2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
oyy maşallah büyümüş senin kız da, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım , buarada eşin döndü sanırım Allah kavuştursun.
Canım benim sağolasın masaAllah buyuyorlar zamn geçiyor kucagimiza almamiza az zaman kalıyor cok şükür
Evet canım gitti dogum zamanına kadar gelemicek büyük ihtimal saglik olsun iyi olsunda insaAllah Allahim kavusturucak

Çocuk odasında böyle renkli renkli gğzel oluyor kalanları uyumlu renkler ile seçersin seni çok rahatsız etmez.

Arada kaçamak yapmak bizim hakkimiz neden çünkü hamileyiz

Tabi ya arada olması iyi ama dr gittiğimde kg çok almış olmamam lazım hırs yaptım resmen geçen ay 4 kg alınca eşimle dr dalga geçtiler benimle

Geldi denedim gerçekten rahatlatti cok şükür

Rahatlattıysa ne gğzel.

Bende dün koca paket cipsi yedim bitirdim

ah keşke cips yesem resmen altın vuruş yaptım cips , çekirdek , tatlı

Bide ben naegile içerdim bu ara fena canım nargile istiyor

Offf nargile olsa da içsek

Haha doktor banada kızdı 3 hafta mı ne oluyor gideli hepi topu 6 7 kilo için uyarmasına gerek yoktu bende odadan çıkarken aynen böyle yaptim

Arkadasim.bnmde suyum azmisss ne yaptin cogaldii cok.canim.sikildii lutfen yaardici ol ban

Canım havuc suyu ictim 3gun boyunca sabah aksam birer bardak, 3.gunun sonrasında gunde 1 bardağa dusuruyorsun. İstersen icine bi tane de armut sık. Rabbime sığınıp ondan bekleyerek ic Allahın izniyle artar kuzum uzulme

Coook begendim canım tam benim çocuğuma oda yapsam alacağım seyler gule gule kullanın

Haha doktor banada kızdı 3 hafta mı ne oluyor gideli hepi topu 6 7 kilo için uyarmasına gerek yoktu bende odadan çıkarken aynen böyle yaptim

26 da 8 kg almıştım.
Doktor 8 almama değil 1 ayda 4 kg almama kızdı
Şimdi gidene kadar 10 kg olur diye düşünüyorum

yine laf ederse bende yaparım

Ben okul başladığından itibaren nöbet tutmadım rapor getireyim mi diye sordum istemediler rapor da götürmedim. Sen nöbet tuttun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…