2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Zencefil , bal , limon , karabiber , ıhlamur içebikeceklerimiz bunlar

ilk 13 hafta 1. Trimester. 13-27 sonu 2. Trimester. Gerisi de 3. Iste. Ay hesabini da hafta uzerinden diil 30 gun uzerinden yapicaksin.

Ben 3 gundur ihlamur iciorum canim. Icine bal ve zencefil katiorum. Gunde 3 4 fincan iciorum. Aksamlari yatmadanda balli zencefilli sut iciorum
Bugun daha iyi gibiyim sanki

Burun için tuzlu suyu çekip açılmasını sağlayabilirsin canım. Bal, zencefil ikisini karıştırıp ilaç niyetine direkt yutabilirsin ama üzerine hemen su içme ki etkisini göstersin boğazda. Ilık Süt içine karabiber ve bal boğaza çok iyi geliyor. Ihlamur içebilirsin. Bir de c vitamini kullanabilirsin redoxon verdi dr.um. Limonlu su içersen gün içinde yine kolay atlatmana yardımcı olur. Geçmiş olsun.

Zencefil , bal , limon , karabiber , ıhlamur içebikeceklerimiz bunlar

Ben 3 gundur ihlamur iciorum canim. Icine bal ve zencefil katiorum. Gunde 3 4 fincan iciorum. Aksamlari yatmadanda balli zencefilli sut iciorum
Bugun daha iyi gibiyim sanki
teşekkürler limonlu ıhlamur içiyorum 2 gündür. Bal ve zencefili de deneyeyim. Eşimde pert oldu ama en azından o ilaç kullanıyor

çook teşekkür ederim canım tavsiyelerin için sadece limonu çok tüketemiyorum çünkü tansiyonum düşük. Ama diğerlerini deneyeyim inşallah iyi gelir

Tabii en azından arttırma potansiyeli olan bisey cıktı karşımıza sukur kii yoksa bol su iç' ten ötesine gidemiyoduk tabi su da ictim ama her zamankine yakın miktar ictim o yuzden havuc suyundan kaynaklı bence benm gibi suyu azalan olursa hemmmenn havuc suyuu

Hahaha..evet bizim totolar bayağı açık kalmış...

P pinkbrain ValentinusNF teşekkürler kaç aylık olduğunu öğrendim

Rica ederiz, ne demek!

Bu trimestrlar kaç hafta oluyor hiç anlamadım bazıları 26da 7. Ay diyor bazıları 29da ben şuan kendimi 6 buçuk aylık olarak biliyorum doktora göre 6 ay coktan bitmiş

Bu trimestrlar kaç hafta oluyor hiç anlamadım bazıları 26da 7. Ay diyor bazıları 29da ben şuan kendimi 6 buçuk aylık olarak biliyorum doktora göre 6 ay coktan bitmiş
Canim gebeligin her 3 ayini 1 trimester saymislar. Ay hesabi az karistirio. Girdigin ay diil doldurdugun ayi soyle. 6. Ay bittiyse 10 15 gun gectiyse ustune 6 bucuk aylik olursun iste
Ama daha 6bucuk diilsin bence

Canim gebeligin her 3 ayini 1 trimester saymislar. Ay hesabi az karistirio. Girdigin ay diil doldurdugun ayi soyle. 6. Ay bittiyse 10 15 gun gectiyse ustune 6 bucuk aylik olursun iste
Ama daha 6bucuk diilsin bence
O zaman 5 buçuk muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…