2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım görüştün mü doktorunla? Canını sıkma diyetisyene ve dahiliyeye yönlendirip diyet verecektir ve takip altında tutacaktır. Üzme kendini de bebeğini de.
Yarın gidicem canım görüşmek için şu an bişey bilmiyorum, çok canım sıkıldı sadece.

Arkadaşlar merhaba , hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.
öğretmen arkadaşlara bir sorum olacakti. Nöbet tutmayı kaçıncı hafta da bıraktınız? ultrason mu baz alındı yoksa son adet tarihiniz mi? Teşekkürler

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum , 26. Haftadan sonra diyorlar ama neye göre ? Yarın doktora sonuçlarımı göstermeye gidicem bunu da sorar cevabını yazarım canım

canim ben bu ay ekim başı ile listeden düşürmüşler. ama ayin 14 unde rapor alip goturecegim insallah.

Bu trimestrlar kaç hafta oluyor hiç anlamadım bazıları 26da 7. Ay diyor bazıları 29da ben şuan kendimi 6 buçuk aylık olarak biliyorum doktora göre 6 ay coktan bitmiş
Canım 6 aylık diyenler ya 6 ayı doldurup diyorlardır yada 6.ayın içindeyken diyorlardır ama bu ikincisi yanlış aktarım oluyor yani. Ben perşembe günü 26.haftamı bitirip 27den gün almaya başlayacağım aynı zamanda 6.ayımı da bitirip 7.ayımdan gün almaya başlayacağım (sanırım doğru biliyorum). Dolayısıyla perşembeden itibaren kaç aylıksın diye soranlara ya 6 aylığım demem lazım ( çünkü 6 ayımı doldurmuşum bitirmişim ve doldurulan söylenir genelde) veya 7.ayıma girdim/7.ayımdan gün alıyorum diyeceğim.

28. Hafta 3. Trimester oluyor
Buda demek ki 8. Ayın başlangıcı
Benim 90 günüm kaldı 42. Haftamda 90. Gün doluyor çok nadir 42 görür anneler
37 itibariyle doğumlar başlar yaklaşık 1.5 yada 2 ayımız kaldı gibi..

Nasıl 1.5 2 ayımiz kaldı yAhu

Benim ocak 23 diyor tam 40 hafta oluyor

Bugün 9 ekim
9 Kasım
9 aralık
9 ocak

3 ay oluyor

Üstüne de 10 15 gün ekle

3 3.5 ayım var

Nasıl 1.5 2 ayımiz kaldı yAhu

Benim ocak 23 diyor tam 40 hafta oluyor

Bugün 9 ekim
9 Kasım
9 aralık
9 ocak

3 ay oluyor

Üstüne de 10 15 gün ekle

3 3.5 ayım var

Ben kendi haftama göre hesapladım
28 haftalık hamileyşm 90 günüm kaldı
90.günüm 42. Haftam oluyor ilk Doğumum 39 da oldu Buda 38-39 gibi doğsa 42 den 38 e 4 hafta
90 gün direk 60 güne iniyor.

Doktora göre 32 ile 34 arasında doğumu bekleyin diyorlar artık tabi erken Doğum riskini hiç düşünmüyorum çünkü inatla erken doğurmayacağım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…