2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bende de tam tersi. normalde bebeğim çok hareketli ama babası elini karnıma koyduğu anda oğlum duruyor, hareket etmiyor.

Senin ki tam babaci o zaman Benim kızda tam tersi tekmelerinden karnım ağrır eşime dokun derim çocuk hiç kipirdamiyor adamin eli karnima geldimi cocuk donuyor resmen biliyor sanki kim dokunuyor
Benimki de öyleydi kızlar artık eşim bana inanmamaya başlamıştı, bence tekmelemiyor sana öyle geliyor diye ama bu son bikaç haftadır değişti çocuk. Sesini duyar duymaz coşuyor veled

Doktor gibi konuştun maşallah

Kızlar bu ay kalsiyum ihtiyacımiz baya arttı nasıl besleniyorsunuz acaba ben sabah 1 kase yoğurt öğle 2 bardak ayran gece de 2 bardak süt içiyorum yeterli herhalde arada kaşar yiyorum peynir pek yiyemiyorum

Kızlar bu arada kimlerle konuşmuştuk hatırlamıyorum ama istanbulda buluşmak için ben müsaitim artık. Bir tek cuma günleri hamilelik kursum var o kadar. Onun dışında hastane randevularım olabiliyor (çookk nadir). Yani benden yana sorun kalmadı inşallah buluşuruz diyelim

Kızlar bu ay kalsiyum ihtiyacımiz baya arttı nasıl besleniyorsunuz acaba ben sabah 1 kase yoğurt öğle 2 bardak ayran gece de 2 bardak süt içiyorum yeterli herhalde arada kaşar yiyorum peynir pek yiyemiyorum
Ben düzenli olmasa da 2 bardak süt içiyorum canım, sabahları da birkaç çeşit peynir oluyor hepsinden yemeye çalışıyorum. Yoğurt desen akşam yemeğinde yoğurda yakışacak yemek varsa yiyorum yoksa yemiyorum. Bir de multivitamin alıyorum emin değilim ama sanırım içinde kalsiyum da vardır.

Valla canim bu endişeli halimden 8 ay olcak kurtulamiyorum ..onceden minicik bi hareket hissetmek icin deli oluodum..simdide cok hareket ediyo diye endiseleniyorum acaba yerimi dar geliyoki ..neyseee bakalim
2 gündür bizde öyleyiz deli gibi hareket ediyor ne zaman uyuyor anlamadım. Hareket etmesi hoşuma gidiyor ama aşırı olunca ister istemez rahatsız oluyorum dün gece çok gerildim mesela ne tarafa dönsem tekme atıyor karnımın içimde garip bi titreşim yeter ya diye sinirlendim hatta

Evet canım ben haftada bir vitamin alıyorum içinde demir ve kalsiyum da var

Kızlar geçen göğüs büyümesinden bahsetmişsiniz. Benimkiler aşırı olmasalar da büyüklerdi şimdi ise mahallenin bebeğini doyurabileceğime inanıyorum, o derece yani. Size şeyi sorucam. Sütyen ölçüsü nasıl alınır? Ben hamilelik öncesinde de doğru sütyen numarasında olduğumdan emin değildim. Viktoria's secretta ölçüm yapmak istedi kız bende daha da büyüyecek göğüslerim diye yaptırmadım ama şimdi hangi numara sütyen alsam bilemiyorum. Bir de klasik sütyenlerde sadece B cup var değil mi? Ben diğer numaraları hiç görmüyorum Benim ki muhtemelen c dir. Neyse siz göğüs ölçümünü biliyor musunuz???

Çok güldürdün beni
Canım bunun hesaplanmasını gösteren siteler var ölçü alıyorsun vs diye anlatmışlar ama ben hiç anlamamıştım sen bir bak istersen. Büyüdükçe c ve d oluyor Penti de var o şekilde.

Canım Anadolu yakası grubu olarak biz buluşacağız inşallah ben de toparlanırsam isimler aklımda zaten not aldım unutmayayım diye :) umarım ayarlayabiliriz çok güzel olur.

İşte bende anlamadım kuzum bir de ölçüyü geçtim sütyen modellerinden anlamıyorum o da önemli.Şimdi bir video izledim, büyük göğüslüler göğüslerini küçük göstermek istiyorsa balenli sütyen tercih etsinler diyor. Ben bu yaşıma kadar resmen hep yanlış tip sütyen kullanmışım inanamıyorum
Canım Anadolu yakası grubu olarak biz buluşacağız inşallah ben de toparlanırsam isimler aklımda zaten not aldım unutmayayım diye :) umarım ayarlayabiliriz çok güzel olur.
Aynen canım inşallah.. Kahvaltıya mı gitsek

Selam kızlar. Ben 30.haftamdayım. bebeğim baş aşşağımı olması gerekiyor bu haftalarda??
Ben geçen hafta gittiğimde doktora (28.haftamdaydım) başı aşağıda ama daha erken sürekli dönerler şimdi dedi. Sanırım seninkinin de pozisyonu önemli değil daha haftalarca dönme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…