2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Dualarım seninle canım. Sende içini ferah tut. bak görürsün inşallah zamanında gelicek ufaklık

Kızlar şu an 2400. sayfadayım, doğum zorluklarından bahsetmişsiniz de bişey sorucam size. Ya biz ocak ayında doğuracağız kısmetse. Kar-kış-kıyamet. Nasıl yetişeceğiz hastaneye? Dediğiniz gibi genelde uzun sürüyor doğum ama kısa da sürebilir?? Hadi onu geçtim kardan yolların kapalı olduğunu biliyorum ben İstanbul da bile.. Mahalle aralarında falan arabalar kalıyor. Ayyy felaket tellalı gibi oldum ama düşününce bu bu ihtimaller az da değil. Hepinizin hastanesi yakın mı mesela? Benim hastanem evime 50 km de....

Bayıldım sana yaa hahahahahahah Afferimm çok iyi yapmışsın valla, ben olsam kimse yer vermezse gurur yapar ayakta giderim. Neyin gururuysa???

nasıl gideceğimizi bilmiyoruz ki ?
ben 1 gece önceden gittim mesela doğum öncesi hastanedeydim..

bide su geldikten sonra sancılar bile 24 saat içinde başlıyor. yani 50 km gidene kadar doğurmak biraz mucize.
genelde doktorlar şunu öneriyor sancılar geldi başladı artık eminsin doğum sancısı , bazı doktorlar telefonla destek verir şu kadar saat sonra yada hemen gel gibi.,

bir duş alır hazırlanırsın sancın var koştur koştur gitmeye gerek yok ki

iyi akşamlar kızlar bugunden beri kizim kipirti etmedi arada hafif alttan tikiradi hamdolsun akşam yemeğini yedim ve minik kizim kıpırdamaya oynamaya başladı şuan içim rahatladı inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasıp olsun inşallah

Kuzu benim niyetim evimde sancı çekmek, mesela sancılar 5 dakikada 1e düştü mü hastaneye gitmek ama ocak ayında nasıl olacak bilmiyorum. Ya yolda kalırsam diye düşünüyorum zaten sonuna kadar beklemişim bir de yolda kaldığımı düşünsene

Canım hava durumuna ve yandex den yol durumuna bakarsin:)

5 dk bir değil 10 dk bire düşünce gidersin

Takma bence yol hiç sıkıntı olmaz Allahın izniyle :)

Tesekur ederim canim soluksuz okudum doğum hikayeni ayni duygulari yasadim seninle biraz zorlanmissin ama sonuç güzel mutlu son önemli olan da bu o acılar geçiyor darısı bütün hamislere artık sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alırız inşallah

aslında gerçekten çok güzel bir Doğumun oldu Hatta hep diyorum doğuracağımı bilmeden doğurdum doğumhaneye bile girerken hala doktorum gelecek o karar verecek diye girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…