- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Canim.eltim 3 tane dogurdu en uzun dogum ilki en kisasi 3. Surmus hatta 3.yu dogururken epidural etki edemeden kizi doguverdi.
Bugun kan testi yaptirmam gerekiyordu normalde ama dun geceki kahverengi lekeden sonra bugun resmen kirmizilari gordum yerlesme kanamasi gibi degil baya adet kanamasi gibi cok asiri bi agrim yok hafif bir agrim var ama yinede kan vermeme artik gerek olmadigini dusunuyorum dusuk yapar gibi belirtilerimde yok zaten anlayamadigim arka arkaya yaptigim ovulasyon testlerinin hepsinde cift cizgi cikmasi ve kan degerimin birazda olsa yuksek cikmasi..5'in üstü hamilelik değeri sayılıyor. Ama 7 çok düşük bir değer ne yazık ki katlayarak devam etmiyorsa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Bu süreçte hormonal bir ilaç, iğne kullandıysan o da idrar testinin silik çıkmasını sağlıyor olabilir. Bir ihtimal de geç döllenmedir, o kahverengi leke de yerleşme kanamasıdır. Bebek istiyorsan inşallah bu söylediğim olsun. Yarın tekrar kan verirsen kesin sonuç belli olur diye düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın. Kimyasal tam bir düşük sayılmıyor. Sadece kanda ve idrarda gebelik pozitif çıkıp birkaç gün sonra normal adet kanaması oluyor. Dr bana kadınların %70nin bunu yaşadığını ama fark etmediğini, sadece tahlil yapanların fark ettiğini söylemişti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bugun kan testi yaptirmam gerekiyordu normalde ama dun geceki kahverengi lekeden sonra bugun resmen kirmizilari gordum yerlesme kanamasi gibi degil baya adet kanamasi gibi cok asiri bi agrim yok hafif bir agrim var ama yinede kan vermeme artik gerek olmadigini dusunuyorum dusuk yapar gibi belirtilerimde yok zaten anlayamadigim arka arkaya yaptigim ovulasyon testlerinin hepsinde cift cizgi cikmasi ve kan degerimin birazda olsa yuksek cikmasi..
ablanı ve bu doğumu anlattığın için seni tebrik ediyorumKızlar, ablam 39+ bilmem kaç günlük hamileydi. Kontrol için sabah hastaneye gitmişti üstelik tüm ısrarlara rağmen yürüyerek. Dr muayene ettiğinde "senin doğumun başlamış 5-6 cm açılman var" dedi. Su kesesini o an patlattı bu kadar açılması olunca. Sadece bir saat sancı sonunda 4kiloluk tosun kızını doğurdu. Ki bir gece önce birlikteydik çok hafif bir sızı var demişti ama sancı değildir bu kadar hafif olamaz diye düşünmüştü. Ben Anadolu yakasından karşıya geçene kadar doğumunu yapmıştı çıkışına yetiştim
Geçen gün dedim ki bana doğum hikayenin detaylarını anlat. "Ben hiçbir yerde okumadım, izlemedim, anlatmak isteyene anlattırmadım çünkü bu benim sürecimdi ve hepsi birbirinden farklı neden kendimi korkulu bir hikayeye hazırlayayım ki?" dedi ve anlatmadı
Yani demem o ki bu süreç illaki yaşanacak korku bize sadece ket vurur. Bu arada ablam elini ufacık bir şey kesse dünyayı inletirdi canı inanılmaz tatlıdır. O yaptıysa herkes yaparsağlık problemimiz olmasın da inşallah.
Merhaba kızlar açlık şekerine baktırmıltım 73 çıkmış notmal değer aralığında çıkınca şeker yükelmesi yapılıyor mu. Dontorum en başından beri bu şeker yüjlemesini hiç önemsemedi ama ben tedirginim
Hepimizinki pırt diye oluversin inşallah canım. Arkadaşınınki de çok hoş olmuş işin psikolojik kısmını özetledin resmen. O sancı çekmeyeceğim düşüncesiyle beklerken doğuruvermiş ne güzel :) şu bağırma olayını film etkisi olduğunu daha önce bir blogda da okumuştum korkuya, acıya şartlandırılıyoruz. Bir de sancı geldiği zaman sürekli devam ediyor sanıyordum ben, oysa molalar veriyormuşablanı ve bu doğumu anlattığın için seni tebrik ediyoruminşallah hepimizin böyle pırt diye açılma olur şipşak doğururuz 1 ay önce bir ark.ım doğum yaptı. Hastaneye gitmiş sancılar başlayınca hemen doktora ben bu sancıları çekemem lütfen sezeryan yapalım demiş. Doktorda bunu oyalamak için tamam seni 15 dakikaya kadar alıcam sezeryana demiş. Tabi mutlu mesut sezeryana giricem çekmicem bu ağrıyı diye beklerken bir bakmışlar ki baya bir açılma var normal doğuruverdim bir anda dedi :) böyle pırt diye yapılan doğum hikayeleri en sevdiğimden
Doktora görünmeyi ihmal etme canım benimde baskim vardı bak neler olduEvet en güzeli bi doktora görüneyim Tam yerine baskı yapıyor açılsa çıkacak gibi
Kızlar çok tatlısınız Doğum muhabbetinize çok güldüm. Sular geliyor yatağa geçiyor , sokaklarda sular gelşyo falan
İnsan bilmediği şeyden korkarmış , acı falan değil aslında ne yaşayacağınızı bilmediğiniz için tedirgin oluyorsunuz onu da sallayın düşünmeyin. Bide Doğum sancısı gelecek ya anlamazsın demiş birisi anlamamak elde değil böyle evdeki ufak tefek sancı gibi bir şey değil belli aralıklarla sık sık giren bir sancı genelde de tubaletij var gibi hissedersin.
Evet canım rahim kasılıyor spremdeki maddeler de doğuma yardımcı oluyorO otu bende biliyorum canım bazı yerlerde Meryem Ana otu diye de biliyorum
Benim de aklımda ama bulmam zor gibi
Bi de o zamanlar yine konuşur yazarız ama açılmalar için hurma da süpermiss 38 den sonra anneler günlük düzenli yiyorlarmis
Yine doğuma cok yardimci bi şey daha var.ama.gruptaki kızlar korkabilir bilemedim yazsam mi.hahaahah 40.haftası dolup hala doğuramayanlara esle ilişki öneriliyor:)
Canım benimki çok kolaydı ya da acemilikten mi nasıl geçti anlamadım gc artık stres olmuştum neden doğmuyor diye kalktım bi güzel yürüdüm yoruldum uyudum sabah kanama oldu sancılar yoktu hafif bel ağrısı vardı doktora gittim acilmam 1 cm dedi yatışımı falan yaptılar hastanede geze geze acilmam arttı sonra nstye bağladılar ve sancı verdiler sancı çekmek zor değilde yatağa bağlı olmak çok zor ondan sonra pirt diye doğdu zaten zayıftı hiç zorlamadi oglosum beni iki ikinmaylaGrubumuzun anneleri nden ilk doğum yapanlar umarım bize bilgi verir paylaşır doğum hikayesini o zaman daha bilinçli oluruz bazı konularda
Kaburgasi batma yapan var mi cok canım yanıyor dayanamiyorum hic durmadan batıyor gece uykusu artik hic yok sanki kemiğim kırılmış etimi kesiyor ne ayakta durmakla ne yatmakla gecmiyor
canım benim satım 12 nisan ama ilk başlarda iki hafta gerideydi geç döllenme dediler sonra bir hafta geride çıkmaya başladı şimdi aynı veya bir hafta geride çıkıyor yani tam emin değiliz. sorana yılbaşından sonra her an olabilir diyorummeltem_kaya seninle tahmini doğum tarihlerimiz ve haftamız aynı ben sezeryanım ama senden önce doğurabilirim galiba sat tarihin nedir?
Kızlar, ablam 39+ bilmem kaç günlük hamileydi. Kontrol için sabah hastaneye gitmişti üstelik tüm ısrarlara rağmen yürüyerek. Dr muayene ettiğinde "senin doğumun başlamış 5-6 cm açılman var" dedi. Su kesesini o an patlattı bu kadar açılması olunca. Sadece bir saat sancı sonunda 4kiloluk tosun kızını doğurdu. Ki bir gece önce birlikteydik çok hafif bir sızı var demişti ama sancı değildir bu kadar hafif olamaz diye düşünmüştü. Ben Anadolu yakasından karşıya geçene kadar doğumunu yapmıştı çıkışına yetiştim
Geçen gün dedim ki bana doğum hikayenin detaylarını anlat. "Ben hiçbir yerde okumadım, izlemedim, anlatmak isteyene anlattırmadım çünkü bu benim sürecimdi ve hepsi birbirinden farklı neden kendimi korkulu bir hikayeye hazırlayayım ki?" dedi ve anlatmadı
Yani demem o ki bu süreç illaki yaşanacak korku bize sadece ket vurur. Bu arada ablam elini ufacık bir şey kesse dünyayı inletirdi canı inanılmaz tatlıdır. O yaptıysa herkes yaparsağlık problemimiz olmasın da inşallah.
Bugun kan testi yaptirmam gerekiyordu normalde ama dun geceki kahverengi lekeden sonra bugun resmen kirmizilari gordum yerlesme kanamasi gibi degil baya adet kanamasi gibi cok asiri bi agrim yok hafif bir agrim var ama yinede kan vermeme artik gerek olmadigini dusunuyorum dusuk yapar gibi belirtilerimde yok zaten anlayamadigim arka arkaya yaptigim ovulasyon testlerinin hepsinde cift cizgi cikmasi ve kan degerimin birazda olsa yuksek cikmasi..
kızlar göğüs uçları kremlerinizi aldınızmı ?Bu ay kullanmaya başlayacakmışız...
Daha çok erken canım uyarmıyoruz henüz göğüs uçlarını. Doğumdan 10 gün önce falan sürmeye başlıyoruz.kızlar göğüs uçları kremlerinizi aldınızmı ?Bu ay kullanmaya başlayacakmışız...
Canım ben aldım lansinohun kremini gecende kahvrengi bölge kurudu soyuk soyuk oldu ondan sürdüm iyi geldi şimdi baktım öyle oluyor azcık birsey sürüyorum 2 kere yaptım daha son zamanlarda sık kullanicam simdi gerek gördükçekızlar göğüs uçları kremlerinizi aldınızmı ?Bu ay kullanmaya başlayacakmışız...
Aldık ama doğuma 10 15 gün kala kullanacağız canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?