2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tatlım kafanda deli sorular ben ankara dodo mobılyadan aldım sitelerden 5000 tuttu. benımkı buyuyebılen besık sallanmıyor halıyle sunu soyleyım guzel begendım fakat odan kucukse devasa duruyor sımdı magazalardakı besıklere bakıyoruz bızım besıgın yavrusu gıbı duruyorlar hehe. full ölçü 80*180 düşün . beşik kısmıda 80*140. yerın varsa al tekrar baza yatak almak zorunda kalmazsın bız sımdıden cıkardık aradan idaştan da bebek yatagı aldık

Günaydın kızlar sağlık ocağında 2.doz tetanoz aşımı yaptırdım. Bu sefer biraz daha acıdı :) ama olsun. 49 ile hamile kalmışım kıyafetleri saymazsak 54 kiloyum. Çok az kilo almışım ya üzüldüm bide boy 172 olunca oğluşumun kalp atışlarıda normal 146 hatta o sıra tekme bile attı. Allahım bunlar resmen mucize gibi şeyler. Benimle ilgilenen hemşirem o kadar tatlıki bana çok güzel şeyler anlattı. Normal doğumdan korkmamam gerektiğini bunun bir mucize olduğunu illaki sancı olacak ama bu sancıyı Allahın bizlere vermiş olduğu bir nimet olduğunu düşünerek doğuma girmem gerektiğini. Annenin o sancı esnasında edeceği duaların kabul ve günahlarına kefaret olduğunu psikolojimi bozmazsam sıkıntısız Doğum yapacağımı VS. O kadar güzel anlattı. Yenilendim resmen

Nasıl yani yeni mi öğrendin cinsiyeti yoksa değişti mi bende bunu yaşamaktan korkuyorum

Eki Görüntüle 2051844

bizim bebitolar artık yediklerimizin tadına bakabilecek keşke bu yazıları okurken hamur işi yiyor olmasaydım
Hahahaha
Ben 2 gün önce açlık toklum kan şekerime baktırdım canım. Devletten randevu aldım gittim (aç karnına), kan alındı benden sonra yemek yedikten 2 saat sonra gel bir daha kan alıcaz denildi öyle yaptım ve tok şekilde kan alındı yine.. Ama 13 hafta önce yine bakılmıştı o zaman yemek yedikten 1 saat sonra tokluk için kan alındı. Yani seni yönlendirecekler ama önce aç karnına gidip kan vereceksin sonra onlar diyuecek yemek yedikten şu kadar saat sonra gel kan ver diye bir de öyle gidip kan vereceksin. Sonuç aynı gün iki defa kan veriyorsun

meltem_kaya canım üzülme sıkma canını bebisin çok güzel korunuyor bir şey olmaz ona annesi sakar olmamız da normal artık her yerimiz değişti ben şimdiden penguen gibi yürümeye başladım açıyorum bacakları ohh benim herifte laf ediyor hamilelik sana hiç yaramadı diye komple genişlemisim napalim analık çok zor
İnşallah güzel haberlerle resimlerle gelirsin

Ay ben dün ayağını hissettim çok tatlı ya
Kız nasıl yani gıdıklama derken?
Ay ben dün ayağını hissettim çok tatlı ya
Ayy nasıl anlıyorsunuz neden ben hiçbişey anlamıyorum pozisyonunu bile anlasam yeter
Kıyamam yaaa kusura bakma canım ama çok güldüm annene tam benim annemin yaşaması muhtemel şeyleri yaşamış

Canım ikinci belki ondan biraz tecrübe var çok hareketli olunca karnına dokununca anlayabilirsin mesela geçen döndü kafası kasığımdaydı büyük ve sert olmasından anladım

Ya başta kiz dedikleri için kıza kendini çok odaklamışsın ve böyle düşünmen çok normal. şimdi benimde bu saatten sonra cinsiyeti su deseler evet şükürler olsun sağlıklı ama acaip moralim bozulur. insanları da ciddiye alma çok her şartta bisey derler demezlerse ölürler mazallah :)

Aynen benim doktorumda resmen yaptır gel diyenlerdendi. Yatırmadım. açlık tokluga baktırdim o kadar. pişman değilim :)

kızlar ben 1,68 boyundayım ve 80 kilo civarındayım
bebeğimin bir haftaya kadar 6. ayıda dolacak
ama insanlar aaa sen hamilemisin diyorlar
oldukça iri yarıyım ama anlaşılmıyor galiba
bide tesettürlü olduğum için bol kıyafet giyiyorum galiba ondan dolayı
yani hoşuma gitmedi de değil

Geçmiş olsun canım ,sabah aynsini ben yaşadım kapı kolu sert bi şekilde karnıma vurdu
Bebek suyun içinde olduğu için bişey olmaz diye avuttum kendimi
Daha dikkatli olmamıs gerekiyor

Selam kızlar bizimde 12.30 da kontrolümüz var . Bakalım bebem ne kadar büyümüş . Hem de bugün tetanoz aşısının 2. Dozunu yaptıracağım , ay hiç istemiyorum ama mecbur . İlkinde epey ağrım sancım oldu , inşallah bunda olmaz ya da erken atlatırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…