2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah canım

Valla canim bu endişeli halimden 8 ay olcak kurtulamiyorum ..onceden minicik bi hareket hissetmek icin deli oluodum..simdide cok hareket ediyo diye endiseleniyorum acaba yerimi dar geliyoki ..neyseee bakalim
Biz seninle aynıyız canım. Benimki bu ara çok hareketli. Ne zaman uyuyor acaba bu çocuk diye düşünüyorum. Arada yarım saat falan ara veriyor sadece. Onun dışında full hareket ediyor. İkimizin de aynı olduğuna göre normal bir durum. İnşallah dogunca da böyle olmaz. Uykuya hasret kalırız. Neyse sağlıklı olsunlar da varsın hareket etsinler

Hareketlerden bahsedilmiş eksik kalmayayım hatta benimki fazla bile galiba, öyle hissediyorum ki anlatamam yani ben neresi kafası hangisi eli ayağı onu bile anlayabiliyorum ve ciddi anlamda kazaklarımın üerinden bile her hareketi gözüküyor dışarıda falanda :) ammaaaaa bir problemim var sanırım ben normal de gereğinden normalinden çok hareketliyim hergün ev süpürüp full temizlik yapıp bir de 12-13 cm topukluyla dışarı çıkıp geziyorum öyle söyleyeyim ( sizde bana deli diyin , keza çok duyuyorum :) ) dün akiam üzerinden beri felaket bir haldeyim bebeğin her hareketinde midem bulanmaya başladı sanki böyle lıkır lıkır heryerim... doktora gideli 2 gün oldu dönmemişti acaba döndü mü dönüyor mu yokluyorum kafa olduğu yerde değil ve aşağı doğru birşey bastırıyor korku basıyor beni de sizlere ihtiyacım vaar

Benimkinin 25. Haftadan beri kafası aşağıda canım. Çok ağrı yapıyor ama rahim ağzı kapalı ve nst de sancı çıkmadığı için şimdilik sorun yok

Benimkinin 25. Haftadan beri kafası aşağıda canım. Çok ağrı yapıyor ama rahim ağzı kapalı ve nst de sancı çıkmadığı için şimdilik sorun yok

Benimki de 20. Haftadan beri asagida ama zaten bu iyi bi şey değil mi.

Ben duyunca çok sevinmistim

Diğer türlü olsa kafa yukarıda olsa çok daha fena

Maşallah canım 12 13 cm topuğu görünce gözüm ayrıldı dikkat et canım öne doğru yeterince yük biniyor su an birde topukluyla 2 kat artırıyorsun aman diyim

Benimki de 20. Haftadan beri asagida ama zaten bu iyi bi şey değil mi.

Ben duyunca çok sevinmistim

Diğer türlü olsa kafa yukarıda olsa çok daha fena

Sanırım normal doğum için iyi bi şey. Benimki mecburen sezaryen olacak. O yüzden çok farketmiyor galiba

Sanırım normal doğum için iyi bi şey. Benimki mecburen sezaryen olacak. O yüzden çok farketmiyor galiba

Anladım canım

Ama yine de baş asagida daha iyi

Baş yukarıda olunca çok fena mide yanmalari nefes almada güçlük oluyormus ayaklar da asagida olduğu için mesane özellikle vuruyormus ve idrar kaçırma çok sık görülüyormus:)

Benimki galiba yan duruyor hiç bir şey anlamadım hareket aşağıda yukarda kafam karıştı

A
Ağrı yoksa ve bebek hareketleri varsa endişe edecek bir durum yok sanki. Ama eğer karnında aşağı doğru bir inme hissediyorsan doktoruna söylesen iyi olur. Topuklu ayakkabı son üç ayda pek önerilmiyor denge merkezimiz değiştiği ve vücut öne eğimli olmaya başladığı için yani annenin düşme riskine karşı. Yine son üç ay ilk üç aya benzerlik gösteriyormuş genelde. Mideye iyice baskı uyguladığı için bulantılar olabilir. Bu arada baş aşağı olması normal doğum için istenen durum için rahat olsun bebeğin doğru pozisyonunu bulmuştur :)

Maşallah canım 12 13 cm topuğu görünce gözüm ayrıldı dikkat et canım öne doğru yeterince yük biniyor su an birde topukluyla 2 kat artırıyorsun aman diyim
Hiç zorlanmıyorum çok şükür ama en son 2 avm bir de hastane turu yapınca ayaklarım patlayacak sanmıştım :)

ara ara mide bulantısı yapıyor ama bazen ciddi anlamda annecim dur artık moduna geldim o içerde patır kütür oldukça ben Alllaaaahhh şeklinde geziyorum ağrım Yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…