panik yok
Üşümek yada üşümemek bebeği etkilemez etkileyecek olsa benim kız anne Karnında soğuğa mahkum kalmaktan çok üşüyen birisi olurdu.
hahahaha bak onu unuttum 37-38 Doğuma yakın zaman onlar belki o zamana doğuranlar bile olabilir.
Bende yaptırmadım evde ölçtüm doktor gerek yok dedi iyi de oldu
ben yine rahatım şöyle 36 göreyim öyle sayarım artık gelebilir diye
36-38 arası gelebilir öncesinde geleni kabul etmiyorum
Ben daha yaptırmadım canım ya dr gel dedi ilk gittiğim bu gittiğim yeni dr da hic bahsetmedi benimde aklımdan çıktı unuttum söylemeyi iki hafta sonra tekrar gidecem ne zamana kadar yapılıyordu acaba çünkü ailede seker var annemde teyzemlerde falan ondan gerçi seker hen hemen hic kullanmiyorum çayda bile ama yinede belli olmaz
Ben daha yaptırmadım canım ya dr gel dedi ilk gittiğim bu gittiğim yeni dr da hic bahsetmedi benimde aklımdan çıktı unuttum söylemeyi iki hafta sonra tekrar gidecem ne zamana kadar yapılıyordu acaba çünkü ailede seker var annemde teyzemlerde falan ondan gerçi seker hen hemen hic kullanmiyorum çayda bile ama yinede belli olmaz
28. Hafta diyebiliyorum senşn tam sonuna denk gelecek istersen dr bi ara sor belki öncesinde gel der. Benimde annemde gizli şeker var ama bende çıkmadı. Tokluk ölçtüm evde annemin şeker aleti ile sonuçlara baktı dr gerek görmedi.
Herkese hayırlı akşamlar.. Annem bizde diye pek giremiyorum siteye, inşallah herkes iyidir. Şimdi yorumları okuyacağım. Şimdi haberlere geçiyoruz gibi oldu
Herkese hayırlı akşamlar.. Annem bizde diye pek giremiyorum siteye, inşallah herkes iyidir. Şimdi yorumları okuyacağım. Şimdi haberlere geçiyoruz gibi oldu
Kızlar benim son günlerde ruh halim hiç iyi değil çok gerginim eşime kötü davranıyorum ne yaptım diyo bi sebepte bulamıyorum çevremdeki herkesle ilgili ufak şeyleri beynimde büyütüp mesafe koyuyorum normalde takmayacağım mevzuları çok düşünüyorum takıntılı oldum sizdede oluyor mu anormal bi durum mu yaşıyorum acaba ? Birde bebeğim sürekli hop hop gümbür gümbür bazen öyle sallanıyorum ki deprem oluyo sanıyorum çıkmak istiyor gibi aşağıya vuruyor erken Doğum riskim mi var acaba Alakası var mıdır korkutuyo beni
Canım hamilelikte böyle olduysan bence problem yoktur. Yakınların az daha sabretsin sana, sende bi tık daha dikkatli olmaya çalış özellikle eşine karşı tamam. Ama genelde böyleysen bi psikiyatriste git istersen veya psikoloğa.
Kizlar ne olur anlayan bsy desin ya kafayi yemek uzereyim artik aglicam ya 3 4 gun arka arkaya idrar testi yaptim erken gebelik testide dahil olmak uzere surekli silik cizgiler cikti gttm kan verdm <5.0 ckti snra yine yapmaya devam ettm testleri hala silik cizgi cikti 2 gun snra tekrar kan verdm 7.13 ckti dr. ne var ne yok diyebiliyorum dedi 2 gun once. Bu aksamda acayip sancim ve agrim oldu hafif kahverengi leke gelms bu aksam bu lekeyi farketmeden once idrar testi yapacaktimki camasirimda bu lekeyi farkettm sonra test yaptim bu sefer hic bir sey cikmadi ama kanamamda baslamadi hala adetlerim duzenli sayilmaz gecikmemde 3 gundur var lutfen yardim etsin biri bana kafayi yicem artik
Eşim kV ve teyzeler ile hasta görmeye gitti bende görümcemin yanına indim oğluşumla abla kardeş ben sütlü bişeyler o kahve keyfi yapacaz bu arada oğlumla ilgilenecek eşim gelene kadar
panik yok
Üşümek yada üşümemek bebeği etkilemez etkileyecek olsa benim kız anne Karnında soğuğa mahkum kalmaktan çok üşüyen birisi olurdu.
hahahaha bak onu unuttum 37-38 Doğuma yakın zaman onlar belki o zamana doğuranlar bile olabilir.
Bende yaptırmadım evde ölçtüm doktor gerek yok dedi iyi de oldu
ben yine rahatım şöyle 36 göreyim öyle sayarım artık gelebilir diye
36-38 arası gelebilir öncesinde geleni kabul etmiyorum
Benim iki kere baktılar alttan çok kötü ya çok korktum doğum olacak diye aynen canım 34ten sonra gelsede sorun değil dedi doktor ama kaç saniye kalsa bile çok iyi dedi
Aynen bende boyle çözüm buldum bir de ben dakika tutuyorum ki az ovmasın diye bizimkisi artık bu işi artık paraya dokucem seans başına ücret istiyorum senden diyor
Eşim kV ve teyzeler ile hasta görmeye gitti bende görümcemin yanına indim oğluşumla abla kardeş ben sütlü bişeyler o kahve keyfi yapacaz bu arada oğlumla ilgilenecek eşim gelene kadar