2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sezeryan için şöyle bir şey duymuştum
Sancılarınla sezeryana gidiyorsun , her kadın için olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
İlk Doğumda aklımda hep bu vardı doktor seseryan derse bunu teklif edecektim.
bennbunu ikinci dogumda teklif ettim canim doktoruma. sancim gelmeden doguma girmeyecegim dedim.

Sezeryan için şöyle bir şey duymuştum
Sancılarınla sezeryana gidiyorsun , her kadın için olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
İlk Doğumda aklımda hep bu vardı doktor seseryan derse bunu teklif edecektim.
Canım zannetmiyorum çünkü doğum kanalına girdiğinde sezeryan zor oluyormuş bakalım kız aceleci davranmaz inşallah davranırsa bende hissederim belki bilmiyorum yaaa kafam karışık değişik duygular

Canım zannetmiyorum çünkü doğum kanalına girdiğinde sezeryan zor oluyormuş bakalım kız aceleci davranmaz inşallah davranırsa bende hissederim belki bilmiyorum yaaa kafam karışık değişik duygular
benim.halamin kızı.iki dogumunu da sanci cekerek hastaneye gitti. ikisinde de sezeryana alındı canım.

Olabilir kısmını bilmiyorum tabi duyduğum böyle
Sağlıkla gelsin boşver sancıyı falan

Canımm ben bugun evdeyim yine var hareket ama sen çalışırken isteyken gör resmen o kadar az ki

Ben artık azlik coluk bakmıyorum gün içerisinde hissettim mi hissettim tamamdır diyorum
Oturup takip etmek lazım o zaman benimki çok uslu yavaş yavaş tekmeliyor yoruldu yavrum kıyamam ya

Oturup takip etmek lazım o zaman benimki çok uslu yavaş yavaş tekmeliyor yoruldu yavrum kıyamam ya

Her zaman aynı olmuyorlar ki 2 gün önce bildiğin kolunu bacağını tutabiliyorduk kaydırdırıyordu kendini böyle hop elimin altından kayıyordu
Dün akşama kadar oynamadı arada minik minik oda gurultu gibi. Artık bebeklerimiz uyuyor

Sabah ve geceleri çok hareketli ama bugün sakin sanki agrimda var farketmiyorum herhalde ah ne zor anne olmak
her zaman ayni olmazlar canim. sikma canini. artik yerleri de daraliyo hareket alanlari da cok fazla olmayacak. kendimizden pay bicelim. ben bazen cok hareketli bazen kimildayacak halim olmuyo. annelik boyle iste canim. hareket etse de etmese de hep aklimiz onlarda.

Kızlar göğsüm sıkışıyor sıkıntı geliyor bana ama ben üşüyorum

Cinsiyetler öğrenildi , testler yapıldı , şeker testleri de bitti ? Başka test kalmadı artık Doğuma sayacağız ?

Şeker testi yaptırmayan kaldı mı bu arada ?

Normalde de üşür müsün?
Ben mesela normalde de böyleyim ama hamilelikte 2 kat oluyor
Havalar useyecek kadar soğuk değil canım üşümem ama bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayretsin Sağlıkla kucağımıza versin bebislerimizi

Cinsiyetler öğrenildi , testler yapıldı , şeker testleri de bitti ? Başka test kalmadı artık Doğuma sayacağız ?

Şeker testi yaptırmayan kaldı mı bu arada ?
Ben yaptırmadım şeker testi zaten tatlıyla aram yok dediğin gibi ilk hedef 30. Hafta 32 34 öyle hafta sayacaz her güne şükredecez inşallah

Havalar useyecek kadar soğuk değil canım üşümem ama bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayretsin Sağlıkla kucağımıza versin bebislerimizi

panik yok
Üşümek yada üşümemek bebeği etkilemez etkileyecek olsa benim kız anne Karnında soğuğa mahkum kalmaktan çok üşüyen birisi olurdu.

Çatı var çatı

hahahaha bak onu unuttum 37-38 Doğuma yakın zaman onlar belki o zamana doğuranlar bile olabilir.

Ben yaptırmadım şeker testi zaten tatlıyla aram yok dediğin gibi ilk hedef 30. Hafta 32 34 öyle hafta sayacaz her güne şükredecez inşallah

Bende yaptırmadım evde ölçtüm doktor gerek yok dedi iyi de oldu
ben yine rahatım şöyle 36 göreyim öyle sayarım artık gelebilir diye
36-38 arası gelebilir öncesinde geleni kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…