- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Yarin hemen arayayim canim cok sagol.Ücretsiz yazıyor canım internet sitesinde. Ataşehir'i aradım ben. Özellikle son iki haftası tamamen bebek bakımı ile ilgilihemen aramalısın :)
Suan oda yapmayacagim o yuzden bunu almaya karar verdimBebek odasi yapmayi dusunen annelere sesleniyorum!
Kizlar, bebek yatagini nasil alacaksiniz? Hani sonradan buyutulup genc yatagi olan, ustunde komodinleri olan versiyon mu? yoksa direkt korkuluklu bebek besigi tarzinda hic buyumeyen model mi? yoksa simdi yeni moda var sedir model yada daybed diyorlar, o mu? Ya da cok baska bir sey mi?
Ve nereden almayi dusunuyorsunuz? İkea mi? Ya da cilek mobilya gibi standart olculerde olan seri uretim mobilyacilar? Ya da kendi imalati olan istediginiz olculerde, odadaki yerinize, kendi zevkinize gore dizayn ve renk seciminde bulunabileceginiz bir mobilyacidan mi?
Fiyat araligi olarak butcenizde ne kadar ayirdiniz, yada ayirmayi dusunuyorsunuz?
Yalniz bayagi anket yaptim
bu arada instagramda bene konfor besikleri var bir suru kisi o besiklerden almis ve cok memnunlar besiklerde gercekten cok guzel gorunuyorBebek odasi yapmayi dusunen annelere sesleniyorum!
Kizlar, bebek yatagini nasil alacaksiniz? Hani sonradan buyutulup genc yatagi olan, ustunde komodinleri olan versiyon mu? yoksa direkt korkuluklu bebek besigi tarzinda hic buyumeyen model mi? yoksa simdi yeni moda var sedir model yada daybed diyorlar, o mu? Ya da cok baska bir sey mi?
Ve nereden almayi dusunuyorsunuz? İkea mi? Ya da cilek mobilya gibi standart olculerde olan seri uretim mobilyacilar? Ya da kendi imalati olan istediginiz olculerde, odadaki yerinize, kendi zevkinize gore dizayn ve renk seciminde bulunabileceginiz bir mobilyacidan mi?
Fiyat araligi olarak butcenizde ne kadar ayirdiniz, yada ayirmayi dusunuyorsunuz?
Çok isterim canım valla :) yarın dr randevum var, daha erken saatte, iki kez gelip gitmek olmasın diye belki yarınki seansa katılamayız ama mutlaka bi seansta tanışırız ne hoş olur :) sen mutlaka ara canımYarin hemen arayayim canim cok sagol.
Belki orada karsilasir tanisiriz da
Ben ancak onumuzde ki haftadan itibaren katilabilirim zannediyorum ama yarin arayacagim hastaneyi.Çok isterim canım valla :) yarın dr randevum var, daha erken saatte, iki kez gelip gitmek olmasın diye belki yarınki seansa katılamayız ama mutlaka bi seansta tanışırız ne hoş olur :) sen mutlaka ara canım
Tamamdır canım haberleşiriz bu konuda :)Ben ancak onumuzde ki haftadan itibaren katilabilirim zannediyorum ama yarin arayacagim hastaneyi.
Sen kursa baslamissan ilk gelecegim gun hemmen yazarim sana zaten.
Su aralar pek giremeyecegim sanirsam kk ya artik ev duzenleme islerine iyiden iyiye giriyorum ustune bir de freelance is aldim dur bakalim nasil basedicem.
Zaten girmedigim kisacik sure icerisinde baktim da sayfalar almis basini gitmis pek okumaya vaktim de olmayacak galiba
Bende alıyordum kilo ama tokluk sekerim yüksek cıkınca diyabet diyetine basladım tatlıyı kestim sadece bugun doğumgünümdü kızlar 30u doldurdum oyüzden bir dilim pasta yedim ama meyveyi cok azalttım günde birtane meyve yiyorum öncesinde 4 5 taneydi ve kilom durdu nekadar aldım toplamda 6 kilo .6 ayda 6 kilo fena sayılmaz siz ne durumdasınız?
Ben cilek baby cotton alicam. Ebeveyn yatakli olanindan. Kendi odamiza da sepet besik. MissBebek odasi yapmayi dusunen annelere sesleniyorum!
Mutlu yillar canim. Nice senelere hayirla evlatlarimizla erismek nasip olsunBende alıyordum kilo ama tokluk sekerim yüksek cıkınca diyabet diyetine basladım tatlıyı kestim sadece bugun doğumgünümdü kızlar 30u doldurdum oyüzden bir dilim pasta yedim ama meyveyi cok azalttım günde birtane meyve yiyorum öncesinde 4 5 taneydi ve kilom durdu nekadar aldım toplamda 6 kilo .6 ayda 6 kilo fena sayılmaz siz ne durumdasınız?
Günaydın canım aynı şey bana hep olur ama dilim kaçmış gibi değilde sanki boğazımı biri sıkıyor gibi nerdeyse tamamen nefesim kesilir alerjik astım hastasıyım canım ben genelde mevsim geçişlerinde olur bi toz yada polen tetikler eğer tekrar ederse mutlaka bi göğüs cerrahisine git hem nefes ölçümü yaparlar hemde alerjinin neye olduğunu bulurlarCanım dr la konustum o da aynı seyi söyledi bende uyku apnesi yoktu ama ne tetikler bilmiyorum yorulmamamı eger tekrar ederse dahiliyeye gidip nefes açan hava veren ilaçlardan verilebilir dedi. Bi de yatmadan iki saat önce sıvı alımını bırak dedi. Ama çok korktum. Sen nerelerdesin ne zamandır yoktun her sey yolunda inşallah. Bu arada sana oda takımını sormustun hallettin mi?
Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah canım dikkat etmek lazım bende oğlumun altını felan değişirken oynarken bi iki kez tekme attı oğlum karnıma o günden sonra daha dikkat ediyorum oğlumla oynarken altını değişirken bebişlerimiz önce Allah a sonra bize emanet canım Allah ın izniyle bişi olmaz Güzel haberlerle gel bol güzel poz versin sana kızçenGunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...
Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah canım dikkat etmek lazım bende oğlumun altını felan değişirken oynarken bi iki kez tekme attı oğlum karnıma o günden sonra daha dikkat ediyorum oğlumla oynarken altını değişirken bebişlerimiz önce Allah a sonra bize emanet canım Allah ın izniyle bişi olmaz Güzel haberlerle gel bol güzel poz versin sana kızçen
İnşallah çook güzel haberler alırsın canım. Ben hala ufak tefek çarpmalar yaşıyorum ne kadar dikkat etsemde inadına denk geliyor. Ama bildiğim kadarıyla bebek hemen zarar görecek kadar cildin altında değilmiş. Ama yine de dikkat etmek lazım. Güzel haberlerle dön inşallah :)Gunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...
Neyse ki hamilesinKızlar günaydınnn.. Dün aşırı yorgunluktan giremedim foruma. Önce ki gün eminönündeydim ve çok yorulmuştum. Dünde o yorgunluğun üstüne kışlıklarla yazlıkları değiştirdim ki hala bitmediler. Neyse bir türlü tam anlamıyla dinlenemedim ve müsait olamadım. Dün ve bu sabah yan komşu bebeğini bana bıraktı 1er saat kadar. aman Allahımmm kızlar o kadar güzel bişey ki bebek.. Dün ilk defa bıraktı bir saat sonra almaya geldi eşimde evdeydi o da sevdi baya bebeği neyse annesi almaya geldi gittiler bizim gözlerimiz dolduYan komşunun çocuğu insan 1 saatte bağlanır mı O kadar mucizeler ki neye bu kadar çabuk alışabilirsin. 2 aylık bile değil bebek, tam sevdiğim dönemlerde. Çok güzel kokuyor, böyle genizden saçma sapan sesler çıkarıyor Allahıııımmmmmm o böyle güzelse benim ki nasıl olur kim bilir diye düşündüm. 2 gün önce iki arkadaşla bebek sahibi olmaya hazır değiliz gibi hissediyoruz demiştik ben şimdi anladım ki deli gibi bebek istiyormuşum da haberim yokmuş. Kızlar Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Allah güzel günler getirsin bizlere. Çok güzel, huzurlu ve terapi dolu günler bizi bekliyor fragmanda gördüm Bu arada terapi dedim ama ben sevmelik ve uyutmalık alıyorum çocuğu zorlukları da nasıldır kim bilir ama insan sadece bakınca bile huzur buluyor müthiş bişey yaa. Aaaaaaa bende istiyoruuuummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?