- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
Ne kadar indirime gircek ne kadara gelmişs olcak indirimli hali kızlar birde ben burdan siparis vermeye coo çalıstım ama beceremedim ya üyemi oluyorınuz napıyorsunuz önce
ay dün bende cips 00Bende dün koca paket cipsi yedim bitirdim
anladım canım detaylı açıklama icin çok teşekkür ediyorum :)Aynı firma canım. Efa mom kompleks vitamin onu kullandım daha önce. Sonra doktorum artık omega 3desteğine başlayalım aynı firmanın efa daily ilacını kullan dedi :)
Panik atak yok aslında ama doğumdan çok korkuyorum ve hastane ortamı beni bunaltıyor. Sağlıkçıyım aslında ama çalışmıyorum bana göre bir iş değil pek fazla. Birde ufacık bir şeker yüklemesinde bile neler yaşadım doğumda ne yapacağım korkusu saldı içime.
Sen bu konuyu o kadar kafana takıp, aklına öyle kötü şeyler getiriyorsun ki valla olmayacağı da varsa kötü şeyler olur. Unutma başına kötü birşey geleceğini ne kadar düşünürsen o şeyin gerçekleşme ihtimali o kadar çok artıyor. Bence biraz pozitif düşünmeye çalış. Çocuğunu da strese sokuyorsun. Kendini düşünmüyorsan onu düşün bari. Günah bebeğine. Sen ne kadar rahat bir hamilelik geçirirSen çocuğun da doğduğunda o kadar rahat olur. Ama bu kadar strese o çocuğun halini düşünemiyorum. Doğumdan sonra sürekli ağlayan bir bebekle olmak istemezsin herhalde. Biraz ilerisini de düşün. Hayatın bu doğumdan ibaret değil. Rabbim nasip ederse ileride yasayacağın güzel günler seni bekliyor. Evet zor bir süreç hepimiz çok zorlanıyoruz. Bir çoğumuzun ilk doğumu olacak ve hepimiz çok fazla endişeliyiz. Çünkü bizi neyin beklediğini bilmiyoruz hiçbirimiz daha önce böyle birşey yaşamadık. Ama tutunduğumuz birşey var ki o da anne olmak. Doğumu düşünüyorum evet çok korkuyorum da ama doğumdan sonra çocuğumu kucağıma alıp kokusunu içime çekecek olmanın verdiği duygu tüm negatif duygularımın önüne geçiyor. 15, 16 yaşında ki kız çocukları bile doğum yapabiliyorsa ben niye yapmayayım diyorum kendi kendime. Kocamı canımdan çok seviyorum ve karnımda onun meyvesini taşıyorum bu beni korkutmaktan daha çok mutlu ediyor. Üstelik ucunda bana vaad edilen bir cennet var. Rabbim hepimize nasip etsin. Lütfen artık kendini strese sokupta kötüyü ayağına çağırma. Vesvese olmaktan vazgeç. Biraz da herşey iyi olacak diye düşün. Bebeğin için❤Panik atak yok aslında ama doğumdan çok korkuyorum ve hastane ortamı beni bunaltıyor. Sağlıkçıyım aslında ama çalışmıyorum bana göre bir iş değil pek fazla. Birde ufacık bir şeker yüklemesinde bile neler yaşadım doğumda ne yapacağım korkusu saldı içime.
Sağol arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Her seferinde kendime bende bunları söylüyorum sonra bi şey oluyor hoop başa dönüyorum korkularım çoğalıyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.Sen bu konuyu o kadar kafana takıp, aklına öyle kötü şeyler getiriyorsun ki valla olmayacağı da varsa kötü şeyler olur. Unutma başına kötü birşey geleceğini ne kadar düşünürsen o şeyin gerçekleşme ihtimali o kadar çok artıyor. Bence biraz pozitif düşünmeye çalış. Çocuğunu da strese sokuyorsun. Kendini düşünmüyorsan onu düşün bari. Günah bebeğine. Sen ne kadar rahat bir hamilelik geçirirSen çocuğun da doğduğunda o kadar rahat olur. Ama bu kadar strese o çocuğun halini düşünemiyorum. Doğumdan sonra sürekli ağlayan bir bebekle olmak istemezsin herhalde. Biraz ilerisini de düşün. Hayatın bu doğumdan ibaret değil. Rabbim nasip ederse ileride yasayacağın güzel günler seni bekliyor. Evet zor bir süreç hepimiz çok zorlanıyoruz. Bir çoğumuzun ilk doğumu olacak ve hepimiz çok fazla endişeliyiz. Çünkü bizi neyin beklediğini bilmiyoruz hiçbirimiz daha önce böyle birşey yaşamadık. Ama tutunduğumuz birşey var ki o da anne olmak. Doğumu düşünüyorum evet çok korkuyorum da ama doğumdan sonra çocuğumu kucağıma alıp kokusunu içime çekecek olmanın verdiği duygu tüm negatif duygularımın önüne geçiyor. 15, 16 yaşında ki kız çocukları bile doğum yapabiliyorsa ben niye yapmayayım diyorum kendi kendime. Kocamı canımdan çok seviyorum ve karnımda onun meyvesini taşıyorum bu beni korkutmaktan daha çok mutlu ediyor. Üstelik ucunda bana vaad edilen bir cennet var. Rabbim hepimize nasip etsin. Lütfen artık kendini strese sokupta kötüyü ayağına çağırma. Vesvese olmaktan vazgeç. Biraz da herşey iyi olacak diye düşün. Bebeğin için❤
Benim de soylryevek cok seyim vardi ama kubrali hrpsini soylemis. Eklemek gerekirse bence senin acilen bi terapi gormen lazim. Cunku seninki korkuyu asip kaygi bozukluguna ilerliyo bence. Doguma daha 3 ay gibi koca bi sure var. Guzel bi terapiyle hem dogum korkunu hem de bu kaygilarini atabilirsin die dusunuorumİyi geceler kızlar gecenin bu saati beni uykusuzluğa iten konular var sanırım psikolojim sürekli değişiyoraslında her şey iyiydi ama. Biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve merkeze 2 saat uzaklıkta demiştim hatırlarsanız. Burda hastane yok gibi bi şey dün içinde hastaneye gittik. Normalde özelde bi doktora gittim hep bu sefer ortamı görmek açısından devlete gitmiştim Allah için iyide ilgilendiler. Ultrasonda bakıldı suyum falanda iyiydi. Şeker yüklemesi istedi ama randevu saatim bile geç vakitti ilk kanımı 10 buçuk gibi verdim 12buçuğa kadar aç kalmam gerekiyordu. Tabi normalde ertesi gün erken saate sıra veriyorlarmış o kadar aç kalınamayacağı için ama bizim ilçeye dönmemiz gerektiği için bütün işlemleri bi günde halletmemiz gerekiyordu. Dahiliye de tsh içinde randevum vardı bu koşuşturma esnasında ki neredeyse her şeyimle eşim ilgilenmesine rağmen 2. Kanı verdikten sonra fenalaştım. O kadar kötüydü ki ne görebildim ne duyabildim tansiyonum o kadar düşmüşki kadın nabız alamamış bi ara. Sonra kendime geldim bi şeyler yedim çok afedersiniz onlarda geri çıkardım inanın çocukluğumda sonra ilk defa kustum her şey berbattı. Neyse sonra diğer konudan bahsediyim tsh değerim aslında normal değer aralığında 3.8 falan çıkıyor her zaman ama hamileler için 2.5 olması gerekiyormuş. Guatr var mı diye ultrasona girdim temiz çıktı. T4 değeri ile birlikte değerlendirilmesi gerekiyormuş o sonucumda çıkmadı kesin bir şey öğrenmedim yani ama t4 her zaman normal çıkıyordu zaten bikaç doktor önemsenecek bi değer değil demişti kimiside baya yüksek hamile için dedi. Ki ilaç yazsada gebelik sürecimde hap yutamamaya başladım ona zaten ayrı üzülüyorum. Oysaki buna rağmen yani. Hiç ilaç kullanmama rağmen kansızlığım bile yokmuş 12.1 çıktı değer. Bilemiyorum bugün yaşadıklarımdan sonra kendimi daha kötü hissettim bi şeker yüklemeyi bile yapamadım tansiyonum düştü zaten doğumdan acayip korkuyorum nasıl olacak ne olacak sanki doğuramayacakmışım gibi. Tamam kimsenin içinde o çocuk kalmıyor elbet çıkıyor ama bilemiyorum gecenin bu saati uykumu elimden alan bu sorunlar neden var? Allah'tan her anımda sonsuz destek veren eşim var o da olmasa kendimi düşünemiyorum. O kadar uzun yazdım ki okuyacak olanınız varsa sizinde canınızı sıktım ama işte böyle yazdıkça biraz daha rahatlıyorum.
Bence pek çok sıkıntın üstüste gelmiş, bir de küçük bir ilçede olunca o da seni biraz panik yapmış sanki. Ben çok uzun yıllardır tiroid hastası olduğu için o konuda bir kaç şey söyleyeyim. Hamileler için 2.5 ve altında bir değer isteniyor aslında ama ben sürekli ilaç kullanmama ve sürekli endokrin doktoruna kontrole gitmeme rağmen geçen aya kadar 3.5 un altına düşmedi. Nihayet son tahlilimde düştü. 3.8 mutlaka doktora gitmen gereken ve değerlendirilmesi gereken bir sonuç. Hap içemiyorum demişsin ama tiroid ilacının hapı yarım mercimek kadar varla yok arası bir şey, sanırım zorlanmazsın. Aklına bu konuda bir şey takılırsa yine sor lütfen:) 16 yıldır tiroid hastası olunca profesör gibi bi şey oldum:))İyi geceler kızlar gecenin bu saati beni uykusuzluğa iten konular var sanırım psikolojim sürekli değişiyoraslında her şey iyiydi ama. Biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve merkeze 2 saat uzaklıkta demiştim hatırlarsanız. Burda hastane yok gibi bi şey dün içinde hastaneye gittik. Normalde özelde bi doktora gittim hep bu sefer ortamı görmek açısından devlete gitmiştim Allah için iyide ilgilendiler. Ultrasonda bakıldı suyum falanda iyiydi. Şeker yüklemesi istedi ama randevu saatim bile geç vakitti ilk kanımı 10 buçuk gibi verdim 12buçuğa kadar aç kalmam gerekiyordu. Tabi normalde ertesi gün erken saate sıra veriyorlarmış o kadar aç kalınamayacağı için ama bizim ilçeye dönmemiz gerektiği için bütün işlemleri bi günde halletmemiz gerekiyordu. Dahiliye de tsh içinde randevum vardı bu koşuşturma esnasında ki neredeyse her şeyimle eşim ilgilenmesine rağmen 2. Kanı verdikten sonra fenalaştım. O kadar kötüydü ki ne görebildim ne duyabildim tansiyonum o kadar düşmüşki kadın nabız alamamış bi ara. Sonra kendime geldim bi şeyler yedim çok afedersiniz onlarda geri çıkardım inanın çocukluğumda sonra ilk defa kustum her şey berbattı. Neyse sonra diğer konudan bahsediyim tsh değerim aslında normal değer aralığında 3.8 falan çıkıyor her zaman ama hamileler için 2.5 olması gerekiyormuş. Guatr var mı diye ultrasona girdim temiz çıktı. T4 değeri ile birlikte değerlendirilmesi gerekiyormuş o sonucumda çıkmadı kesin bir şey öğrenmedim yani ama t4 her zaman normal çıkıyordu zaten bikaç doktor önemsenecek bi değer değil demişti kimiside baya yüksek hamile için dedi. Ki ilaç yazsada gebelik sürecimde hap yutamamaya başladım ona zaten ayrı üzülüyorum. Oysaki buna rağmen yani. Hiç ilaç kullanmama rağmen kansızlığım bile yokmuş 12.1 çıktı değer. Bilemiyorum bugün yaşadıklarımdan sonra kendimi daha kötü hissettim bi şeker yüklemeyi bile yapamadım tansiyonum düştü zaten doğumdan acayip korkuyorum nasıl olacak ne olacak sanki doğuramayacakmışım gibi. Tamam kimsenin içinde o çocuk kalmıyor elbet çıkıyor ama bilemiyorum gecenin bu saati uykumu elimden alan bu sorunlar neden var? Allah'tan her anımda sonsuz destek veren eşim var o da olmasa kendimi düşünemiyorum. O kadar uzun yazdım ki okuyacak olanınız varsa sizinde canınızı sıktım ama işte böyle yazdıkça biraz daha rahatlıyorum.
Ben çok begendim güle güle kullanın kuçuk prensesleAz önce kızımın halısını ve perdesini sipariş verdim hanımlar nasıl sizce :)Eki Görüntüle 2053610 Eki Görüntüle 2053611
Not: alışveriş grubunda paylasacaktim karıştırdım grupları olsun kardeş gruplar nasılsa değil mi :))
Benimde begendigim model bu bende siparis verebilirim :)Yupppppiiiiii yok mu arttiran:)
ben 2 haftada 3 kilo alınca doktor inanamadı o zaman aynen böyle güldüm bende26 da 8 kg almıştım.
Doktor 8 almama değil 1 ayda 4 kg almama kızdı
Şimdi gidene kadar 10 kg olur diye düşünüyorum
yine laf ederse bendeyaparım
Canim zaten saat 10 a kadar ac durmak bile bizim tansiyon seker yerinden oynatabiliyor hele de sekeri dusuk bi insansan aclik insani o hale getirebilir , tsh icin de hic canini sikma bazi doktorlar asiri pimpirikli kimisi de fazlasiyla rahat kucuk bi sehirde olmak hastanenin uzak olmasi falan seni boyle kotu dusuncelere sevk etmis olabilir, ayrica benim her adet donemim cok kotu gecerdi hamile kaldigimdan beri de sanki her ay gununu takip ediyor ve yine ayni stres sikinti yaoiyorum kafama herseyi takiyorum zaman zaman depresyona giriyorum oluyor geciyor dogum icin de bol bol dua et burda hepimiz birbirimize dua edelim Allah hepimize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin cogu gitti azi kaldi simdi gunlerimizi hazirliklarimizi konusuyoruz bi iki aya dogum cok kolay oldu kizlar tabi agri oluyo ama kucagima alinca hersey gecti die yazacagiz mis kokulu yavrularimiza kavusuncaİyi geceler kızlar gecenin bu saati beni uykusuzluğa iten konular var sanırım psikolojim sürekli değişiyoraslında her şey iyiydi ama. Biz küçük bi ilçede yaşıyoruz ve merkeze 2 saat uzaklıkta demiştim hatırlarsanız. Burda hastane yok gibi bi şey dün içinde hastaneye gittik. Normalde özelde bi doktora gittim hep bu sefer ortamı görmek açısından devlete gitmiştim Allah için iyide ilgilendiler. Ultrasonda bakıldı suyum falanda iyiydi. Şeker yüklemesi istedi ama randevu saatim bile geç vakitti ilk kanımı 10 buçuk gibi verdim 12buçuğa kadar aç kalmam gerekiyordu. Tabi normalde ertesi gün erken saate sıra veriyorlarmış o kadar aç kalınamayacağı için ama bizim ilçeye dönmemiz gerektiği için bütün işlemleri bi günde halletmemiz gerekiyordu. Dahiliye de tsh içinde randevum vardı bu koşuşturma esnasında ki neredeyse her şeyimle eşim ilgilenmesine rağmen 2. Kanı verdikten sonra fenalaştım. O kadar kötüydü ki ne görebildim ne duyabildim tansiyonum o kadar düşmüşki kadın nabız alamamış bi ara. Sonra kendime geldim bi şeyler yedim çok afedersiniz onlarda geri çıkardım inanın çocukluğumda sonra ilk defa kustum her şey berbattı. Neyse sonra diğer konudan bahsediyim tsh değerim aslında normal değer aralığında 3.8 falan çıkıyor her zaman ama hamileler için 2.5 olması gerekiyormuş. Guatr var mı diye ultrasona girdim temiz çıktı. T4 değeri ile birlikte değerlendirilmesi gerekiyormuş o sonucumda çıkmadı kesin bir şey öğrenmedim yani ama t4 her zaman normal çıkıyordu zaten bikaç doktor önemsenecek bi değer değil demişti kimiside baya yüksek hamile için dedi. Ki ilaç yazsada gebelik sürecimde hap yutamamaya başladım ona zaten ayrı üzülüyorum. Oysaki buna rağmen yani. Hiç ilaç kullanmama rağmen kansızlığım bile yokmuş 12.1 çıktı değer. Bilemiyorum bugün yaşadıklarımdan sonra kendimi daha kötü hissettim bi şeker yüklemeyi bile yapamadım tansiyonum düştü zaten doğumdan acayip korkuyorum nasıl olacak ne olacak sanki doğuramayacakmışım gibi. Tamam kimsenin içinde o çocuk kalmıyor elbet çıkıyor ama bilemiyorum gecenin bu saati uykumu elimden alan bu sorunlar neden var? Allah'tan her anımda sonsuz destek veren eşim var o da olmasa kendimi düşünemiyorum. O kadar uzun yazdım ki okuyacak olanınız varsa sizinde canınızı sıktım ama işte böyle yazdıkça biraz daha rahatlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?