2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Temizlikci sart bosver anneni sen. Oda zaten dogumdan sonra yorulcak bi ton

Yok valla ben kendimi riske atamiorum

Aslında doğru annem yorulacağına eşimin paracıklarına kıyayım :) hem değerimi daha çok anlar onceden dağınık bi adamdı şimdi temizliğikendisi yapınca titiz bi insana dönüştü. Hatta geçen hafta evi süpürdükten sonra artık bu evde terliksiz dolaşmak yasak heryer çorap tiftiği diye isyan ediyordu ki ben 5 yıldır peşinde terlik dolaştırıyorum şimdi parasal değerini de öğrensin

4 kaynanami ohh masaAllah canım isin zormuş neyse ki kurtulmussun bende izne gelince hamile kalmak o gelincede dogurmak istiyordum ama kızımız gitmeden geldi insaAllah korktugm gibi zor olmaz dogumdan sonrası kolay olur benim icin
Evet canım asker

Tabii tabii canım doğum olayı için yazdım

Hiç Korkma canım ya doğal bir süreç gibi düşün :)

Aslinda en güzeli evde sanci çekmek diyorlar ama o an nasıl olacak bilemeyiz

Hastaneye sancılar 10 dk da bire düşünce gidenler bile bekliyorlarmis :) 10 dk da 3 kere olunca anca doğum haneye :)

Ama suyun gelmesi önemli. Su geldi 0 sanci yine de doğru doktora beklemek yok:)

Ben de sancı olduğunu anlayınca hemen giderim hastaneye. İçim rahat etmez sorun var mı diye korkarım. Anneme de sıklaşana kadar gitme demişler annem gittiğinde lavman yapalım demişler annem bağırsaklarını boşaltırken benim başım da çıkmış. Yaa hala bununla ilgili espri yapar benim için travmatik :/

Evet hastane daha cok strese sokar evde olmak iyide bizim kış olucak kar falan filan anca gidilir diye ben 10dklara dusmesini bekleyemem gibi
Birde dedigin videoya bende bakmistm çok hosuma gitmisti anlatımı

Benim bir korkumda bu aslında son haftalarimda az yerim bu stresle sanırım lavman yetişmez dogum olurken istenmeyen seyleri yasarsam diye

Evet hastane daha cok strese sokar evde olmak iyide bizim kış olucak kar falan filan anca gidilir diye ben 10dklara dusmesini bekleyemem gibi
Birde dedigin videoya bende bakmistm çok hosuma gitmisti anlatımı

Ben de sanırım o kadar bekleyemem canım yazıyorum ama:)

Ama öyle yolda doğurma olayları falan bayaaa bayaaa aa extremeeeeeee zor yani :)

Demi canım 3 boyutlu ya bi de çok eğitici olmuş :)

Hayirli teskereler o zaman inşallah nasıl geldi geçti anlamadan kavuşursunuz allah yardımcıniz olur insallah canım evet kurtuldum da kaynanalardan aklıma geldikçe içten içe kiziyorum

Modalabiodan aldigim fotograf cekimi elbisesi gecen hafta cuma geldi. Kucuk geldi. Degisime gonderdim. Pazartesi ellerine ulasti. Sali vericem kargoya dedi. Ama ne zaman verdi taaaaaa cumartesi. Degisime gonderirken gidis donus 10 tl odeyin dedi odedim. Bugun kargo gelince bi 6 bucuk lira daha odedim. Bana dioki benle alakali diil kargoyla alakali. E sen alici odemeli gonderirsen kargo napsin dimi. Yarin cekimim var yemin ediorum 2 haftada zor kavustum.elbiseye. daha denemedim de ustelik. Ilk defa boyle bisey yasiyorum soklardayim

Ben de sanırım o kadar bekleyemem canım yazıyorum ama:)

Ama öyle yolda doğurma olayları falan bayaaa bayaaa aa extremeeeeeee zor yani :)

Demi canım 3 boyutlu ya bi de çok eğitici olmuş :)
Şeyi diyor ya doktor birsey yapmıyor aslinda anne ve bebek yapıyor herseyi biz mudahale gerekirse diye bulunuyorz gibi birsey doğru şöyle bir bakınca normal dogumda herseyi anne yapmis oluyor ayy o günlere bir gelsek dogumlar aralikta baslar artık siralar pirtlatiriz ben sonlara kalırım gibi hepinizn yasadiklarini okur öyle giderim

ayy istemsizce guldummm
insaAllah basimiza gelmez canım burdaki dogum hikayelerinde denk gelmiştim yetismemis ve kadın ikinirken bebk dahil hersey çıkmış

Hayirli teskereler o zaman inşallah nasıl geldi geçti anlamadan kavuşursunuz allah yardımcıniz olur insallah canım evet kurtuldum da kaynanalardan aklıma geldikçe içten içe kiziyorum
Amin canım benim Allah razı olsun
Onlar akildan çıkmıyor kolay kolay ama düşünme boşver benim uykularm kaçıyor düşündükçe kendimize ediyoruz aslında

Evet en güzeli bi doktora görüneyim Tam yerine baskı yapıyor açılsa çıkacak gibi

Benim bir korkumda bu aslında son haftalarimda az yerim bu stresle sanırım lavman yetişmez dogum olurken istenmeyen seyleri yasarsam diye
Kız korkmaya bahane arıyon :) gül biraz amaan de ne olursa olsun. Ne okursan oku yaşamadan oğrenemezsin aynı insan iki doğumda farklı şeyler yaşayabiliyor. Zaten bişey bilmemize gerek yok herşey kendisi gelişiyor. Acıdan ağrıdan hiç korkma zaten o süreç geçtiğinde hepsini unutacaksın. Aç çizgi film izle şimdi kızınla hem bi yandan da konuş bakiim ❤ ❤

Amannn çıkarsa çıkar canım. Ne yapalım çıkacağı varsa durduramayiz zaten hahahaahha:)

Çok iyi gidiyorsun maşallah ideal olan her aya 1 kilo son İki ay biraz daha fazla en son 12 kilo ideal olan

Amannn çıkarsa çıkar canım. Ne yapalım çıkacağı varsa durduramayiz zaten hahahaahha:)

Nolucaksa olcak korkunun faydasi yok zaten illa cikicak bu bebeler kismetimizde ne varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…