2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol canım cok tesekkur ederim evet artık icim rahat sorun yok hamd olsun

ben 2 gündür muhtemelen ayakları hissediyorum ama sağ yanımda en üstte 1/2 atıyor tekme sonra hemen normal aşağı iniyor yine.
30 dan sonra hep ayaklarını dirseklerini hissederim artık yukarı da
Ay inşallah benimkide çıkar yaa kendimi çoook yorgun hissediyorum ayakta çok duramıyorum çok uzun oldu bu görüş günü yaa dayan bakalım 12 gün daha

Canım benim ilk doğumum Sezaryan buda sezeryan olacak hayırlısıyla bakalım 12 gün kaldı kontrole merakla bekliyorum inşallah yukarı çıkmıştır der doktor ben hiç yukarda hissetmesemde
Çok geçmiş olsun canım sezaryen çok zor inşallah çıkmıştır rahatlarsın biraz ben şimdiden penguen gibi yürümeye başladım çıkmıyor yukarı

büyük konuşmayım ama bilmiyorum
aslında kendimin bir kardeşi daha olsun isterdim eee ben istiyorum çocukların niye çok kardeş olmasın diyorum ama bakacak gücüm yok gibi
Valla canım biz kadınlar çok arsızız bi kaç sene sonra unuturuz acısını tekrar yaparız

Ay inşallah benimkide çıkar yaa kendimi çoook yorgun hissediyorum ayakta çok duramıyorum çok uzun oldu bu görüş günü yaa dayan bakalım 12 gün daha

bebek konum değiştirmiyor sadece büyüdükçe ayaklar çıkıyor yukarı ulaşıyor yoksa kendini hala kaşıklarımda hissediyorum

nerde yaptırıyorsun cnm ben sağlık ocağına gittim peşpeşe kan veremiyor musuz yarın tokluk vereceğim

nerde yaptırıyorsun cnm ben sağlık ocağına gittim peşpeşe kan veremiyor musuz yarın tokluk vereceğim
Cnm ben özel bir laboratuara gidip yaptırdım. Açlık şekerime 1 hafta öncesinde bakılmasına rağmen , yenileyelim ikisine de aynı gün bakılması daha sağlıklı sonuç verir dedi oyuzden ikisine aynı gün baktırdim.

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler ayrıntılıdan çıktım çok şukur herşey yolunda bebişimiz sağlıklı. Başı aşağıdaydı daha iyi bakabilmek için arada mola verdim birşeyler yedim. Resim alamadık verdikleri resim kafanın tepesi sadece bir yuvarlak

Çok geçmiş olsun canım sezaryen çok zor inşallah çıkmıştır rahatlarsın biraz ben şimdiden penguen gibi yürümeye başladım çıkmıyor yukarı
Zannetmiyorum canım bakalım sağlıklı olsun da ben aşağıda taşımaya razıyım inşallah seninkide çıkar ne zaman kontrolün

bebek konum değiştirmiyor sadece büyüdükçe ayaklar çıkıyor yukarı ulaşıyor yoksa kendini hala kaşıklarımda hissediyorum
Oy yaramaz paşan öyle olacak hıı oğlanda kaburga ağrısından çok şükayet ettim acaba oyüzden mi kızar aşağıda kalmaya karar verdi

Maşallah canım keşke doktorun uyarsaydı şeker yüklemesi yapılacak diye

Gözün aydın canım sağlıklı olması mutlu olmak için tek başına yeter. Şükürler olsun Allah'a iyiymiş bebek. Seninde dediğin gibi ilk bebeğine oyun arkadaşı olacak ilerde sırdaşı olacak bulunmaz nimet cidden. Karşı cinsler genelde geçinemiyor hele ki seninkinin yaşları çok yakın, kavga gürültü eksik olmazdı kız olsaydı. Ben çok sevindim şahsen erkek olmasına (bana noluyorsa ) sen o insanlara bakma, iki erkek çocuk doğuruyorsun doğuda olsan imrenerek bakarlardı onlar sana Bu arada o başta erkek diyen doktor da işinin ehliymiş yani ona devam etmek lazım

Ben hala almadim. Hala veristeyim
Boyun kaç kilon kaç canım?
Benim doktor da kiloya takık ama benim ne kadar frenlesem de olmadı :)
10 kg oldu toplam
Ya ben yeni doktor değiştirdim ne önce ki ne de bu kilomu sormuyor. Önce ki bir kere tarttı o kadar. Buna bir kere gittim bakalım şimdi gidersem soracak mı ama ne tartıyorlar beni ne de tansiyonuma bakıyorlar
:) o zaman afiyet şeker olsun yahu
Kendimi ekstra strese sokup çırpınmak yerine herşeyi akışına bırakma taraftarıyım
En fazla yuvarlana yuvarlana giderim Doğuma
Amaaann olacak şey doğum sonrası fazla kilomuz kalacak. Bu yani sanki çok büyük hastalığa yakalanıcaz gibi abartıyorlar. Şeker meker yoksa sorun değil bence de. Tek problem diyet yapmamız gerekecek ki o da her zaman yaptığımız şey,, bilmediğimiz şey değil Ergenlikten beri kızların geneli hep diyette zaten ne değişecek?
Valla al benden de o kdarr 6.aya kadar eksi ve tuzludan baska bisey demiyorum simdi cikolata tatlı gozum dönüyo niye boyle oluyo acepp
Bende tatlıya hayır diyemiyorum, çok yiyorum ama öyle tadımlık değil. Zaten kilo almıyorum diye söyleniyorum ama sırf tatlıdan dolayı şu 1 ayda 3-4 kilo aldım galiba. Yine dikkat etmeye çalışıcam ama eskisi kadar önemsemiyorum. Dünyanın sonu değil. Yeter ki aşırı almayalım.

Çok iyisin canım maşallah barekallah, ben tartılmıyorum korkumdan ama ilk 4-4,5 ay hiç almadım son 1- 1,5 aydır sanırım 4 kilo almışımdır. Yakın zaman da tartılıcam cesaretimi bulduğum zaman. Belki 6, ayımı bitirince tartılırım.
Yerim seni yaa Allah korumuş bundan sonra daha dikkat edersin. O kadar kolay bişey olmuyor bebeklere ama gelde bize anlat sen onu. Ana yüreği işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…