2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evde sancıların büyük kısmını çekip sonra yola çıkıp karda yolda kalmaktan korkuyorum ben. Yoksa doğum uzun sürer muhtemelen, genelde öyle oluyor. İşte milleti doğum sancısı korkutur beni böyle saçma şeyler

Evet kuzum, aslında trafikten çok karda yolda kalmaktan korkuyorum çünkü trafik yine açılıyor biliyorum.. Gecenin 3ünde sancım tuttu gidiyorum hastane, o saatte kaldık mı yolda kime ulaşırız mesela? Gördün mü felaket tellalını Avrasya da uzak kalıyor aslında mega medipole, bizim evin yakınında TEM, medipolde Tem'in dibinde, oradan gitmek lazım. Her neyse Allah hayırlısını versin, hamilelikten herhalde en kötü senaryoyu kuruyorum. Hiç bişey yapamazsak yakınımızda bi özel hastane var oraya gideriz yani. Eskiden hastanelerde mi doğuruyorlardı?

Estağfirullah, tam tersine aşırı rahat ve öz güvenli gibisin canımcım, helal olsun. Yarın kadar olabilsem keşke

Yok canım sağ ve sol tarafım oksurukten ağrıyor artık. Ama yarın gideceğim ise. Kötü olursam ogleden sonra dönerim artık mecbur
İnşallah toparlarsın canım sabaha kadar öksürük zaten başlı başına bir bela of geçsin çabucak gribimiz

En olmadı evde doğurursun canım.

Yıllar yıllar boyunca seni konuşuruz bi arkadas vardı evde doğurdu yeeeaaaa diye hem de öyle eski değil 2018 yılında diye :)

Çok havalı olursun:)

Hayirli olsun canım bende yıkayıp utuleyip hazırlim diyorum da eşim acele etme daha zaman çok diyor sonra yine yikarım diye tutturursun diyor ama yapan arkadaşlar varsa bende başlarım artık
Bana da erken geliyordu canım ama annem gaz verdi, bir de burada ki bazı arkadaşlar da erken doğum riski oluşunca telaş yaptım açıkçası.. Allah korusun ama hepimiz için geçerli o risk

Ayyy oku oku hayatta bitmez bu msjlar :))

Bu arada Meryem ana eli otunu bende duydum kızlar Hatta bi arkadaşım umreye gidicek. Bulursan muhakkak getir diye tembihledim. Tamam dedi ama bakalım getirecek mi

Kız dur hemen kar yağdırdın İstanbul'a Esenlerdeki medipol mü oluyo bu yakın zamanda açılan hani? TEM'den daha rahat olur ara yol değil sonuçta kar yağsa bile açılır canım.

Ayyy oku oku hayatta bitmez bu msjlar :))

Bu arada Meryem ana eli otunu bende duydum kızlar Hatta bi arkadaşım umreye gidicek. Bulursan muhakkak getir diye tembihledim. Tamam dedi ama bakalım getirecek mi
İnşallah getirir canım. Çünkü otun açılması da sonra hiç açılmamış gibi kapanması da çok enteresan bizi çok etkilemişti o sıralar.

Ne demek canım anın akışına bırak zaten bebek yolu bulacak Doğum gerçekleşecek.

Doğum bittikten sonra “ ben doğurdum demiştim” doktorum sen doğurmadın bebek doğdu sen sadece aracı oldun demişti.

Ben ne yaparım ne ederim diye düşünme herşey bebeğinin elinde normal Doğum olursa..

İstanbul’da kar öyle kolay kolay yağmıyor ya heeee yaparsa ben düşüneyim evim dik yokuşta artık kızakla kayarım

Sancılarını evde beklemektense hissettiğin anda gidersin hastane ortamı da eskis gibi değil normal oda da çekiyprsun sancıları eskiden tüm Doğum yapacakları aynı yere alırlarmış..

sweet-73 öncelikle merhaba :)
Üçüz annesi olucakmışsın Allah’ın izniyle,
Merak ettim cinsiyetleri nedir, isimleri ne olucak sağlık durumları iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…