- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Günaydin canımGÜNAYDIN GÜZEL HAMİŞLER,
cumartesi kontrolümüz var bizimde doktoruma şeker yüklemesi de olacakmı dedim muayeneden sonra kanına bakarız dedi,aç yada tok gel demedi neden acep
Benimkide erkek. Erkek diye zıbın kıyafetler vs aldığımız şeyleri hep mavi aldık. Ama yinede kız çıksa sonradan baya sevinirim hahaha şaşırırım tabi. :) ayyy böyle diyorum oğluşum bana küsecek diye de korkuyorum.Hayırlı geceler kızlar, 2 gündür yazicam bi firsat bulamadim bu haftaya kadar bir dr disinda herkesin kiz dediği bebeğimiz erkekmis onu öğrendik ayrintilida20aylik bi oğlum var kiz cok istiyordum ama oglusuma bi oyun arkadasi geliyor hemde saglikli cok şükür daha ne istenir ki Allahtan sadece çevredekilerin bana moral vermeye çalışan konusmalari sinirimi bozuyo, 'saglikli olsun da kizi erkegi aynı, 3.belki kiz olur' fln dedikce millet cinler tepeme cikiyo yavas yavas
Günaydın hayırlı sabahlarımız güzel günlerimiz olsun inşallah
Gunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...
Günaydın kızlar sağlık ocağında 2.doz tetanoz aşımı yaptırdım. Bu sefer biraz daha acıdı :) ama olsun. 49 ile hamile kalmışım kıyafetleri saymazsak 54 kiloyum. Çok az kilo almışım ya üzüldüm bide boy 172 oluncaoğluşumun kalp atışlarıda normal 146 hatta o sıra tekme bile attı. Allahım bunlar resmen mucize gibi şeyler. Benimle ilgilenen hemşirem o kadar tatlıki bana çok güzel şeyler anlattı. Normal doğumdan korkmamam gerektiğini bunun bir mucize olduğunu illaki sancı olacak ama bu sancıyı Allahın bizlere vermiş olduğu bir nimet olduğunu düşünerek doğuma girmem gerektiğini. Annenin o sancı esnasında edeceği duaların kabul ve günahlarına kefaret olduğunu psikolojimi bozmazsam sıkıntısız Doğum yapacağımı VS. O kadar güzel anlattı. Yenilendim resmen
Daha iyi gibi canım çok şükür şimdi oyun oynuyoruz teyzesi yemeğini yedirecem yatıracam bende dinlenecem kuzum senin kızçen ne yapıyoroğlun nasıl oldu canım diş sancıları biraz azaldı mı ?
Kuzum hiç dert etme anne karnı çelik zırh gibi.
Kızda çalışıyordum masaya otururken o kafasını kaç kes vurdum hatırlamıyorum bile bide karnım çok öndeydi kapıdan geçerken bile vuruyordum Allah’a emanetler./
çok gğzel anlatmış canım.
Rabbim cenneti ayaklarımızın altına sermiş annelik uğruna bir Doğum ile mükafatlandırmış tüm günahlarımızı silmiş çektiğimiz sancı yanında boş kalır//
Daha iyi gibi canım çok şükür şimdi oyun oynuyoruz teyzesi yemeğini yedirecem yatıracam bende dinlenecem kuzum senin kızçen ne yapıyor
Yüzümde koskocaman bir tebessümle okudum :)))) çok tatlı ❤❤❤Kızlar günaydınnn.. Dün aşırı yorgunluktan giremedim foruma. Önce ki gün eminönündeydim ve çok yorulmuştum. Dünde o yorgunluğun üstüne kışlıklarla yazlıkları değiştirdim ki hala bitmediler. Neyse bir türlü tam anlamıyla dinlenemedim ve müsait olamadım. Dün ve bu sabah yan komşu bebeğini bana bıraktı 1er saat kadar. aman Allahımmm kızlar o kadar güzel bişey ki bebek.. Dün ilk defa bıraktı bir saat sonra almaya geldi eşimde evdeydi o da sevdi baya bebeği neyse annesi almaya geldi gittiler bizim gözlerimiz dolduYan komşunun çocuğu insan 1 saatte bağlanır mı O kadar mucizeler ki neye bu kadar çabuk alışabilirsin. 2 aylık bile değil bebek, tam sevdiğim dönemlerde. Çok güzel kokuyor, böyle genizden saçma sapan sesler çıkarıyor Allahıııımmmmmm o böyle güzelse benim ki nasıl olur kim bilir diye düşündüm. 2 gün önce iki arkadaşla bebek sahibi olmaya hazır değiliz gibi hissediyoruz demiştik ben şimdi anladım ki deli gibi bebek istiyormuşum da haberim yokmuş. Kızlar Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Allah güzel günler getirsin bizlere. Çok güzel, huzurlu ve terapi dolu günler bizi bekliyor fragmanda gördüm Bu arada terapi dedim ama ben sevmelik ve uyutmalık alıyorum çocuğu zorlukları da nasıldır kim bilir ama insan sadece bakınca bile huzur buluyor müthiş bişey yaa. Aaaaaaa bende istiyoruuuummmmmmm
Canım otur evinde çok gezmek yasak sana oğluşunu doğurana kadarMaşallah düzelsin hemen bizim kız uyuyor hala geç kalkıyoruz biz ben uyandım ev topluyorum o kalkınca bugün dışarı çıkarız gezer dolaşırız birazcık.
Canım otur evinde çok gezmek yasak sana oğluşunu doğurana kadar
Maşallah uyusun büyüsün Prenses
Cevabın için teşelkir ederim. Tani herkes şeker yüklemesi yapmıyor sanırım inşallah benim de gerek duyulmazHahahaha
Ben 2 gün önce açlık toklum kan şekerime baktırdım canım. Devletten randevu aldım gittim (aç karnına), kan alındı benden sonra yemek yedikten 2 saat sonra gel bir daha kan alıcaz denildi öyle yaptım ve tok şekilde kan alındı yine.. Ama 13 hafta önce yine bakılmıştı o zaman yemek yedikten 1 saat sonra tokluk için kan alındı. Yani seni yönlendirecekler ama önce aç karnına gidip kan vereceksin sonra onlar diyuecek yemek yedikten şu kadar saat sonra gel kan ver diye bir de öyle gidip kan vereceksin. Sonuç aynı gün iki defa kan veriyorsun
Öyle canım eşimde bana aynı şeyi söylüyor çünkü bebiş aşağıda erken doğum riski var diye birde çabuk yoruluyorum ben kızçe aşağıda tepiniyor o zaman daha hiç yukarda hissetmedim ben kızçemi oğlum bu zamanlarda hep yukarıdaydı kızçem bir türlü göbek deliğimi bile aşamadı yaklaşmıyor bile göbek deliğimeBir ne eşimi gördüm sanki
1 gün çıkıyorum 1 gün çıkmıyorum artık dışarı kız çok sıkılıyor evde hazır hala gündüzleri sıcakken çıkalım dedim
Oh ne güzel canım bundan sonra belli eder ama az kaldı çünkü :))kızlar ben 1,68 boyundayım ve 80 kilo civarındayım
bebeğimin bir haftaya kadar 6. ayıda dolacak
ama insanlar aaa sen hamilemisin diyorlar
oldukça iri yarıyım ama anlaşılmıyor galiba
bide tesettürlü olduğum için bol kıyafet giyiyorum galiba ondan dolayı
yani hoşuma gitmedi de değil
Aynı benim kız bakalım nasıl doğuracaz Sezaryenden korkuyorum diye ters dogururumÖyle canım eşimde bana aynı şeyi söylüyor çünkü bebiş aşağıda erken doğum riski var diye birde çabuk yoruluyorum ben kızçe aşağıda tepiniyor o zaman daha hiç yukarda hissetmedim ben kızçemi oğlum bu zamanlarda hep yukarıdaydı kızçem bir türlü göbek deliğimi bile aşamadı yaklaşmıyor bile göbek deliğime
Çoğu gitti azı kaldı canım maşallah bbize artık 3.yü düşününce tekrar toparlanırızHerkese güzeeeeeel bir gün inşallah
Kaldı 95 gün3. Trimester için son haftammış. En sevdiğim dönem geliyor karnımda kolunu bacağını yakalayabileceğim.
Güzel haberlerle gel canımSelam kızlar bizimde 12.30 da kontrolümüz var . Bakalım bebem ne kadar büyümüş . Hem de bugün tetanoz aşısının 2. Dozunu yaptıracağım , ay hiç istemiyorum ama mecbur . İlkinde epey ağrım sancım oldu , inşallah bunda olmaz ya da erken atlatırım .
Ayrı kalmanın verdiği durum tamamen canım yanyanayken inatlasirdk trip atardik gelince ilk zamanlar olur sonra eskiye dönerizKız boyle atesli giderseniz 2 cocuk az ben soyliyim
Bazen ayrı kalmak özlemek de iyi oluyor be :)
Ben 4 cocuk istiyodum da sunu bi doğurup oyle karar vericem
Canım benim ilk doğumum Sezaryan buda sezeryan olacak hayırlısıyla bakalım 12 gün kaldı kontrole merakla bekliyorum inşallah yukarı çıkmıştır der doktor ben hiç yukarda hissetmesemdeAynı benim kız bakalım nasıl doğuracaz Sezaryenden korkuyorum diye ters dogururum
Öyle canım eşimde bana aynı şeyi söylüyor çünkü bebiş aşağıda erken doğum riski var diye birde çabuk yoruluyorum ben kızçe aşağıda tepiniyor o zaman daha hiç yukarda hissetmedim ben kızçemi oğlum bu zamanlarda hep yukarıdaydı kızçem bir türlü göbek deliğimi bile aşamadı yaklaşmıyor bile göbek deliğime
Çoğu gitti azı kaldı canım maşallah bbize artık 3.yü düşününce tekrar toparlanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?