2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@sweet-73 öncelikle merhaba :)
Üçüz annesi olucakmışsın Allah’ın izniyle,
Merak ettim cinsiyetleri nedir, isimleri ne olucak sağlık durumları iyidir inşallah
Canım bence yanlış işaretlemë yapmış şimdi bende merak ettim baktım da profiline tek çocuk kızı olacak sanırım

Camasirimda altima kacirmisim gibi fazlaca sulu akinti vardi degistirdm yine olmus biraz bu normalmi bebegin suyu olamaz heralde daha önce olmamisti hic korktum kızlar size sormak istedim
Eklemeyi unuttum kv canımı sıktı yine baya moralim bozuldu etkisi varmidir etkilenmismidir kızım dusuncesiz babaannesinin yüzünden

Camasirimda altima kacirmisim gibi fazlaca sulu akinti vardi degistirdm yine olmus biraz bu normalmi bebegin suyu olamaz heralde daha önce olmamisti hic korktum kızlar size sormak istedim
Canim bebegin suyu gram gram gelmez artk. Gelirse anlarain durmaz yani. Enfeksiyonun olabilir. Yada tutmaya calistiysan hapsurduysan oksurduysen akintiyla falan cis gelmis olabiljr

Canim bebegin suyu gram gram gelmez artk. Gelirse anlarain durmaz yani. Enfeksiyonun olabilir. Yada tutmaya calistiysan hapsurduysan oksurduysen akintiyla falan cis gelmis olabiljr
Kokusu idrar gibi degildi canım akintimsiydi enfeksiyon olabilir mi diyorsun bol su icmeye çalışıyorum ama yeterli gelmiyormu acaba

Benm idrar yollarim.enfeksiyoma cok musait ayagimi azck soguk suya degdirsem dedigin gibi akintim olur. Hamilelikten sende de oluo olabilir
Suyu arttirip ayaklarimi sicak tutuyim canım bakalım gecicekmi sağolasın

Canım bırak artık kvyi canını sıkmasına izin verme. Sı değildir endişe etme ama kendini de üzme artık

Kizlar verdiginiz cevaplar guzel temennileriniz icin tesekkur ederim bugun doktora gidip muayne oldum kanamam oldugu icin icim rahat etmedi kimyasal gebelik gecirmisim

Ben de yaşamıştım tabii tecrübesizlikten hemen aileme haber vermiştim idrarda pozitifi görünce. Sonra muayene ve bhcg sonucu kimyasal olduğu anlaşılınca çok üzülmüştüm. Bu durumun tek güzel tarafı en azından hamile kalabiliyorsun demişti doktorum.
Rabbim en kısa zamanda verecektir sana mucizesini inşallah.

Uzulmedim zaten hastalik gibi bir sey dgl bu ogrendm blyrm ve zaten planli istedgmz br gebelk dgldi dha 5 aylk evliyim cok erkendi hc hazr dgldk insallah istedgmz zaman hayirlisiyla saglikli bir sekilde versin rabbim cok sagolun verdgnz destekler icinde sizlerde sag saglim saglikli bir sekilde bebislerinizi kucaginiza alrsinuz insallah

hakkında hayırlısı olsun canım , vaktiyle yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah..

Hastane için bu kutulardan aldım.
İçine mavi beyaz badem şekeri düşünüyorum bu hafta Eminönü’ne gidip alırım dedim kg 36 tl orada almak isteyen olursa fikir olsun.
Başka ne konulabilir fikriniz var mı yoksa en iyisi badem şekeri mi ?

Eklentiler

• 8728378C-BA40-42E5-8C96-9A3132D57F44.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 78
İnşallah canım çok sağol

Tek korkum son 1.5 ay evde olacağım ya o ata yemeği abartmak

Ama hep beraber evde yürüyüşler yaparız artik:)
Olsun hiç korkma 15 e kadar yolu var kurtarır :) ben şimdiden 15 kg aldım
hamilelik psikolojim böyle son zamanlarda normalde öyle değilim :) hormonlar sebep oluyor sanırım genelde gergin ruh hali oluyor mu merak ettiğim için sordum

Çok doğru söylüyorsun bende hastanenin Doğum doulasıyla görüştüğümde aynı şeyleri söyledi Doğumu herkes farklı Yaşar bilmediğimiz bişeyden korkmak çok yanlış ama ahh o çok zor diye Doğum hikayeleriyle korkutanlar Yok mu bilinçaltımıza işlemiş, benim annem 5 tane normal Doğum yapmış bana sen yapamazsın hiç bulaşma sezeryan ol diyor madem o kadar zor sen nasıl yaptın diyorum başından beri normal Doğum istiyorum diyorum ailem arkadaşlarım desteklemiyor onlar beni yönlendireceğine ben yapabileceğime ikna etmeye çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…