2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ayyy çatı olmadan dogurursam çok üzülürüm hahahah

Ya da doktorum çatıya gerek yok derse çok üzülür çatı yapan doktor ararım hahhaaha

Ayyy çatı olmadan dogurursam çok üzülürüm hahahah

Ya da doktorum çatıya gerek yok derse çok üzülür çatı yapan doktor ararım hahhaaha

Özellikle sor yapmıyorsanız doktor değiştireceğim de,
Kontrolde sorabilirsin aslında kaçıncı hafta yapılıyor her doktor farklı olabilir.

Cinsiyetler öğrenildi , testler yapıldı , şeker testleri de bitti ? Başka test kalmadı artık Doğuma sayacağız ?

Şeker testi yaptırmayan kaldı mı bu arada ?
Ben daha yaptırmadım canım ya dr gel dedi ilk gittiğim bu gittiğim yeni dr da hic bahsetmedi benimde aklımdan çıktı unuttum söylemeyi iki hafta sonra tekrar gidecem ne zamana kadar yapılıyordu acaba çünkü ailede seker var annemde teyzemlerde falan ondan gerçi seker hen hemen hic kullanmiyorum çayda bile ama yinede belli olmaz

28. Hafta diyebiliyorum senşn tam sonuna denk gelecek istersen dr bi ara sor belki öncesinde gel der. Benimde annemde gizli şeker var ama bende çıkmadı. Tokluk ölçtüm evde annemin şeker aleti ile sonuçlara baktı dr gerek görmedi.

Arkadaslar seker yuklesinde 50 liklik yuksek çikip 100 luk normal cikan varmi veya ikiside yuksekse ne yapiliyor

Selam kizlar,
Demet çok yoğun gezmelerde tozmalarda kocasıyla yıldönümü kutlamalarinda

Ama aklı da topikde :))

Çok msj birikmiş henüz okuyamadım ama herkesler iyidir inşallah
Ay özledim vallahi

oooooooo hava da aşk kokusu var
Demet eğlencesinde ,demet bizi özlememiş anlaşılan

Canım hamilelikte böyle olduysan bence problem yoktur. Yakınların az daha sabretsin sana, sende bi tık daha dikkatli olmaya çalış özellikle eşine karşı tamam. Ama genelde böyleysen bi psikiyatriste git istersen veya psikoloğa.
Adet dönemin geldi mi?

Eşim kV ve teyzeler ile hasta görmeye gitti bende görümcemin yanına indim oğluşumla abla kardeş ben sütlü bişeyler o kahve keyfi yapacaz bu arada oğlumla ilgilenecek eşim gelene kadar

Benim iki kere baktılar alttan çok kötü ya çok korktum doğum olacak diye aynen canım 34ten sonra gelsede sorun değil dedi doktor ama kaç saniye kalsa bile çok iyi dedi

Eşim kV ve teyzeler ile hasta görmeye gitti bende görümcemin yanına indim oğluşumla abla kardeş ben sütlü bişeyler o kahve keyfi yapacaz bu arada oğlumla ilgilenecek eşim gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…