2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Eşim kV ve teyzeler ile hasta görmeye gitti bende görümcemin yanına indim oğluşumla abla kardeş ben sütlü bişeyler o kahve keyfi yapacaz bu arada oğlumla ilgilenecek eşim gelene kadar
Bizimkiler o kadar hayırsız ve nankör ki hiç biri arayıp geçmiş olsun demedi kv hariç neyse takmıyorum böyle şeyler herkesin önünde ama insan sorulmak istiyor biri arayıp bir ihtiyacın var mı demesi çok güzel bir şey Rabbim kimseye muhtaç etmesin bizleri

Benim iki kere baktılar alttan çok kötü ya çok korktum doğum olacak diye aynen canım 34ten sonra gelsede sorun değil dedi doktor ama kaç saniye kalsa bile çok iyi dedi

doktorlar nasıl bakacağını biliyor aslında
37 de çatı muayenesi oldum dr söyledim kitapta "doğum başlayabilir" diyor dedim sen fazla kitap okuma boşver dedi :)

kuzenimin eşi 7 aylıktı bebek doğmaya karar verdi 1 ay böyle iğnelerle tuttular. sonra ciğer geliştirici iğnesi falan herşeyini oldu şimdi 1,5 yaşında sağlıklı. hepimiz normal standar 37*38 doğurmak isteriz ama herşey kısmet

Ayy bende bendee, hamilelik öncesinde bile izliyordum

Oturup takip etmek lazım o zaman benimki çok uslu yavaş yavaş tekmeliyor yoruldu yavrum kıyamam ya
canım bende en son yazmıştım eskisi gibi tekmelemiyor diye. Sanırım gerçekten yeri daraldı. Bazen çok sert vuruyor ama genel olarak kıpırtı şeklinde. Bazende kılını kıpırdatmıyo acaba diyorum.

Aynen canım kitapla alakasi yok mecbur rahim ağzına baktılar ultrasonda çıkmıyor sanki ama çok acitti ya inşallah canım zamanında gelsin ya
çok sancim var yine korkuyorum

Bende is yerinde çok zorlanıyorum canım hele birde halden anlamayan is arkadaşların varsa of of of. doktora gitmek için gelemediğim günlerin ertesi günü hem suratlar asılıyor hem işler birikmiş oluyor. Ben zaten gidemediğim gunun yerinede çalışıyorum gitmediğine bin pişman oluyorum. Geçen is çıkışı eşime çalışmayan hamile kadınlara çok özeniyorum dedim tabi gözlerim pıt pıt doldu zaten çok yorgundum bu ruh hali de geçicek inşallah

canım bende en son yazmıştım eskisi gibi tekmelemiyor diye. Sanırım gerçekten yeri daraldı. Bazen çok sert vuruyor ama genel olarak kıpırtı şeklinde. Bazende kılını kıpırdatmıyo acaba diyorum.
Sabah akşam hareket etse yeterli dedi doktor aynen inşallah kilo alirda yeri daralır ne olacak belli değil

Aynen canım haklısın takma canım sen ve bebişin iyi olun da gerisi boş kuzum adamına göre muamele yapacaksın gün gelir devran döner acısı çıkar
Ben çok şükür haklarını kesinlikle ödeyemem 4.5 yıllık evliyim bi dediğim 2 olmaz çok şükür her zaman derim Allah herkese böle KV görümce nasip etsin

Canım geçmiş olsun ya şimdi nasılsın (
Öğleden beri sıklaştı sancılar yatıyorum yarın tekrar gidecem doktora ilaçlar mi az acaba diyorum ya doğumdan önce doğum sancısı çekmek çok zormuş ya birde oğlan var o da hasta mecbur ilgileniyorum dua et canım

2 progesteron alttan al dedi bir tane de magnezyum içiyorum bol bol su iç ve yat dedi ama sancılar halen var

YARIN yine gideceğim demişsin doktor olmadı bir daha bakar eder.

bu arada ben en çok doğum başladığında kızımla evde tke olmaktan korkuyorum..
ne yapacağım diye.

YARIN yine gideceğim demişsin doktor olmadı bir daha bakar eder.

bu arada ben en çok doğum başladığında kızımla evde tke olmaktan korkuyorum..
ne yapacağım diye.
Evet canım inşallah bir sorun çıkmaz önemsiz olur bu ağrılar
Korkma canım bizim çocuklar öyle cat diye doğmaz o kadar şanslı değiliz cektirecekler bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…