2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım bende de tam tersi. normalde bebeğim çok hareketli ama babası elini karnıma koyduğu anda oğlum duruyor, hareket etmiyor.

Günaydin kizlar..deneyimli annelerden acil cevap istiyorum benim kafam yine biseye takildi...
dün sabahtan beri benim oğlan sanki hiç uyumadi sürekli hareket halinde hatta karnim böle dalga dalga oluyo hic durmuyo ..hic böle olmuyodu bu gecede ne zaman gözümü acsam tepik yedim..sabah kalktim yine ayni hatta şuan size yazarken bile halaa vuruyor ..bu normal mi yoksa rahatsizmi yoksa ben mi kafayi taktim ..ama eminim cok hareket etti

günaydın kızlar hayırlı sabahlar inşallah herkez iyidir ...
ikigundur giremedim sizleri merak ettim ..

ben iki haftadir kontrole gitmedim artik cuma gününe randevumu aldim inşallah buhafta giderim buay bütün tahliller yenilenecek şeker yüklemesi yapılacak inşallah sonuçlar iyi cikar
32 dede raporumu alacağım..
hep oturmaktan belim biyerlerim ağrıyor kendi işimiz ama yeter bebegimi yormuycam inşallah
ben iyi olursam inşallah oda iyi olur

Günaydın canım benim kızım da aksam ve vu sabah öyleydi ama galiba yan duruyordu karnımda ondan cok hissetmiş olabilirim :)

çok güzel maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah

Günaydın canım benim kızım da aksam ve vu sabah öyleydi ama galiba yan duruyordu karnımda ondan cok hissetmiş olabilirim :)
benimde karnımın ortasina dikilmis her hareketimde vuruyor gobegimin hemen yanindan biyersini çıkarıyor nerdeyse tutacam orayi yani maşallah bebislere inşallah iyiolsunlar

Annişleeerrr günaydın izmir de ikamet eden yok mu gecen de sordum ama bebek mobilyası bakacagız nerede bulabilirim izmirliler yardım bekliyorum sizden??

Günaydın canım hareket etse neden bu kadar hareketli diyoruz sakın olsa bir sorun mu var diyoruz sen hiç takma sabah ve akşam hareket etse yeterli bugün iyi gününde belki halay çekiyor annesi

Günaydın canım ne güzel bir gün girmeyince hepimiz merak ediyoruz birbirimizi aile gibi olduk iyiyiz sen nasılsın inşallah güzel sonuçlarla gelirsin aynen kendini yorma zaten az kalmış izine de al izni dinlen bol bol keyfine bak

Günaydın Günaydın 29. Haftaya da girdim çok şükür en fazla kaldı 11 hafta oyys kucağımda minik bir kız olacak oğlumun dediği gibi küçük elleri küçük ayakları olacak gamzeleri de varmis o önceden görmüş sanki yerimm ya

Günaydın canım hareket etse neden bu kadar hareketli diyoruz sakın olsa bir sorun mu var diyoruz sen hiç takma sabah ve akşam hareket etse yeterli bugün iyi gününde belki halay çekiyor annesi
Valla canim bu endişeli halimden 8 ay olcak kurtulamiyorum ..onceden minicik bi hareket hissetmek icin deli oluodum..simdide cok hareket ediyo diye endiseleniyorum acaba yerimi dar geliyoki ..neyseee bakalim

inşallah canım benim inşallah hayalim de böyle artik yürüyüşlere cikarim ..
benim hep aklım burda neyapiyorsunuz bebisler iyimi diye.. rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah .. inşallah buyuduklerinide goruruz birlikte hepberaber ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…