Bende onlardan biriyim 8. Saatin sonunda bebwk riske girio dedi doktorum cup sezeryan oldum.Sen 7 saat iyi bile canım ya
12 saat 24 saat sancı çektim diyen o kadar çok ki etrafıMDA bi de yazık o kadar sancı çekip sezeryan olanlar da var
Ama ben neyime güveniyorSam sancıdan da doğumdan da pek korkmuyorum hahahah :)
Al benden de o kadar. Gece boyu uykumda suyum geldi. Hadi bil neden. Dun biri dedi ki alez aldim suyum yatakta gelirse yataga gecmesin die dedi. Gece boyu butun yataga yayildi ruyamda suyum
meltem_kaya demişti benimde aklıma geldi o diyince uykumda gelse anlarmiyim acaba diye düşündüm ruyama girmedi ama seni baya etkilemis
Benim annem bana hamileyken suyu yatakta gelmis. O zaman da yataklar yün. Ustuste 2 kat. Ben aralikta dogmusum. Kisin ayazinda dusunsene o yataklarin halinio yuzden bu kadar etkilendim galiba
alez muhabbetinden nereye... Benim de o anda aklıma geldi şimdi kabusum oldu ya iş yerinde gelirse ya da dışarıda gelirse rezil olurum diye diye dün gece uyuyamadımartık en büyük korkum insan içinde foşur foşur su gelmesi
Sen 7 saat iyi bile canım ya
12 saat 24 saat sancı çektim diyen o kadar çok ki etrafıMDA bi de yazık o kadar sancı çekip sezeryan olanlar da var
Ama ben neyime güveniyorSam sancıdan da doğumdan da pek korkmuyorum hahahah :)
Ahah biri bana yer versinKusura bakmayın kızlar sizi bu kadar etkileyeceğini düşunmemiştim
Açıkcası ben de doğumdan pek korkmuyorum duşununce heyecan geliyor ama amaann diyorum. Valla dışarda suyum gelirse diye de duşundum ama kendimi tanıyorum bacaklarımı gerer "suyum geldi suyum geldi" diye bağırırım valla
Geçen dolmuşa bi bindim oturacak yer yok herkes telefona bakıyor düşerim diye korktum "biri bana yer versin" dedim yüksek sesle hemen 5 kişi kalktı. Bence bu tip şeylerin utanması olmaz
Ayy deme ole seylerIlk dogumi degildir canim onlarin
Ne kusuru canim Evet o üç ay gerçekten 3 sene gibi geldi hiç bitmeyecek gibi geliyordu sen yine şanslısin annelere gidip kaliyorsun benim o imkanım da yok 4 tane de kaynana vardı ailenin bütün kadınları kaynanalik yapiyordu ama o zaman eşim gitmeden hamile kalmayı çok istiyordum onda teselli bulurum diye olmadı kısmet geldikten sonrymis sen şimdi kızınla beklediğin için şanslısın bence inan onun varlığı özleminin cogunu alıyordur ama araya o özlem ayrılık girince gerçekten birbirinizin kıymetini daha iyi bileceksinizKizimla beklemek iyi mi kötü mü bilemiyorum bazen zormus gibi geliyor tek olsam daha mi kolay olurdu diyorum sonra tekme atıyor geçiyorAllahım kimseyi sevenleri ayrı bırakmasin ama bu süreç bizim icin iyide oluyor birbirimizin kiymetini anladık gelince bambaska olucak hersey aile olmus olucaz ve güzel bir hayata devam edicez bu beni mutlu etmeye yetiyor yaşayan anlıyor gerçekten 3 ay 3 sene gibi gelmistir sana çünkü bana 80kusur gün oldu o kadar uzn geldi ki neyse buna şükür cok uzattım kusura bakma
Ay bu ne simdi bi de öyle bişi mi var ne zaman oluyormuş bu su gelmesiyani bütün suyu şaarrr diye bi anda boşalanda varmış. Tabi bütün bacaklar sırılsıklamtaksi falanda almaz öyle altıma kaçırdım zanneder
Dogum baslayinca isteAy bu ne simdi bi de öyle bişi mi var ne zaman oluyormuş bu su gelmesi
Ben de haftalar geçtikçe daha çok rahatlıyorum bazen haftama göre erken doğumda yaşama ihtimaline bakıyorum. İnşallah günümüzü doldururuz. Sen nasıl oldun geçti mi şikayetlerin? Son zamanlarda kış temizliği yapıyordun bebeğin de var çok yordun kendini artık dinlen birazGünaydın kızlar bu günler ne kadar da önemliymiş çok şükür 28+2 oldum
Tam evi süpüreyim dedim aklıma sen ve yalancı sancılar geldi yarım saattir araştırıyorumDogum baslayinca iste
İnşallah canım valla çok korkuttu bizi bebiş canım inan işle alakası yok olunca oluyor demek ki hastanede o kadar hamile vardı onların hepsinin riski vardı hepsi iş mi yapmış yani kader diyelim çok şükür önlendi şimdilik bol bol yatıyorum diyevfm ama maalesef oğlana bir gece baktılar hasta ettiler kusma ishal mahvoldum geceden bel ağrılarım devam ediyor ama şiddetli değil idare etmeye çalışıyorum inşallah gecerde rahat ederimBen de haftalar geçtikçe daha çok rahatlıyorum bazen haftama göre erken doğumda yaşama ihtimaline bakıyorum. İnşallah günümüzü doldururuz. Sen nasıl oldun geçti mi şikayetlerin? Son zamanlarda kış temizliği yapıyordun bebeğin de var çok yordun kendini artık dinlen biraz
Ay valla ben vericem parasi neyse haftada 2 3 kadin cagircam. Demekki benm bunyem kaldirmio. Sende zorlamadan yap illa yaocaksan. Teyzem zekai tahir burakta hemsire ilk zamanlar dusuge en buyuk sebep elektrik supurgesi evi sen supurme demisti. Dusuk yaptiran dogum da yaptirir mantigiyla dun jubilemi yapmis bulunmaktayimTam evi süpüreyim dedim aklıma sen ve yalancı sancılar geldi yarım saattir araştırıyorumgerçekten birbirimizi çok etkiliyoruz
Haklısın sanırım inşallah bir an once geçer ağrıların da bebişin için de geçmiş olsun canım üzüldümİnşallah canım valla çok korkuttu bizi bebiş canım inan işle alakası yok olunca oluyor demek ki hastanede o kadar hamile vardı onların hepsinin riski vardı hepsi iş mi yapmış yani kader diyelim çok şükür önlendi şimdilik bol bol yatıyorum diyevfm ama maalesef oğlana bir gece baktılar hasta ettiler kusma ishal mahvoldum geceden bel ağrılarım devam ediyor ama şiddetli değil idare etmeye çalışıyorum inşallah gecerde rahat ederim
Ben de uzun zamandır supurmemiştim hafta sonu kocayı yaylaya gönderdim şimdi iş başa düştü bi deniyim bakalım. Yardımcı meselesini sürekli ben de düşünüyorum ama hafta sonları eşim temizliyor bir kaç haftaya da annem gelip büyük temizlik yapıcam diyor hep erteliyorum aslında bu sabah bile düşündüm camlar mutfak dolapları berbat..Ay valla ben vericem parasi neyse haftada 2 3 kadin cagircam. Demekki benm bunyem kaldirmio. Sende zorlamadan yap illa yaocaksan. Teyzem zekai tahir burakta hemsire ilk zamanlar dusuge en buyuk sebep elektrik supurgesi evi sen supurme demisti. Dusuk yaptiran dogum da yaptirir mantigiyla dun jubilemi yapmis bulunmaktayim
Çok sağ ol canım inşallah kimse yasamazHaklısın sanırım inşallah bir an once geçer ağrıların da bebişin için de geçmiş olsun canım üzüldüm
Ay bu ne simdi bi de öyle bişi mi var ne zaman oluyormuş bu su gelmesi
Benim eşimin akrabası da ebe. Bana kendini hiç sakınma ben küçük oğlumu düşürmek için ne ilaçlar içtim hopladım zıpladım tutunası varsa istesen de düşmüyor demişti uyuz. Bi de ebe olacan aldırsaydın madem demiştim. Hıh erkek tarafı değil mi :/Ay valla ben vericem parasi neyse haftada 2 3 kadin cagircam. Demekki benm bunyem kaldirmio. Sende zorlamadan yap illa yaocaksan. Teyzem zekai tahir burakta hemsire ilk zamanlar dusuge en buyuk sebep elektrik supurgesi evi sen supurme demisti. Dusuk yaptiran dogum da yaptirir mantigiyla dun jubilemi yapmis bulunmaktayim
Temizlikci sart bosver anneni sen. Oda zaten dogumdan sonra yorulcak bi tonHaklısın sanırım inşallah bir an once geçer ağrıların da bebişin için de geçmiş olsun canım üzüldüm
Ben de uzun zamandır supurmemiştim hafta sonu kocayı yaylaya gönderdim şimdi iş başa düştü bi deniyim bakalım. Yardımcı meselesini sürekli ben de düşünüyorum ama hafta sonları eşim temizliyor bir kaç haftaya da annem gelip büyük temizlik yapıcam diyor hep erteliyorum aslında bu sabah bile düşündüm camlar mutfak dolapları berbat..
Yok valla ben kendimi riske atamiorumBenim eşimin akrabası da ebe. Bana kendini hiç sakınma ben küçük oğlumu düşürmek için ne ilaçlar içtim hopladım zıpladım tutunası varsa istesen de düşmüyor demişti uyuz. Bi de ebe olacan aldırsaydın madem demiştim. Hıh erkek tarafı değil mi :/
Enerjisi bitmiosa sole bide bana ugrayiversinValla ben hatice hanim teyzeyi çağırıyorum çok memnunum tüm ev böyle bir temizliyor ki. Ev ev olalı öyle temizlik gormemistir zaten kendinden geçiyor. "Aha geldi yine hatice hanim" diyor bence o da :) hamileligi gectim, ben en enerjik halimle bile onun yaptıklarını yapamam :)
Hımmm doguma yakın oluyor bunlar iyi izlerim canım doğum videolarını doğumla ilgili şeyleri çok okuyamiyorum tirsiyorum sonra kendi kendime olayları çok büyütüyorum o yüzden Son bir aya kadar oluruna bırakmayı düşünüyordum da heran hersey olabilir öğrenmek lazimKuşum sen şu dedigim videoyu izle :)
Nisan gelmesi diye bi şey var ( tıkac gibi düşün hafif kanlı bi şey)
Bu geldikten en fazla 2 gün içerisinde doğum gerçekleşir diyorlar
Sonra sancılar önce düzensiz sonra düzenli
10 dk içerisinde 3 kez sanci gelirse artık doğum bayaa baya yakınmis doğum haneye aliyorlarmis. Açılmayi da kontrol ediyorlar 10 cm açılma ideal. 10 cm olunca bebeto çıkar oradan:)
Sonra su gelmesi lok diye hafif pembemsi yoğun kıvamlı
Tabii banu ciftci hep der bu sırada olmak zorunda değil. Bazen su gelir sanci olmaz. Önce su gelir sonra sanci. Kişiye özel :)
Saglam bir örnek olunca önünde etkilenmemk mümkün mu bakalım bizimkiler nasıl olucakBenim annem bana hamileyken suyu yatakta gelmis. O zaman da yataklar yün. Ustuste 2 kat. Ben aralikta dogmusum. Kisin ayazinda dusunsene o yataklarin halinio yuzden bu kadar etkilendim galiba
Ilk olması panigiyle ben sancilae arttigi gibi çıkacak sanabilirm şuan öyle hissediyorum o yüzden sıklasmadan giderim hastaneyeDogum o kadar kokay degil canim sanci gelip pirt die doguramiyosun sanci basladiktan 7 saat sonra ben hala yeterince acilamamistim zannediyoruz ki sanci gelio 1 2 saate doguruyoruz yok oyle bisey ne yazik ki .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?