Tatlım kafanda deli sorularBebek odasi yapmayi dusunen annelere sesleniyorum!
Kizlar, bebek yatagini nasil alacaksiniz? Hani sonradan buyutulup genc yatagi olan, ustunde komodinleri olan versiyon mu? yoksa direkt korkuluklu bebek besigi tarzinda hic buyumeyen model mi? yoksa simdi yeni moda var sedir model yada daybed diyorlar, o mu? Ya da cok baska bir sey mi?
Ve nereden almayi dusunuyorsunuz? İkea mi? Ya da cilek mobilya gibi standart olculerde olan seri uretim mobilyacilar? Ya da kendi imalati olan istediginiz olculerde, odadaki yerinize, kendi zevkinize gore dizayn ve renk seciminde bulunabileceginiz bir mobilyacidan mi?
Fiyat araligi olarak butcenizde ne kadar ayirdiniz, yada ayirmayi dusunuyorsunuz?
Yalniz bayagi anket yaptim
Normaliz tabii canımmmbebişler gelince her türlü tutarız merak etme sen.
İnşallah kızlar, küçücük kızlar bile anne oluyorsa herhalde bizde yapabilirizadin gibi emin ol öyle tutacaksın ki kendin bile şaşıracaksın. ben becerdiysem herkes becerir...
Bende böyle bişi almayi düşünüyorum güzel bencedeSuan oda yapmayacagim o yuzden bunu almaya karar verdim
Evet canm benm tesekkur ederimBu arada ben yine konuştuklarınızı okuyacağım sonra bugün veya yarın müsait olunca Eminönünden aldıklarımın resmini alışveriş konusuna atarım inşallah.
Oktivus Canım sen istemiştin galiba aliekspressten aldığım kundağın linkini yazıyorum buraya https://tr.aliexpress.com/item/Baby...32792919852.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.aQJnfJ
Nasıl yani yeni mi öğrendin cinsiyeti yoksa değişti miHayırlı geceler kızlar, 2 gündür yazicam bi firsat bulamadim bu haftaya kadar bir dr disinda herkesin kiz dediği bebeğimiz erkekmis onu öğrendik ayrintilida20aylik bi oğlum var kiz cok istiyordum ama oglusuma bi oyun arkadasi geliyor hemde saglikli cok şükür daha ne istenir ki Allahtan sadece çevredekilerin bana moral vermeye çalışan konusmalari sinirimi bozuyo, 'saglikli olsun da kizi erkegi aynı, 3.belki kiz olur' fln dedikce millet cinler tepeme cikiyo yavas yavas
Kıyamam sana yaaaa o nasıl laf öyle anne bideCunku "Sen sancı çekerken kenarda candy crush oynamayı dusunuyorum amaaaan napim yani cekcen mecbur " diyen bi annenin kızıyım
HahahahaEki Görüntüle 2051844
bizim bebitolar artık yediklerimizin tadına bakabilecek keşke bu yazıları okurken hamur işi yiyor olmasaydım
Ben 2 gün önce açlık toklum kan şekerime baktırdım canım. Devletten randevu aldım gittim (aç karnına), kan alındı benden sonra yemek yedikten 2 saat sonra gel bir daha kan alıcaz denildi öyle yaptım ve tok şekilde kan alındı yine.. Ama 13 hafta önce yine bakılmıştı o zaman yemek yedikten 1 saat sonra tokluk için kan alındı. Yani seni yönlendirecekler ama önce aç karnına gidip kan vereceksin sonra onlar diyuecek yemek yedikten şu kadar saat sonra gel kan ver diye bir de öyle gidip kan vereceksin. Sonuç aynı gün iki defa kan veriyorsunMerhaba kızlar şeker yüklemesi için yarın aile hekimine gideceğim açlık tıkluk yazmışssınız nasıl oluyor? Aç karna kan verdikten sonra tokluga da aynı gün mü bakıkacak nasıl oluyor bana da anlatır mısınız
Kız nasıl yani gıdıklama derken?Ay ben dün ayağını hissettim çok tatlı ya
Ayy nasıl anlıyorsunuz neden ben hiçbişey anlamıyorumAy ben dün ayağını hissettim çok tatlı ya
Kıyamam yaaa kusura bakma canım ama çok güldüm annene tam benim annemin yaşaması muhtemel şeyleri yaşamışBenim ilk dogum hikayem cok komik normal diye gittik once suyum geldi sancim yok annem o kadar heycanlandi ki tansiyonu firladi migreni azdi ama tabi normal dogum olmadi beni sezeryana aldilar ciktim odaya geldim annem yatio iceri giren doktorlar once annene bakio neyse gece oldu biraz toparlamisti tutturdu ben kalicam esimi gonderdi gece tekrar hastalandi.sonuc annemin popoya igne vuruldu sabaha kadar uyudu bende dikisli dikisli bebege baktim.goturmiycem seni bu sefer dedim olur tamam dio yazik ......
Canım ikinci belki ondan biraz tecrübe var çok hareketli olunca karnına dokununca anlayabilirsin mesela geçen döndü kafası kasığımdaydı büyük ve sert olmasından anladımKız nasıl yani gıdıklama derken?
Ayy nasıl anlıyorsunuz neden ben hiçbişey anlamıyorumpozisyonunu bile anlasam yeter
Kıyamam yaaa kusura bakma canım ama çok güldüm annene tam benim annemin yaşaması muhtemel şeyleri yaşamış
Ben seve seve dinlerim kuzumBenim gaz konusunda çok fena bir hikayem var ama gruptakiler pek kibar yazmaya korkuyorum hahahah :)Oktivus sana özelden yazayım sen de hem gazli hem rahatsin sanırım. Hahahahahahha
Ya başta kiz dedikleri için kıza kendini çok odaklamışsın ve böyle düşünmen çok normal. şimdi benimde bu saatten sonra cinsiyeti su deseler evet şükürler olsun sağlıklı ama acaip moralim bozulur. insanları da ciddiye alma çok her şartta bisey derler demezlerse ölürler mazallah :)Hayırlı geceler kızlar, 2 gündür yazicam bi firsat bulamadim bu haftaya kadar bir dr disinda herkesin kiz dediği bebeğimiz erkekmis onu öğrendik ayrintilida20aylik bi oğlum var kiz cok istiyordum ama oglusuma bi oyun arkadasi geliyor hemde saglikli cok şükür daha ne istenir ki Allahtan sadece çevredekilerin bana moral vermeye çalışan konusmalari sinirimi bozuyo, 'saglikli olsun da kizi erkegi aynı, 3.belki kiz olur' fln dedikce millet cinler tepeme cikiyo yavas yavas
Aynen benim doktorumda resmen yaptır gel diyenlerdendi. Yatırmadım. açlık tokluga baktırdim o kadar. pişman değilim :)Bazı doktor aç karnına kan alıyor şeker bakıyor normalse tamam yaptirma diyor
Bazısı aç ve tok karnına kan alıyor şeker bakiyor normalse tamam yaptirma diyor
Bazısı direk soruyor ailede şeker var mı kilo alımin nasıl diyor, soruların cevabı olumlu ise yatırma diyor
Bazısı yaptır gel asabimi bozma diyor hahahah
Geçmiş olsun canım ,sabah aynsini ben yaşadım kapı kolu sert bi şekilde karnıma vurduGunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?