2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkese hayırlı akşamlar kızçeler, annemle oturmaktan giremedim dün. Kaç saattir konuda okumadığım 50 sayfayı okudum ama kabataslak okudum açıkçası yoksa bitmeyecekti. Herkes iyidir inşallah ben iyiyim şükür. Bebek bugün yine hareketsizdi, babasına dedim gel sen bi konuş diye. Konuşmaya başladığı an bebek tekmeye başladı. Hey Allahım bu çocuk resmen şimdiden babacı yaaa Hani doktorlar der ya tatlı ye sola doğru yat hareketlenir diye, benim ki babası konuşunca hareketleniyor

Biliyor musun aynı durum bizde de var. Ben sesleniyorum, dönüyorum tepki yok. Eşim tok sesiyle kızıııım deyince vuruyor tesadüf mü bilemedim

Teşekkür ederim tavsiyen için. Medipol mega yı duyuyorum o nasıl acaba bilgisi olan var mı
Günaydın kızlar istanbul medipol mega hastanesi hakkında bilgisi olan var mı
Canım ben gidiyorum medipol megaya. Yani olumsuz ve olumlu tarafları var. Mesela aşırı kalabalık bir hastane, özel demezsin o kadar kalabalık ve doktorlar çok yoğun. Hele ki benim doktorum.. Onun dışında daha da önemlisi sezaryene çabuk alıyorlar diye bir nam salmış hastane. Bende biraz inandım buna açıkçası ama eğer kişinin doğumu normal ilerliyorsa onu da sezaryene almıyorlar tabi ki. Orada hastanın kararlılığı etkili olacak sanırım. Neyse olumlu tarafı, fiyatları makul, kaliteli ve kompleks ve genel olarak çok tercih edilen ve memnun kalınan bir hastane.
Canım benim de çocukluğumdan beri hayalimdir evlatlık çocuk edinmek ama hiç eşimle konuşmadım hep öyle hayal olarak kaldı. Hatta şöyle de hayal ediyordum keşke devlet bir kanun çıkarsa da maddi durumu belirli bir sınırın üstüne olan herkes terkedilmiş çocukları evlatlık alsa. Gerçi çok özel ve hassas bir konu birçok insan karşı çıkardı buna ama çocuklar için çok güzel olurdu. Bende bir konuyu açayım eşime bakalım ne tepki verecek? Gerçi ben az çok tahmin ediyorum göze alamaz ama bi konuşayım bakalım.
Canım gözünüz aydın ve Allah yardımcınız olsun. Allah tez vakitte taburcu edilmesini nasip etsin bebişin. Neler duyuyorum ilk defa duydum bunu. İnşallah anne sütünden mahrum büyümez kuzucuk.
boşverin çocukları ,hamilelği falan
evde orkidem var çokta güzel ama yaprakları düşmeye kurumaya başladı nasıl bakmalıyım bilen var mı ?
şöyle gizli püf noktaları söylesenize coşsunlar
Benim 5 tane orkidem var 2 yıldır çok iyi bakıyordum (şu an hepsi rezil haldeler çünkü hamileliğimin başından beri hiç ilgilenemedim). Bildiğim kadarıyla yada yaptıklarımı anlatayım canım. Şimdi havalar soğuyor ben hafta da 1 saksıların yarısına kadar suyu dolduruyorum 1-2 saat bekletip döküyorum suyu. Bunun dışında yapraklarının tozunu alıyorum ve güneş ışığını hiç sevmiyorlar söyleyim ama pencere kenarını ve parlaklığı/aydınlığı seviyorlar. Yani güneş direkt vurmuyorsa pencere kenarına koymanı tavsiye ederim yoksa çok ışıklı bir ortama koyabilirsin. Ve eskiden sürekli konuşurdum şimdi hamile kaldığımdan beridir hiç ilgilenemedim çok kızıyorum kendime
Allahııımmmmmm tam gebertmelik insan. Bazı arkadaşlar kibarlık edip densiz demişler bence resmen pisliğin tekiymiş.
Offfff Allah yardımcıları olsun o arkadaşlarının canım, hele ki o kusmuğundan ölen bebek benim korkulu rüyam Allah hepimizin bebeklerini de, tüm bebekleri korusun. Nasipte varsa yapacak bişey yok ama düşünmeden de edemiyorum. Anneme reflü yatağı diktiriyorum canım yine de tedbir bizden. Bir de o yan yatma aparatından aldım. Çoğu doktor bebeklerin en güvenli yatış pozisyonuna sırt üstü yatış diyor (bizim gebelik eğitiminde de böyle denmişti) ama ben ikna olamıyorum, yine yan yatması daha güvenli gibi geliyor bana.

Biliyor musun aynı durum bizde de var. Ben sesleniyorum, dönüyorum tepki yok. Eşim tok sesiyle kızıııım deyince vuruyor tesadüf mü bilemedim
Aslında çok garip , tok sesten ziyade tiz sesi daha iyi algılıyormuş bebekler anne karnında :)
Anneci olsunlar yaaaa

Aslında çok garip , tok sesten ziyade tiz sesi daha iyi algılıyormuş bebekler anne karnında :)
Anneci olsunlar yaaaa
Benim kız tok mu seviyor nedir kız bebek genelde babaya düşkün oluyor canım. Yeğenim var kız bebek, anneyi süt aracı olarak görüyor babaya bir cilveler bir nazlar

Bi doğsun o benden süt isteyince diyecem " baban versin" diye
De canım anlasın kıymetini :)
Ya çok komikler bebekler. Emeklemeye ve ellerini kullanmaya başladığında meme istediği zaman direkt annenin bluzunu kaldırmaya çalışıyor ya da buzağı gibi anne göğsüne doğru kafa atıyor

Hahahahha aynen bide misafirlikte yapıyorlar o kadar erkeğin içinde

İlknur Hemşire niye Emin olamadi acaba

Yarına inşalah ismimi yazarlar:)
İnşallah:)) bana sormadı bu hastanede mi muayene oluyorsun diye ama acaba beni tanıdığı için mi?
Bence sen yazdır ismini sanki oranın hastası gibi:) kontenjan 40 kişiymiş ben sabah yazdırdığında 5 inci kişiydim. İnşallah olur da tanışırız :))

İlknur Hemşire niye Emin olamadi acaba

Yarına inşalah ismimi yazarlar:)
İnşallah:)) bana sormadı bu hastanede mi muayene oluyorsun diye ama acaba beni tanıdığı için mi?
Bence sen yazdır ismini sanki oranın hastası gibi:) kontenjan 40 kişiymiş ben sabah yazdırdığında 5 inci kişiydim. İnşallah olur da tanışırız :))

Senin ki tam babaci o zaman Benim kızda tam tersi tekmelerinden karnım ağrır eşime dokun derim çocuk hiç kipirdamiyor adamin eli karnima geldimi cocuk donuyor resmen biliyor sanki kim dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…