2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Suan oda yapmayacagim o yuzden bunu almaya karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-04-18-38-23.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 70
bu arada instagramda bene konfor besikleri var bir suru kisi o besiklerden almis ve cok memnunlar besiklerde gercekten cok guzel gorunuyor

Çok isterim canım valla :) yarın dr randevum var, daha erken saatte, iki kez gelip gitmek olmasın diye belki yarınki seansa katılamayız ama mutlaka bi seansta tanışırız ne hoş olur :) sen mutlaka ara canım
Ben ancak onumuzde ki haftadan itibaren katilabilirim zannediyorum ama yarin arayacagim hastaneyi.
Sen kursa baslamissan ilk gelecegim gun hemmen yazarim sana zaten.
Su aralar pek giremeyecegim sanirsam kk ya artik ev duzenleme islerine iyiden iyiye giriyorum ustune bir de freelance is aldim dur bakalim nasil basedicem.
Zaten girmedigim kisacik sure icerisinde baktim da sayfalar almis basini gitmis pek okumaya vaktim de olmayacak galiba

Tamamdır canım haberleşiriz bu konuda :)
İş olayına çok sevindim bebeğin kısmetiyle geliyor ne güzel :)
Ev işinde de Allah kolaylık versin diyorum yavaştan ben de beşik, gardrop kararımı netleştirmeliyim sanki epey ağırdan alıyorum :)

Bende alıyordum kilo ama tokluk sekerim yüksek cıkınca diyabet diyetine basladım tatlıyı kestim sadece bugun doğumgünümdü kızlar 30u doldurdum oyüzden bir dilim pasta yedim ama meyveyi cok azalttım günde birtane meyve yiyorum öncesinde 4 5 taneydi ve kilom durdu nekadar aldım toplamda 6 kilo .6 ayda 6 kilo fena sayılmaz siz ne durumdasınız?

iyi almışsın sen canım 7. Aydan sonra genelde ayda 2 kg falan alınıyor daha çok yiyorsun sende benekte daha hızlı kilo alıyo.
Ben 8 kg aldım şuanda bu ay dikkat edersem iyi olcak.

Ben cilek baby cotton alicam. Ebeveyn yatakli olanindan. Kendi odamiza da sepet besik. Miss

Mutlu yillar canim. Nice senelere hayirla evlatlarimizla erismek nasip olsun

Günaydın canım aynı şey bana hep olur ama dilim kaçmış gibi değilde sanki boğazımı biri sıkıyor gibi nerdeyse tamamen nefesim kesilir alerjik astım hastasıyım canım ben genelde mevsim geçişlerinde olur bi toz yada polen tetikler eğer tekrar ederse mutlaka bi göğüs cerrahisine git hem nefes ölçümü yaparlar hemde alerjinin neye olduğunu bulurlar

Gunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...

Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah canım dikkat etmek lazım bende oğlumun altını felan değişirken oynarken bi iki kez tekme attı oğlum karnıma o günden sonra daha dikkat ediyorum oğlumla oynarken altını değişirken bebişlerimiz önce Allah a sonra bize emanet canım Allah ın izniyle bişi olmaz Güzel haberlerle gel bol güzel poz versin sana kızçen

Teşekkür ederim cnm inşallah :)

meltem_kaya gunaydin canim. Sen carpinca cok panikledigin icin bebek de korkmustur. Senin canin coook cook yanmadiysa ona da bisi olmaz su icinde o. Insallah ayrintilidan da muthis haberlerle donersin

İnşallah çook güzel haberler alırsın canım. Ben hala ufak tefek çarpmalar yaşıyorum ne kadar dikkat etsemde inadına denk geliyor. Ama bildiğim kadarıyla bebek hemen zarar görecek kadar cildin altında değilmiş. Ama yine de dikkat etmek lazım. Güzel haberlerle dön inşallah :)

Kızlar günaydınnn.. Dün aşırı yorgunluktan giremedim foruma. Önce ki gün eminönündeydim ve çok yorulmuştum. Dünde o yorgunluğun üstüne kışlıklarla yazlıkları değiştirdim ki hala bitmediler. Neyse bir türlü tam anlamıyla dinlenemedim ve müsait olamadım. Dün ve bu sabah yan komşu bebeğini bana bıraktı 1er saat kadar. aman Allahımmm kızlar o kadar güzel bişey ki bebek.. Dün ilk defa bıraktı bir saat sonra almaya geldi eşimde evdeydi o da sevdi baya bebeği neyse annesi almaya geldi gittiler bizim gözlerimiz doldu Yan komşunun çocuğu insan 1 saatte bağlanır mı O kadar mucizeler ki neye bu kadar çabuk alışabilirsin. 2 aylık bile değil bebek, tam sevdiğim dönemlerde. Çok güzel kokuyor, böyle genizden saçma sapan sesler çıkarıyor Allahıııımmmmmm o böyle güzelse benim ki nasıl olur kim bilir diye düşündüm. 2 gün önce iki arkadaşla bebek sahibi olmaya hazır değiliz gibi hissediyoruz demiştik ben şimdi anladım ki deli gibi bebek istiyormuşum da haberim yokmuş. Kızlar Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Allah güzel günler getirsin bizlere. Çok güzel, huzurlu ve terapi dolu günler bizi bekliyor fragmanda gördüm Bu arada terapi dedim ama ben sevmelik ve uyutmalık alıyorum çocuğu zorlukları da nasıldır kim bilir ama insan sadece bakınca bile huzur buluyor müthiş bişey yaa. Aaaaaaa bende istiyoruuuummmmmmm

Neyse ki hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…