- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
yaaaa bizim şu an tam tamına sekiz battaniyemiz oldu. Beni de heveslendirmeyin. artık battaniye görmek istemiyorummYa o benim de hoşuma gitti cok pofuduk bişeyap bakalım beni heveslendirirsen belkim bi girişirim
Bende o dediklerini sık sık yaşıyorum canım hatta hamilelik öncesinde da sabah açlığında yaşıyordum. Çok geçmiş olsun canım dikkat et. Özellikle hamilelikte kesinlikle aç kalmamak gerekiyor saat başı bişeyler tıkacaksın ağzında. Tansiyon düşüyor galiba o da insana bi çeşit baygınlık veriyor. Depresiflik havalardan olabilir, kapalı havalar ve sonbahar insanı o hale sokuyor (ben de tam tersi yaz bitti enerji dolmaya başladımkızlar cumadan beri limoni bir haldeyim cuma günü fenalaştım mide bulantısı, kusma, bir anda ter bastı ve nefes alamamaya başladım öyle kötü oldumki hastaneye gittim uzun süre aç kalmışım heralde şekerim düşmüş midem boş olduğu içinde gaz yapmış
cumartesi iyiydim dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım
bugünde doktorumdan randevu aldım gidip kendisibe görüncem
biraz depresif oldum birde bu aralar içim sıkılıyor
Allah kmseye yasatmasin. Amin canimDemi Bende tam onu düşünüyordum. Hatırlıyorum sen o dönem çok zor şeyler yaşamıştın. Senden sonra hergün dua ediyorum Allahm bana o sorunu yaşatma diye. Napalim oğlumun peşine koştururken veririm inşallah ❤ umarım sende birkez daha aynı şeyi yaşamazsin.
Hepinizi heveslendircemYa o benim de hoşuma gitti cok pofuduk bişeyap bakalım beni heveslendirirsen belkim bi girişirim
yaaaa bizim şu an tam tamına sekiz battaniyemiz oldu. Beni de heveslendirmeyin. artık battaniye görmek istemiyorumm[/QUOTE]
Bu bir battaniye diil bu baska bisiistersen bi dene
Çok kötüsünüzzAllah kmseye yasatmasin. Amin canim
Hepinizi heveslendircem
Biner lira mı? Aboww delimi onlar?Aaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Benim beşiğin üç tane kocaman gözü var. O da yetmezse kendi dolabımda yer acıcam.kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Kac tl olmus canim dogum.ucretiAaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Allahim.cok komikKızlar saat 9 buçuk gibi uykum geldi 1-2 saat uyurum diye yattım bi kalktım saat 1 buçukBurayı kaçırmayacaktım ne yazık ki olmadı. Neyse gençlik bu sabah hanginizdi biriniz rüyanızda parmak kızım oldu mu demişti ay ben ne etkilendiysem aynı dört parmağımızı yanyana yapıştırdığımız düşünün öyle dördüzüm olmuş ben korkmuşum niye bu kadar küçükler neden gelişmemişler diye korkuyorum, gelen doktor çok sağlıklılar çok normal, bugün kendilerine gelirler diyor. Şaşırıyorum falan, böyle göğsüme yanaklarıma alıp seviyorum sohbet ediyorum dua ediyorum falan böyle huzur bulup daha iyi gelişsinler diye Sonra komşum da hamile o da çocuğu doğuruyor ve ona gidiyorum ,gayet normal bir bebek doğuruyor bende, sonra düşünüyorum benimkiler hala çok küçük neden böyle oldu diye düşünüp eve dönüyorum bakıyorum ki benimkiler de normal bebek boyutuna gelmişler Çok şaşırıyorum doktorlar haklıymış nasıl bir günde büyüdüler falan diyorum. Ayyyyy çok saçmaaaa
Aaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Canım ben sanki 10uncu çocuğumu doğuruyormuşum gibi hiçbir şey almayacam kuzucuğumakızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Ben örüyorum amigurumi bakmak isterseniz çokta hesapli veriyorum.. kar amacım yok..sadece hobi.olarak.örüyorum.. uygun epey fiyatlari:)Hanimlar daha once bebisi olanlardan amigurumi kullanan var mi. Alicam da uyku egitiminde ise yario mu cidden
Ayy aylar once ordurdum benBen örüyorum amigurumi bakmak isterseniz çokta hesapli veriyorum.. kar amacım yok..sadece hobi.olarak.örüyorum.. uygun epey fiyatlari:)
kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Bende yeni anneyim:)) bebeğime öreyim diye basladigim örgü hobim oldu yapmadan duramıyorum:)) satışa bile gectimAyy aylar once ordurdum ben
Hem de ne! Saka gibi her gittigimde ayrı bir şokBiner lira mı? Aboww delimi onlar?
Kuzu 2000-2250 iken simdi 3000-3250 arası oldu hayır çocuğumun kime neye benzediğini bile görmediğim bi yere bu kadar para vermek gücüme gidiyorKac tl olmus canim dogum.ucreti
Valla bana da muayene ücreti , Doğum parası falan koyuyor çok değil belki ama gereksiz geliyor
Bide normal Doğum acısını çekeceğim üstüne para vereceğim diyorum
Allah bagislasin. Varsa satis yaptiginiz bi sayfa yazin buraya isteyen arkadaslar illakii irtibata gecerlerBende yeni anneyim:)) bebeğime öreyim diye basladigim örgü hobim oldu yapmadan duramıyorum:)) satışa bile gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?