2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende annemin seker aletiyle ölçtüm hep normal değerde çıktı sormadim da ama halada arada ölçüyorum

Canımm sen Anadolu'dan Avrupa'ya geçiyorsun di mi hastane için? Ya bilemedim ama yoğun saatler için çok büyük risk bana göre. Çünkü ben burdan annemlere giderken (32km) yolu 2.5 saatte gidemediğimizi hem de bunun bir iki defa değil kaç kez tekrarlandığını biliyorum. Hele bir de kaza olduysa Of ki ne of. Avrasya işine yarar bu yakada ama karşıda Merter, Şirinevler yolu hep felç.

Bende annemin seker aletiyle ölçtüm hep normal değerde çıktı sormadim da ama halada arada ölçüyorum

aslında gerçekten çok güzel bir Doğumun oldu Hatta hep diyorum doğuracağımı bilmeden doğurdum doğumhaneye bile girerken hala doktorum gelecek o karar verecek diye girdim
Umarim benim kizimda öyle bi süpriz yapar bana canım hastanede oturup doğum anını beklemek daha zor ve korkutucu olur

bana da mantıklı geldi. hatta ebe "bebe yağını ya da göğüs kremini bebeğine yedirir misin tabi ki hayır ama zeytin yağını kaşıkla bile içirsen birşey olmaz hatta yarar sağlar" dedi

Canımm ben bugun evdeyim yine var hareket ama sen çalışırken isteyken gör resmen o kadar az ki

Ben artık azlik coluk bakmıyorum gün içerisinde hissettim mi hissettim tamamdır diyorum

Bugün emin oldum ben de hareket konusunda fazla hassas davrandığımın. sabah kahvaltıdan sonra hiç hissetmedim az önce hissettim bi de. tüm gün hareket ettim temizlik yaptım yürüdüm konuştum ve tek hareket hissetmedim. sanırım hareketlerini az hissedenler genellikle çalışan bayanlar..

benimki de 75 km ama karadeniz sahil yolu üzerinden gidiliyor ve hiç kapanmıyor diye korkmuyorum. zaten eşime ya da başkasına güvenemem ben direkt ambulans çağıracağım. kanamam olduğunda ambulansla 35 dakika gitmiştik hastaneye.
Bayıldım sana yaa hahahahahahah Afferimm çok iyi yapmışsın valla, ben olsam kimse yer vermezse gurur yapar ayakta giderim. Neyin gururuysa???
ben bu çatlaklığı başka yerlerde de yapıyorum. kalabalık yerlerde falan hiç uğraşmıyorum biri bana yardım edebilir miii diye yüksek sesle soruyorum elbet biri yardıma koşuyor tabi bu arada salak bi tipim var insanlar saf olduğumu düşünüyor sanırım

Aynen canım biz hareket ettikçe sallanıp uyuyorlar :)

Bu arada yerim senin saf salak halini çok tatlisinnn:)

yesa kuzu nasıl oldun toparlandın mı biraz? Benim düzeleceğine ağırlaşıyor sanki gribim. Üst solunum yollarım bağımsızlıklarını ilan etmiş durumda.

Ben instagramdan alışveriş yaptığım da hep aynı şeyi yaşıyorum. Tövbe ettim Valla. Oradan alırken bir beden büyük alacaksın. Her zaman küçük oluyor kalıpları

Aynen canım

Ac karnina kan ver

Şekerli su iç

1 saat bekle

Tekrar kan ver

İşte bu şeker yüklemesi :)
Dahiliye doktoru tanıdık vardı sordum yok canım seker yuklemesi öyle olmaz sanmiyorum dedi kafam karıştı yaşlı emekli olduğu için mi acaba kimi şeker yüklemesi dedi kimi yok dedi ama artık emin oldum sağol canim

yesa kuzu nasıl oldun toparlandın mı biraz? Benim düzeleceğine ağırlaşıyor sanki gribim. Üst solunum yollarım bağımsızlıklarını ilan etmiş durumda.

Yok canım sağ ve sol tarafım oksurukten ağrıyor artık. Ama yarın gideceğim ise. Kötü olursam ogleden sonra dönerim artık mecbur

Ölç not al dr gidnce gösterirsin belki oda değerlerine bakıp gerek görmez

Umarim benim kizimda öyle bi süpriz yapar bana canım hastanede oturup doğum anını beklemek daha zor ve korkutucu olur

İnşallah ama yine de şanslısın aşamalarını bilmiyorsun detaylı anlatan olmazsa da bilmeden doğurursun

Fatma ana eli otunu bende duydum. Kuzenim ıstanbul da yaşıyor. O bulup alışmışti. İnşallah bende bulurum.

Ölç not al dr gidnce gösterirsin belki oda değerlerine bakıp gerek görmez

İnşallah ama yine de şanslısın aşamalarını bilmiyorsun detaylı anlatan olmazsa da bilmeden doğurursun
Ayy çok merak ediyorum nasıl bi animız olacak sabırsızlıkla bekliyorum bazen bazende korkuyorum hiç hazır değilim böyle bişi için diyorum hayırlısı artık hepimiz için canım deneyimli bir anne olarak paylaştıkların için tşk ederim gerçekten mutlu oldum

Bravooo Evet kabataslak hazırladık ama daha ortada çanta yok poşete koyduk Yarın çanta alacak gibiym bakalım. Bugün bebek kıyafetlerini falan yıkayıp ütüledik. Ayyy çok zevkliydi yaa
Hayirli olsun canım bende yıkayıp utuleyip hazırlim diyorum da eşim acele etme daha zaman çok diyor sonra yine yikarım diye tutturursun diyor ama yapan arkadaşlar varsa bende başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…