Sağol canım cok tesekkur ederim evet artık icim rahat sorun yok hamd olsunS selifor , detaylı sonucunun güzel olmasına çok sevindim, bir ara nasıl endişelenmiştin onu hatırladım şimdi, çok şükür içimiz rahat..
Kirmizibalik88 geçmiş olsun, bol bol su içmeye çalış, iyi gelir inşallah.. kendim doğru düzgün su içmeyen biri olarak da insanlara sürekli su iç diye tavsiyede bulunuyorum ya, gülüyorum kendime
Ay inşallah benimkide çıkar yaa kendimi çoook yorgun hissediyorum ayakta çok duramıyorum çok uzun oldu bu görüş günü yaa dayan bakalım 12 gün dahaben 2 gündür muhtemelen ayakları hissediyorum ama sağ yanımda en üstte 1/2 atıyor tekme sonra hemen normal aşağı iniyor yine.
30 dan sonra hep ayaklarını dirseklerini hissederim artık yukarı da
Çok geçmiş olsun canım sezaryen çok zorCanım benim ilk doğumum Sezaryan buda sezeryan olacak hayırlısıyla bakalım 12 gün kaldı kontrole merakla bekliyorum inşallah yukarı çıkmıştır der doktor ben hiç yukarda hissetmesemde
Valla canım biz kadınlar çok arsızız bi kaç sene sonra unuturuz acısını tekrar yaparızbüyük konuşmayım ama bilmiyorum
aslında kendimin bir kardeşi daha olsun isterdim eee ben istiyorum çocukların niye çok kardeş olmasın diyorum ama bakacak gücüm yok gibi
Ay inşallah benimkide çıkar yaa kendimi çoook yorgun hissediyorum ayakta çok duramıyorum çok uzun oldu bu görüş günü yaa dayan bakalım 12 gün daha
Valla canım biz kadınlar çok arsızız bi kaç sene sonra unuturuz acısını tekrar yaparız
nerde yaptırıyorsun cnm ben sağlık ocağına gittim peşpeşe kan veremiyor musuz yarın tokluk vereceğimKızlar sabah açlık kan şekeri için ölçüm verdim yemek yedim 2 saat sonrada tokluk için vereceğim. 1 saati geçti ancak şimdiden başıma bıçak gibi ağrı saplandı ustelik yemek yemis olmama ragmen. Insallah sonuclar güzel çıkar :)
Oh ne güzel canım bundan sonra belli eder ama az kaldı çünkü :))
Cnm ben özel bir laboratuara gidip yaptırdım. Açlık şekerime 1 hafta öncesinde bakılmasına rağmen , yenileyelim ikisine de aynı gün bakılması daha sağlıklı sonuç verir dedi oyuzden ikisine aynı gün baktırdim.nerde yaptırıyorsun cnm ben sağlık ocağına gittim peşpeşe kan veremiyor musuz yarın tokluk vereceğim
Zannetmiyorum canım bakalım sağlıklı olsun da ben aşağıda taşımaya razıyım inşallah seninkide çıkar ne zaman kontrolünÇok geçmiş olsun canım sezaryen çok zorinşallah çıkmıştır rahatlarsın biraz ben şimdiden penguen gibi yürümeye başladım çıkmıyor yukarı
Oy yaramaz paşan öyle olacak hıı oğlanda kaburga ağrısından çok şükayet ettim acaba oyüzden mi kızar aşağıda kalmaya karar verdibebek konum değiştirmiyor sadece büyüdükçe ayaklar çıkıyor yukarı ulaşıyor yoksa kendini hala kaşıklarımda hissediyorum
Oh maşallah :))Kızlar selamlar benim küçük adam 740 gram olmuş :) Şükür bir sıkıntı yok şimdilik . Doktor 50 gramlık şeker yüklemesi istedi . Öğlen arasıda yemek yemiştim , şimdi hastane bahçesinde acıkmayı bekliyorum
Maşallah canım keşke doktorun uyarsaydı şeker yüklemesi yapılacak diyeKızlar selamlar benim küçük adam 740 gram olmuş :) Şükür bir sıkıntı yok şimdilik . Doktor 50 gramlık şeker yüklemesi istedi . Öğlen arasıda yemek yemiştim , şimdi hastane bahçesinde acıkmayı bekliyorum
ya canım aynen uyarmadı doktor bilsem sabah aç karnına gelirdimMaşallah canım keşke doktorun uyarsaydı şeker yüklemesi yapılacak diye
Boyun kaç kilon kaç canım?Ben hala almadim. Hala veristeyim
Ya ben yeni doktor değiştirdim ne önce ki ne de bu kilomu sormuyor. Önce ki bir kere tarttı o kadar. Buna bir kere gittim bakalım şimdi gidersem soracak mı ama ne tartıyorlar beni ne de tansiyonuma bakıyorlarBenim doktor da kiloya takık ama benim ne kadar frenlesem de olmadı :)
10 kg oldu toplam
Amaaann olacak şey doğum sonrası fazla kilomuz kalacak. Bu yani sanki çok büyük hastalığa yakalanıcaz gibi abartıyorlar. Şeker meker yoksa sorun değil bence de. Tek problem diyet yapmamız gerekecek ki o da her zaman yaptığımız şey,, bilmediğimiz şey değil:) o zaman afiyet şeker olsun yahu
Kendimi ekstra strese sokup çırpınmak yerine herşeyi akışına bırakma taraftarıyım
En fazla yuvarlana yuvarlana giderim Doğuma
Bende tatlıya hayır diyemiyorum, çok yiyorum ama öyle tadımlık değil. Zaten kilo almıyorum diye söyleniyorum ama sırf tatlıdan dolayı şu 1 ayda 3-4 kilo aldım galiba. Yine dikkat etmeye çalışıcam ama eskisi kadar önemsemiyorum. Dünyanın sonu değil. Yeter ki aşırı almayalım.Valla al benden de o kdarr 6.aya kadar eksi ve tuzludan baska bisey demiyorum simdi cikolata tatlı gozum dönüyo niye boyle oluyo acepp
Çok iyisin canım maşallah barekallah, ben tartılmıyorum korkumdan ama ilk 4-4,5 ay hiç almadım son 1- 1,5 aydır sanırım 4 kilo almışımdır. Yakın zaman da tartılıcam cesaretimi bulduğum zaman. Belki 6, ayımı bitirince tartılırım.Bende alıyordum kilo ama tokluk sekerim yüksek cıkınca diyabet diyetine basladım tatlıyı kestim sadece bugun doğumgünümdü kızlar 30u doldurdum oyüzden bir dilim pasta yedim ama meyveyi cok azalttım günde birtane meyve yiyorum öncesinde 4 5 taneydi ve kilom durdu nekadar aldım toplamda 6 kilo .6 ayda 6 kilo fena sayılmaz siz ne durumdasınız?
Yerim seni yaa Allah korumuş bundan sonra daha dikkat edersin. O kadar kolay bişey olmuyor bebeklere ama gelde bize anlat sen onu. Ana yüreği işte..Gunaydın kızlar biz ayrıntılıya gidiyoruz inş herşey yolundadır. Stresten gece uyuyamadım.. Ben dün çok büyük bir hata yaptım ağlamaktan içim çıktı. Kapıyı hızla açınca karnıma vurdum. Karnım çok acıdı bebek de çok korktu çırpındı. Sonra beni ağlamaktan titreme tuttu... Eşim beni banyoya soktu tüm öğleden sonra bornozumla yattım film falan izledik.. O kadar üzgünüm ki. Gece karnıma dokununca hala acıyordu bebek de korkudan aşağıya mı indi ne hareketlerini şeyimde hissediyordum. Sabah acı geçmişti bebek de yukarıda hareket etmeye başlamıştı. Eşim hiç kızmadı ama hala yüzüne bakamıyorum. Kızlar aman dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın sakın çektiğim vicdan azabının tarifi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?