- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Temizlikci sart bosver anneni sen. Oda zaten dogumdan sonra yorulcak bi ton
Yok valla ben kendimi riske atamiorum
4 kaynanami ohh masaAllah canım isin zormuş neyse ki kurtulmussun bende izne gelince hamile kalmak o gelincede dogurmak istiyordum ama kızımız gitmeden geldi insaAllah korktugm gibi zor olmaz dogumdan sonrası kolay olur benim icinNe kusuru canim Evet o üç ay gerçekten 3 sene gibi geldi hiç bitmeyecek gibi geliyordu sen yine şanslısin annelere gidip kaliyorsun benim o imkanım da yok 4 tane de kaynana vardı ailenin bütün kadınları kaynanalik yapiyordu ama o zaman eşim gitmeden hamile kalmayı çok istiyordum onda teselli bulurum diye olmadı kısmet geldikten sonrymis sen şimdi kızınla beklediğin için şanslısın bence inan onun varlığı özleminin cogunu alıyordur ama araya o özlem ayrılık girince gerçekten birbirinizin kıymetini daha iyi bileceksinizbu arada esin askermiydi canim
Hımmm doguma yakın oluyor bunlar iyi izlerim canım doğum videolarını doğumla ilgili şeyleri çok okuyamiyorum tirsiyorum sonra kendi kendime olayları çok büyütüyorum o yüzden Son bir aya kadar oluruna bırakmayı düşünüyordum da heran hersey olabilir öğrenmek lazim
Saglam bir örnek olunca önünde etkilenmemk mümkün mu bakalım bizimkiler nasıl olucak
Ilk olması panigiyle ben sancilae arttigi gibi çıkacak sanabilirm şuan öyle hissediyorum o yüzden sıklasmadan giderim hastaneye
Ben de sancı olduğunu anlayınca hemen giderim hastaneye. İçim rahat etmez sorun var mı diye korkarım. Anneme de sıklaşana kadar gitme demişler annem gittiğinde lavman yapalım demişler annem bağırsaklarını boşaltırken benim başım da çıkmış. Yaa hala bununla ilgili espri yapar benim için travmatik :/Saglam bir örnek olunca önünde etkilenmemk mümkün mu bakalım bizimkiler nasıl olucak
Ilk olması panigiyle ben sancilae arttigi gibi çıkacak sanabilirm şuan öyle hissediyorum o yüzden sıklasmadan giderim hastaneye
Enerjisi bitmiosa sole bide bana ugrayiversin
Evet hastane daha cok strese sokar evde olmak iyide bizim kış olucak kar falan filan anca gidilir diye ben 10dklara dusmesini bekleyemem gibiAslinda en güzeli evde sanci çekmek diyorlar ama o an nasıl olacak bilemeyiz
Hastaneye sancılar 10 dk da bire düşünce gidenler bile bekliyorlarmis :) 10 dk da 3 kere olunca anca doğum haneye :)
Ama suyun gelmesi önemli. Su geldi 0 sanci yine de doğru doktora beklemek yok:)
Benim bir korkumda bu aslında son haftalarimda az yerim bu stresle sanırım lavman yetişmez dogum olurken istenmeyen seyleri yasarsam diyeBen de sancı olduğunu anlayınca hemen giderim hastaneye. İçim rahat etmez sorun var mı diye korkarım. Anneme de sıklaşana kadar gitme demişler annem gittiğinde lavman yapalım demişler annem bağırsaklarını boşaltırken benim başım da çıkmış. Yaa hala bununla ilgili espri yapar benim için travmatik :/
Evet hastane daha cok strese sokar evde olmak iyide bizim kış olucak kar falan filan anca gidilir diye ben 10dklara dusmesini bekleyemem gibi
Birde dedigin videoya bende bakmistm çok hosuma gitmisti anlatımı
Benim bir korkumda bu aslında son haftalarimda az yerim bu stresle sanırım lavman yetişmez dogum olurken istenmeyen seyleri yasarsam diye
Hayirli teskereler o zaman inşallah nasıl geldi geçti anlamadan kavuşursunuz allah yardımcıniz olur insallah canım4 kaynanami ohh masaAllah canım isin zormuş neyse ki kurtulmussun bende izne gelince hamile kalmak o gelincede dogurmak istiyordum ama kızımız gitmeden geldi insaAllah korktugm gibi zor olmaz dogumdan sonrası kolay olur benim icin
Evet canım asker
Şeyi diyor ya doktor birsey yapmıyor aslinda anne ve bebek yapıyor herseyi biz mudahale gerekirse diye bulunuyorz gibi birsey doğru şöyle bir bakınca normal dogumda herseyi anne yapmis oluyor ayy o günlere bir gelsek dogumlar aralikta baslar artık siralar pirtlatiriz ben sonlara kalırım gibi hepinizn yasadiklarini okur öyle giderimBen de sanırım o kadar bekleyemem canım yazıyorum ama:)
Ama öyle yolda doğurma olayları falan bayaaa bayaaa aa extremeeeeeee zor yani :)
Demi canım 3 boyutlu ya bi de çok eğitici olmuş :)
insaAllah basimiza gelmez canım burdaki dogum hikayelerinde denk gelmiştim yetismemis ve kadın ikinirken bebk dahil hersey çıkmışayy istemsizce guldummm
Amin canım benim Allah razı olsunHayirli teskereler o zaman inşallah nasıl geldi geçti anlamadan kavuşursunuz allah yardımcıniz olur insallah canımevet kurtuldum da kaynanalardan aklıma geldikçe içten içe kiziyorum
Evet en güzeli bi doktora görüneyim Tam yerine baskı yapıyor açılsa çıkacak gibiCanim.gecen annemlerde yemek yerken sofrada ben yokmusum.gibi aynen su konusmayi yaptilar. Gebelik herkeste duygusallik aglama krizleri falan yapar ablamda agresiflik yapti dio kardesim. Annemde ona onay veriyo. Neyse kaldi surda bi kac ay sabret diyoonlar konuaunca farkettimki hakikaten bazen millete it gibi hirliorum. Bebek konusunda da cok evham yaptiysan bi gorun istersen icin rahatlasin
Kız korkmaya bahane arıyon :) gül biraz amaan de ne olursa olsun. Ne okursan oku yaşamadan oğrenemezsin aynı insan iki doğumda farklı şeyler yaşayabiliyor. Zaten bişey bilmemize gerek yok herşey kendisi gelişiyor. Acıdan ağrıdan hiç korkma zaten o süreç geçtiğinde hepsini unutacaksın. Aç çizgi film izle şimdi kızınla hem bi yandan da konuş bakiim ❤ ❤Benim bir korkumda bu aslında son haftalarimda az yerim bu stresle sanırım lavman yetişmez dogum olurken istenmeyen seyleri yasarsam diye
Şeyi diyor ya doktor birsey yapmıyor aslinda anne ve bebek yapıyor herseyi biz mudahale gerekirse diye bulunuyorz gibi birsey doğru şöyle bir bakınca normal dogumda herseyi anne yapmis oluyor ayy o günlere bir gelsek dogumlar aralikta baslar artık siralar pirtlatiriz ben sonlara kalırım gibi hepinizn yasadiklarini okur öyle giderim
insaAllah basimiza gelmez canım burdaki dogum hikayelerinde denk gelmiştim yetismemis ve kadın ikinirken bebk dahil hersey çıkmış
Çok iyi gidiyorsun maşallah ideal olan her aya 1 kilo son İki ay biraz daha fazla en son 12 kilo ideal olanKızlar bugün 61 kilo geldim
Başlangıç kendi dokturmda 53
Sağlık ocağında 54
Aslında ben fix 55 kiloyum ama hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıyordum ( boyum kisa) 53u gördüm hamile kaldım. Daha kilo üzerime yapışmamisti:)
Neyse 7 ila 9 normalmiydi bu zamanlar bi liste vardı ya o pek güzeldi :)
Çok iyi gidiyorsun maşallah ideal olan her aya 1 kilo son İki ay biraz daha fazla en son 12 kilo ideal olan
Kız korkmaya bahane arıyon :) gül biraz amaan de ne olursa olsun. Ne okursan oku yaşamadan oğrenemezsin aynı insan iki doğumda farklı şeyler yaşayabiliyor. Zaten bişey bilmemize gerek yok herşey kendisi gelişiyor. Acıdan ağrıdan hiç korkma zaten o süreç geçtiğinde hepsini unutacaksın. Aç çizgi film izle şimdi kızınla hem bi yandan da konuş bakiim ❤ ❤
Amannn çıkarsa çıkar canım. Ne yapalım çıkacağı varsa durduramayiz zaten hahahaahha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?