Merhaba herkese,
Bugun saglik ocaginda genel kontrolum vardi. Bayagi ilgileniyor hemsirem de, aile hekimim de. İkisi de guler yuzlu, cok tatli bayanlar. Cok hosuma gidiyor ya, iyi ki boyle imkanlar var.
Kan verdim, yarin oglen sonuclari cikar. Ama ben carsamba gunu gidebilecegim. Ayrica tam idrar tahlili istedi hemsire, onu da bugun yaptirdim, sonuclarini aldim, carsamba goturecegim. Bol epitel goruldu yaziyor. İdrar yolu enfeksiyonum mu oldu acaba? Onceki tahlil sonucumda 8-10 epitel yaziyordu. Doktor bir sey dememisti. Bol su icsem iyi olacak ama bugunlerde de hic suyla aram yok. Susasam bile su icmek istemiyorum nedense.
Gecenki kan sekeri olcumumun sonuclarini da gosterdim aile hekimime. Tokluk acliktan daha dusuk cikmisti, bir sorun var mi dedim. Endise etme, az az ama sık sık yemek ye diye oneride bulundu.
Hemsirem de doppler ile bebegimizin kalp atislarini not aldi. Kendi nabzimla bebegin kalp atislari pes pese geliyor, cok degisik bir duyguydu. Onunki daha hizli patapatapata benimki cok daha sakin.Ayrica kilomu olctu, Agustos'taki kontrolden bu yana 2 kg almisim.
Bakalim kan degerlerim nasil cikacak...
Oh annesi miniğin kilo almış bak ne güzel :) inşallah yüklemen de güzel çıkacak canım.Kontrolden geldim kızlar hamd olsun hersey yolunda 629gram olmuş kızım masaAllah suyu boyu kilosu herseyi iyi dedi bende 1.2kg almism 11 eylülden bu yana 78.1 çıktm iyi gidiyorum sanırım daha fazla bekliyordum göbeğime göre neyse haftaya salı şeker yuklemem var 8.30a randevu verdi aç karna gel dedi orda vereceklermis icicegimi 75lik olacakmış insaAllah iyi çıkar sonuç bizde durumlar bu
Evt canım masaAllah almış kilo büyüyor ve ben cok mutlu oluyorum insaAllah salida güzel haber alırsam daha da iyi olucamOh annesi miniğin kilo almış bak ne güzel :) inşallah yüklemen de güzel çıkacak canım.
B Badekuti canim buldimEki Görüntüle 2043169 Aliexpressten aldigim canta geldi kizlar. 14 gun surdu araya bayram girdigi halde. Kocaman ve cook kaliteli. Icine bi de kirliler icin seffaf fermuarli canta koymuslat. Cok tatli.Eki Görüntüle 2043162 Eki Görüntüle 2043163 Eki Görüntüle 2043164 Eki Görüntüle 2043165 Eki Görüntüle 2043166 Eki Görüntüle 2043167 Eki Görüntüle 2043168
Cok guzelmis tatlim sagol ne kadar oldugunu hatirliyor musun ? Bende bakiyorum bir turlu karar veremedim
Yalan olmasin 200 lu fiyatlardan 130 a mi ne almistim canim. Alanlarin yorumlarin falan bakarak al icine sinsinCok guzelmis tatlim sagol ne kadar oldugunu hatirliyor musun ? Bende bakiyorum bir turlu karar veremedim
ay sorma canim bir ara karnimdakinin bile hopladigini hissettim.Canım iyi ki paylaşmışsın gözlerimden yaşlar aktı gülmekten
hadi gozun aydin canim. insallah yuklemende sıkıntısız gecer.Kontrolden geldim kızlar hamd olsun hersey yolunda 629gram olmuş kızım masaAllah suyu boyu kilosu herseyi iyi dedi bende 1.2kg almism 11 eylülden bu yana 78.1 çıktm iyi gidiyorum sanırım daha fazla bekliyordum göbeğime göre neyse haftaya salı şeker yuklemem var 8.30a randevu verdi aç karna gel dedi orda vereceklermis icicegimi 75lik olacakmış insaAllah iyi çıkar sonuç bizde durumlar bu
Cok guzelmis tatlim sagol ne kadar oldugunu hatirliyor musun ? Bende bakiyorum bir turlu karar veremedim
Tavsiyen icin cok tesekkurlerCanım bol epitel hücresi görüldü demek enf.belirtisi. Büyük ihtimalle idrar kültürü isteyecektir doktorun bakteride üreme var mı yok mu diye. Limonlu su içersen daha çabuk toparlarsın. Bol bol suyu ihmal etme. Bu haftalarda idrar yolu enf. çok önemli canım.
Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası Seyahat Sırt Çantası Desinger Hemşirelik Çanta Bebek Bakımı içinSunveno Moda Bezi Çanta Çok fonksiyonlu Doğum Bez Torba Marka Bebek Çantası M/S SizeTravel Sırt Çantası Hemşirelik Çantası bebek Bakımı
http://s.aliexpress.com/q6bU7bim
(from AliExpress Android)
Canım Ben de bunu alacağım inşallah 11 kasım indirim bekliyorum :)
Ben buna bayıldım canımSunveno Moda Bezi Çanta Çok fonksiyonlu Doğum Bez Torba Marka Bebek Çantası M/S SizeTravel Sırt Çantası Hemşirelik Çantası bebek Bakımı
http://s.aliexpress.com/q6bU7bim
(from AliExpress Android)
Canım Ben de bunu alacağım inşallah 11 kasım indirim bekliyorum :)
Arkadasim.bnmde suyum azmisss ne yaptin cogaldii cok.canim.sikildii lutfen yaardici ol banDoktordan geliyoruuuz . Suyum artmış ama yine biraz az gibiymiş haftaya tekrar çağırdı. Radyolojide doppler ile bakıldı minimum seviye 90 bizimki 110muş yani benim moralimi düzeltmeye gayet yeterli seviyedecok sukur dualarınız icin hepinize cook tesekkur ederim Allah razı olsun
Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası Seyahat Sırt Çantası Desinger Hemşirelik Çanta Bebek Bakımı için
http://s.aliexpress.com/VBbeqMry
(from AliExpress Android) ben bunun siparişini verdim bile :)
Ben buna bayıldım canım
Niye 11 kasım nekadarlık bir indirim oluyor
havuc suyu ve armut suyu canim..Arkadasim.bnmde suyum azmisss ne yaptin cogaldii cok.canim.sikildii lutfen yaardici ol ban
Son adetArkadaşlar merhaba , hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.
öğretmen arkadaşlara bir sorum olacakti. Nöbet tutmayı kaçıncı hafta da bıraktınız? ultrason mu baz alındı yoksa son adet tarihiniz mi? Teşekkürler
Son adet tarihine göre yazdı benim doktorum 26.hafta bittiğinde yazmıştıArkadaşlar merhaba , hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.
öğretmen arkadaşlara bir sorum olacakti. Nöbet tutmayı kaçıncı hafta da bıraktınız? ultrason mu baz alındı yoksa son adet tarihiniz mi? Teşekkürler
Ayy gülmekten öldüm hala gülüyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/page-980
T Teacher10 canim oku canının sıkkınligi geçsin.
gözlerim kipkirmizi.oldu gulmektenAyy gülmekten öldüm hala gülüyorum
Kızlar bu linke kesinlikle bakmalısınız
Sağol canım valla keyfim yerine geldi, eşim de bana bakıyor noldu birden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?