Canım benim sağolasın masaAllah buyuyorlar zamn geçiyor kucagimiza almamiza az zaman kalıyor cok şükür
Evet canım gitti dogum zamanına kadar gelemicek büyük ihtimal saglik olsun iyi olsunda insaAllah Allahim kavusturucak
Benim evim aşırı dingin ve tek renk bir ev mat renkler hep tarzımın dışına çıktım ilk defa bana kalsa çocuğun odasını da dingin birşeyler yapardım ama birden coştum hala kararsizim o yüzden iyi mi diye :)
bugün biraz değişik şeyler yediysen yada üstüste daha beter yapıyor
Geçen ay oldu bende de tatlı yemekten ilaç kullanmadım hiç ama süt rahatlattı sana da iyi gelir inşallah
Canım havuc suyu ictim 3gun boyunca sabah aksam birer bardak, 3.gunun sonrasında gunde 1 bardağa dusuruyorsun. İstersen icine bi tane de armut sık. Rabbime sığınıp ondan bekleyerek ic Allahın izniyle artar kuzum uzulme
Arkadaşlar merhaba , hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.
öğretmen arkadaşlara bir sorum olacakti. Nöbet tutmayı kaçıncı hafta da bıraktınız? ultrason mu baz alındı yoksa son adet tarihiniz mi? Teşekkürler
Aynı firma canım. Efa mom kompleks vitamin onu kullandım daha önce. Sonra doktorum artık omega 3desteğine başlayalım aynı firmanın efa daily ilacını kullan dedi :)
Ne kadar indirime gircek ne kadara gelmişs olcak indirimli hali kızlar birde ben burdan siparis vermeye coo çalıstım ama beceremedim ya üyemi oluyorınuz napıyorsunuz önce