için

P pinkbrain bende senin gibiyim ama yormadığımda daha iyi hissediyorum

Canım ödem tutma ihtimalimizin oldukça arttığı dönemlere giriyoruz, turşu tüketimini mümkün mertebe azaltsan iyi olur. Onun dışında 70te olsan bir şeycik olmaz :)

Kızlar benim belim çok ağrıyor ya. Oturduğum yerden zar zor kalkıyorum,geceleri yatağımda dönemiyorum bile. Bir kaç haftadır fazla işte yapmıyorum. Nasıl geçecek bu ağrılar ya.

Bebek odasi yapmayi dusunen annelere sesleniyorum!

Kizlar, bebek yatagini nasil alacaksiniz? Hani sonradan buyutulup genc yatagi olan, ustunde komodinleri olan versiyon mu? yoksa direkt korkuluklu bebek besigi tarzinda hic buyumeyen model mi? yoksa simdi yeni moda var sedir model yada daybed diyorlar, o mu? Ya da cok baska bir sey mi?

Ve nereden almayi dusunuyorsunuz? İkea mi? Ya da cilek mobilya gibi standart olculerde olan seri uretim mobilyacilar? Ya da kendi imalati olan istediginiz olculerde, odadaki yerinize, kendi zevkinize gore dizayn ve renk seciminde bulunabileceginiz bir mobilyacidan mi?

Fiyat araligi olarak butcenizde ne kadar ayirdiniz, yada ayirmayi dusunuyorsunuz?

Yalniz bayagi anket yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…