2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Minik cevizli lokum ve badem şekeri konulabilir

Tecrübeli annişler lohusa pijaması olarak bi tane normal aldım bir tanede önü düğmeli olan modelden almak istiyorum önü düğmeli hastanede uygun olur mu yanlardan çamaşır görünür mü o şişknlikte birde 2 takım yeter mi hastane için , birde babynest almalımı yım

lohusa pijamasının da sanırım önü düğmelidir. En kullanışlılar genelde bunlar oluyor..
ilk zaman emzirmek , bebeğin tutması derken rahat olur.
hastane çantasına ben 1 adet gecelik/sabahlık koydum gerek görmedim 2. ye ama işi riske atmak yerine koymakta fayda var. 2 takım yeterli olur kısa kollu olmasına dikkat et odalar sıcak oluyor bide serum takılabiliyor..

babynest ben almadım bana göre gerek yok , evde kullanmak için diyorsan eve geldiğinde yatağında , beşiğinde yatar zaten.

Aldığım model göğüs altına kadar düğmeli uzun kollu kış diye aklıma kısa kollu olması gelmedi ama serum vs 2.ciyi kısa kollu alayım en iyisi,evde oturma odasında içine koyarım hastaneye giderken falan gerekir mi diye düşünüyorum

hastaneye yarım kollu olanı götür üstüne sabahlık gibi bir şey alabilirsin.
normal doğum olursa suni sancı için serum takılıyor sezeryan da takılır mı bilmiyorum.

2. yedek uzun kollu da çantanda dursun yine kanama çok olursa falan diye genelde 2 adet gerekli oluyor.

Kizlar enfeksiyonu olanlar bebegin basi asagidayken agri sizi oluyomu hem arkaya hem one sanki tvalet ihtyaci hissettiriyo mu bu enfeksiyon yuzunden mi bebegimin basi asagidayken sizliyo zonkluyo cok cekiyorum basi asagidayken doktora anliyorum basi asagidayken baskidan canim aciyo dedim bunun icin erken 35 haftada baslar bu dedi enfeksiyondur belki dedi sizlerdede oluyormu yurumekte zorlaniyorum basi asagidayken hastaneye gittigimdede baski vardi bas asagidaydi ultrasondanda gordum

Badem sekeri bence hos okur. Ben kutularin fiyatini merak ettim

Renkli badem güzel olur canım
Kutuyu görünce aklıma renkli cakiltasi drajelerde gelmedi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…