2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım boşuna bu kadar dert ediyorsun hamileyiz bedenimizde bir can daha var yaşadıkların çok normal ve olağan.
Misal ben şeker yükleme testine gittim açlığa dayanamayip kendimi pastaneye attim bi güzel kahvaltı yaptım
Yükleme yaptıramadim. Senin kadar aç beklemiş olsaydım aynı şeyler muhtemelen benimde başıma gelecekti
Sıkma canını lütfen

Günaydın anneler bu ikinci gebelik neden bu kadar zor ya resmen yataklara düştüm bacak ağrısı bi yandan bel ağrısı bir yandan bebeğin aşağıyı tepiklemesi bir yandan magnezyum aldım ishal oldum kan ilacı kullanıyorum kabız oluyorum ne zaman geçecek bu günler dün saat kaça kadar evde geziniyordum sanki doğuracaktım Allah yardımcımız olsun kolay geçsin bu kalan aylar inşallah

Kızlar sağolun arada bir gelip gidiyor işte bunlar çok narin yetiştim galiba ufacık şeyler bile beni sarsıyor dediğiniz gibi küçük bi ilçede olmak beni çok korkutuyor doğumun olacağı zamanlar burda yollar kapanıyor metrelerce kar oluyor en çok ondan tedirginim evlenene kadar böyle bi yerde hiç yaşamadım doğma büyüme istanbullu idim bütün imkanlara rahatlıkla ulaşıyorduk ve buda insanı güvende hissettieiyordu. Şimdi onun eksikliğini yaşıyorum galiba.

Hepimiz Allah'a emanetiz canım
Ona sığınıp güveniyoruz
Allah hiç kimseyi darda bırakmasın Ins

Bir arkadaşım gebeliği benden 5 hafta önde. Yeni öğrendiğim zamanlarda benim bebek 95 günlük oldu deyip ultrason fotoğrafını göstermişti. Bende vayy bee ne kadar büyümüş diye düşünmüştüm. Şimdi baktım da benim 89 gün kalmış arkadaşı sormayın o gayet panik durumda vakit iyice daraldığı için :)

bu sefer hasteneye gidip bebeğine kavuşacaksın bunu düşünüp kendini motive edebilirsin dediğim gibi hiç olmadı genel anestezi ile sezeryan yanı ne fenalaşırsın me bir şey olur

ben ne yapacağım acaba ay sonu kontrolüm bide daha çok var ben hala yiyorum inatla

bende artık tutamıyorum kendimi. Mesela ekmeği normalde yemezdim ama şimdi yemeğin yanında muhteşem geliyo. Her yemekten sonra tatlı bişeyler arıyorum :) bazende diyorum boşver şimdi tadını çıkar hamileliğin sonra bir şekilde verilir o kilolar. Tabi bu düşüncemi doktorum duymasın

Hala ekmek yemiyorum ama cips çikolata 2 gündür fena durumdayım.
Bende nasılsa Doğumdan sonra çocuğa gaz yapmasın diye yemeyeceksin ye gitsin diyorum

25+5 de gitmistim bende 930 gr di canim bende seninkini merak ediyorum bakalim kac gr

Maşallah cok iyiymis canim kilosu. Ben 20 gun önce gittiğimde 444 gram cikti ayrintili da bir de bir hafta gerilik vardı. O kadar büyümüş olacağını sanmiyorum ama inşallah 700 gram olmuştur :)

Kizlar perşembe günü doktora gitcem oğluşumu görmeye ❤

25+4 olcam o gün. Bu günlerde gittiğinizde bebeğiniz kac gramdi. Cok merak ediyorum büyümüş mü diye :)
25+3 862 gramdı benimde ama kıyaslama canım her bebek başka inan bana kızımda 34 haftalarda 3200 diyordu doktor doğumda 3.010 doğdu:):):)

25+4 olcam o gün. Bu günlerde gittiğinizde bebeğiniz kac gramdi. Cok merak ediyorum büyümüş mü diye :)
25+3 862 gramdı benimde ama kıyaslama canım her bebek başka inan bana kızımda 34 haftalarda 3200 diyordu doktor doğumda 3.010 doğdu:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…