2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Daha çok erken canım uyarmıyoruz henüz göğüs uçlarını. Doğumdan 10 gün önce falan sürmeye başlıyoruz.
Ben simdilik sürüyorum ama hafif hafif canım oda kuruyor diye sorun olmaz dimi

kızlar göğüs uçları kremlerinizi aldınızmı ?Bu ay kullanmaya başlayacakmışız...

bana gebe okulundaki ebe son ay sürülecek dedi bi de göğüs masajı varmış onu da öğretecekmiş. sadece saf zeytinyağı kullanacaksın krem kullanmak yasak dedi. karnına da sür çatlamasın dedi. vajina ağzı için esnetme masajı varmış onu da ve çatı muayenesini de zeytinyağıyla dedi. bebek vücut ve poposu için de zeytinyağı dedi. ben en iyisi bayağı stok yapayım :)

temizlik bitti biraz dinleneyim dedim kapı çaldı. eşim erken çıkmış temizlik için erken gelmiş çiçek de almış sevdiğimden ben temizlik yaptım da diyemedim bi sürü kızar niye yoruyon kendini diye ev temiz boşver temizliği gel yatıp film izleyelim dedim. daha yoruldum sırtım ağrıyo diye nazlanamıyorum da

Yok canim hic gecmiyor oturunca hepten kötü ne yapcam sasirdim

Anladım canm belki benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar yazar ne iyi gelmiş.

bende uzun zamandır oluyor ama bi çare bulamadım maalesef. oturunca kötü oluyor elimle ovalayınca bir süre geçiyor. öne eğilince kaburgam batıyor kendimi arkaya gerince sırtım ağrıyor. çok şiddetliyse doktora sorulmalı

Benim zorunlu Sezeryan olacağı için ilk doğumumda hiç sancı hissetmedim buda sezeryan olacak sancıyı ve normal doğumu merak etmiyor değilim ama olsun her halükarda bebişlerimiz kucağımızda olacak
Zaman su gibi akıp geçiyor geçen hafta görümcem kaynanam sağolsun mutfağı döktü bu haftasonu kadın gelecek ev temizliği haftasonuna kadar odaya gardırop aldım o gelir temizlenir kurulur çamaşırlar yıkanır haftaya yerleştirilir sonra bekleme sürecine girilir

Kaburgasi batma yapan var mi cok canım yanıyor dayanamiyorum hic durmadan batıyor gece uykusu artik hic yok sanki kemiğim kırılmış etimi kesiyor ne ayakta durmakla ne yatmakla gecmiyor

Canım aynı durumdayız. Sağ kaburgam çok batıyor benim de. Ağrı değil artık bildiğin etim acıyor

Bende bi de yemek yedikten 2 saat sonrasina bakildi.o da iyi cikinca gerek gormedi yuklemeye

canım benim ablamda herşey için zeytinyağı kullanmış
bebeğe masaj yaparken, pişikte, kendinde hepsine çok iyi gelmiş
bende şimdilik pişik kremi, bebe yağı almadım evimde doğal zeytinyağı var işe yaramazsa o zaman alacağım

Bir arkadaşım da doğum anını söyle tasvir etmişti çok hoşuma gitmişti

" elinde balık tuttuğunu düşün sonra bir anda o balık pirt diye elinden kayıyor" hah işte doğum ani böyleymis:)
ay sesli güldüm yesa..pırt diye.insallah.kaydiririz. benim ilki.sezeryan olmasina.ragmen diretecegim.normal.icin. bakalim hakkimizdan hayirlisi olsun.

Sezeryan için şöyle bir şey duymuştum
Sancılarınla sezeryana gidiyorsun , her kadın için olabilecek bir şey mi bilemiyorum.
İlk Doğumda aklımda hep bu vardı doktor seseryan derse bunu teklif edecektim.

Kızlar bebeğin hareketleri çok sakin ya hoplayip ziplamiyor çok mu yoruldu ilaçlardan acaba

ay sesli güldüm yesa..pırt diye.insallah.kaydiririz. benim ilki.sezeryan olmasina.ragmen diretecegim.normal.icin. bakalim hakkimizdan hayirlisi olsun.

Pirt sesinden emin değilim canım ya arkadaşım başka bir ses de çıkarmış olabilir hahahah

Valla doktorun arkandaysa süper fikir canım

bu ottan bende var ama kullanmak.nasip olmadi. insallah ikinci de denerim.

Pirt sesinden emin değilim canım ya arkadaşım başka bir ses de çıkarmış olabilir hahahah

Valla doktorun arkandaysa süper fikir canım
doktorumla gecen muayene de konustuk. benim.gebelik riskliydi ya. hocammmm macera aramaya basladin tamamdir dedi. bakalim bekleyecegim. sezeryan dahi olsam sancimin gelmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…