Doktordan geliyoruuuz . Suyum artmış ama yine biraz az gibiymiş haftaya tekrar çağırdı. Radyolojide doppler ile bakıldı minimum seviye 90 bizimki 110muş yani benim moralimi düzeltmeye gayet yeterli seviyede cok sukur dualarınız icin hepinize cook tesekkur ederim Allah razı olsun
Kontrolden geldim kızlar hamd olsun hersey yolunda 629gram olmuş kızım masaAllah suyu boyu kilosu herseyi iyi dedi bende 1.2kg almism 11 eylülden bu yana 78.1 çıktm iyi gidiyorum sanırım daha fazla bekliyordum göbeğime göre neyse haftaya salı şeker yuklemem var 8.30a randevu verdi aç karna gel dedi orda vereceklermis icicegimi 75lik olacakmış insaAllah iyi çıkar sonuç bizde durumlar bu
Sunveno Moda Bezi Çanta Çok fonksiyonlu Doğum Bez Torba Marka Bebek Çantası M/S SizeTravel Sırt Çantası Hemşirelik Çantası bebek Bakımı http://s.aliexpress.com/q6bU7bim
(from AliExpress Android)
Canım Ben de bunu alacağım inşallah 11 kasım indirim bekliyorum :)
Benim evim aşırı dingin ve tek renk bir ev mat renkler hep tarzımın dışına çıktım ilk defa bana kalsa çocuğun odasını da dingin birşeyler yapardım ama birden coştum hala kararsizim o yüzden iyi mi diye :)