2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
GÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLER,
cumartesi kontrolümüz var bizimde doktoruma şeker yüklemesi de olacakmı dedim muayeneden sonra kanına bakarız dedi,aç yada tok gel demedi neden acep
Günaydin canım
Normal yüklemede aç gidiyorsun belki senin ki tokluğuna bakacaktır bazı doktorlar öyle yapıyorlar
Hepsi ayri bir teldençalıyor valla anlamadım:)))

Benimkide erkek. Erkek diye zıbın kıyafetler vs aldığımız şeyleri hep mavi aldık. Ama yinede kız çıksa sonradan baya sevinirim hahaha şaşırırım tabi. :) ayyy böyle diyorum oğluşum bana küsecek diye de korkuyorum.

Günaydın hayırlı sabahlarımız güzel günlerimiz olsun inşallah

oğlun nasıl oldu canım diş sancıları biraz azaldı mı ?

Kuzum hiç dert etme anne karnı çelik zırh gibi.
Kızda çalışıyordum masaya otururken o kafasını kaç kes vurdum hatırlamıyorum bile bide karnım çok öndeydi kapıdan geçerken bile vuruyordum Allah’a emanetler./

çok gğzel anlatmış canım.
Rabbim cenneti ayaklarımızın altına sermiş annelik uğruna bir Doğum ile mükafatlandırmış tüm günahlarımızı silmiş çektiğimiz sancı yanında boş kalır//

Daha iyi gibi canım çok şükür şimdi oyun oynuyoruz teyzesi yemeğini yedirecem yatıracam bende dinlenecem kuzum senin kızçen ne yapıyor

Daha iyi gibi canım çok şükür şimdi oyun oynuyoruz teyzesi yemeğini yedirecem yatıracam bende dinlenecem kuzum senin kızçen ne yapıyor

Maşallah düzelsin hemen bizim kız uyuyor hala geç kalkıyoruz biz ben uyandım ev topluyorum o kalkınca bugün dışarı çıkarız gezer dolaşırız birazcık.

Yüzümde koskocaman bir tebessümle okudum :)))) çok tatlı ❤❤❤

Maşallah düzelsin hemen bizim kız uyuyor hala geç kalkıyoruz biz ben uyandım ev topluyorum o kalkınca bugün dışarı çıkarız gezer dolaşırız birazcık.
Canım otur evinde çok gezmek yasak sana oğluşunu doğurana kadar
Maşallah uyusun büyüsün Prenses

Cevabın için teşelkir ederim. Tani herkes şeker yüklemesi yapmıyor sanırım inşallah benim de gerek duyulmaz

Bir ne eşimi gördüm sanki
1 gün çıkıyorum 1 gün çıkmıyorum artık dışarı kız çok sıkılıyor evde hazır hala gündüzleri sıcakken çıkalım dedim
Öyle canım eşimde bana aynı şeyi söylüyor çünkü bebiş aşağıda erken doğum riski var diye birde çabuk yoruluyorum ben kızçe aşağıda tepiniyor o zaman daha hiç yukarda hissetmedim ben kızçemi oğlum bu zamanlarda hep yukarıdaydı kızçem bir türlü göbek deliğimi bile aşamadı yaklaşmıyor bile göbek deliğime

Oh ne güzel canım bundan sonra belli eder ama az kaldı çünkü :))

Aynı benim kız bakalım nasıl doğuracaz Sezaryenden korkuyorum diye ters dogururum

Herkese güzeeeeeel bir gün inşallah
Kaldı 95 gün 3. Trimester için son haftammış. En sevdiğim dönem geliyor karnımda kolunu bacağını yakalayabileceğim.
Çoğu gitti azı kaldı canım maşallah bbize artık 3.yü düşününce tekrar toparlanırız

Güzel haberlerle gel canım

Kız boyle atesli giderseniz 2 cocuk az ben soyliyim
Bazen ayrı kalmak özlemek de iyi oluyor be :)
Ben 4 cocuk istiyodum da sunu bi doğurup oyle karar vericem
Ayrı kalmanın verdiği durum tamamen canım yanyanayken inatlasirdk trip atardik gelince ilk zamanlar olur sonra eskiye döneriz
4 mu ben 3.yu bile düşünmüyorum canım masaAllah sana ama bu dogumun kötü bile gecse bir zaman sonra istersin yoksa herkes nasıl 3-5 cocuklu olurdu

Aynı benim kız bakalım nasıl doğuracaz Sezaryenden korkuyorum diye ters dogururum
Canım benim ilk doğumum Sezaryan buda sezeryan olacak hayırlısıyla bakalım 12 gün kaldı kontrole merakla bekliyorum inşallah yukarı çıkmıştır der doktor ben hiç yukarda hissetmesemde

Günaydın daha doğrusu tunaydin erken kalktim ama giremedim anca yazıyorum bugün hastayım zaten yine ishal ve bulantı hali yaşıyorum dün gece üstüm açık kalmış usuttum sanırım havalar daha da sogudugunda napicam bilmiyorum

ben 2 gündür muhtemelen ayakları hissediyorum ama sağ yanımda en üstte 1/2 atıyor tekme sonra hemen normal aşağı iniyor yine.
30 dan sonra hep ayaklarını dirseklerini hissederim artık yukarı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…