2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Balenli büyük göstermez mi ki kafam karıştı

Olabilir canım neden olmasın

Joker mağazalarında ve internet sitesinde indirim var. Unibaby yenidoğan ıslak pamuk 30lu 130 lira sanırım epey uygun oluyor.
Hepsiburada da yoyko marka araçlarda indirim var nasıldır bilmiyorum almayı düşünenler vardı sanki :)

Çok güzel ve faydalı Bi yazı olmuş

Şakaklara çok hafif vicks ya da kolonya uygulamak iyi geliyor canım geçmiş olsun. Bebeğin için de maşallah subhanallah:)
Bu arada 1gün var aramızda merak ediyorum 1kilo olmuş mudur diye :) cuma benim de kontrolüm var özledim :)

Olmuştur canım 1 kiloyu geçmiştir hatta :))

Selam kızlar. Ben 30.haftamdayım. bebeğim baş aşşağımı olması gerekiyor bu haftalarda??
Daha çok takla atacak canım benim 24. Haftada tersti ama döndü rahatladım güzel güzel yürüyebiliyorum şimdilik basasaagi ama çok döner sanki

İnternette de araştırdım küçük gösteriyormuş Bundan sonra balenli alıcam inşallah, emzirme sütyenlerinde de balenli varsa yaşadım
Benimde tam 3 beden büyüdü geçen gittim komdan babaanne sutyenlerine benzeyenlerden aldım çok rahat çok güzel toparliyor pentiden balenli almıştım batıyor arkadan ya bı de gece çıkarmıyorum rahat olsun istedim

Hayir bende hamile kaldığımdan beri kendime uygun bir sütyen bulamadım kactane aldım ama sutyensiz geziyorum o konuda çok gerildim artık en Son degisime gidince satıciyla tartıştım

Hayir bende hamile kaldığımdan beri kendime uygun bir sütyen bulamadım kactane aldım ama sutyensiz geziyorum o konuda çok gerildim artık en Son degisime gidince satıciyla tartıştım
Canım ben hamilelik öncesinde de bilmiyormuşum sanırım. Doğumdan sonra kilo verince (hayaller hayatlara dönmez inşallah) göğüslerimin son haline göre bir satış uzmanından ölçümü teyit ettireceğim. 30 yaşındayım ne biçim kadınım yaa insan göğüs ölçüsünü bilmez mi Bana oluyor diye 80b yada 85b diyordum kilo durumuma göre ama sütyen ölçüsü
baya önemliymiş işte hiç önemsemedim ben.

Bende bilmiyorum şimdi de hiç bilmiyorum her ay değişim içindeler kilo da alınca biz dogumdan 6 ay sonraya kadarda doğru ölçüyü bulamayiz gibi geliyor canim

Ay yarın kadın gelecek kış temizliği annem de gelecek görümcem de çıkacak sanki ben yapacam gibi gözüme büyüyor yaaa sadece bana sordukları konusunda yardımcı olacam ama şimdiden yoruldum

Benim oglum olmus ama dollenme tarihi bizim once biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…