2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tesekkur ederim canim cok uzun sure bilgisayar ya da tele bakarsam yasiyorum bu bas agrisi sorununu migren gibi bir agrim var hamilelikte daha da artti deneyecegim soylediklerini umarim bir daha agrimaz....

Tesekkur ederim canim cok uzun sure bilgisayar ya da tele bakarsam yasiyorum bu bas agrisi sorununu migren gibi bir agrim var hamilelikte daha da artti deneyecegim soylediklerini umarim bir daha agrimaz....
Canım geçen gün Görkem Karman'ın videosunda bir ürün görmüştüm o da hamile şu an ve migren gibi atakları oluyormuş. Nurse harveys head stick diye tamamen doğal içerikli mentol, lavanta yağı olan ucu bilyeli bir roll ondan bahsetti. Eczanelerde satılıyor fiyatı da çok çok uygun. Onu da alabilirsin hatta ben de eşime almayı düşünüyorum baş ağrılarını çok çabuk geçiriyormuş ilaç kullanmasın diye :)

Hayirli aksamlar herkese,
Daha onceden soylemistim, doktorlar ultrasonda bebegimizin sendromlu olabileceginden suphelenmisti ve biz de benim kanimi yurtdisina teste gondermistik. Sonuclar elimize geldi. Her sey temiz gorunuyor, cok sukur korkulacak bir durum yokmus. Artik bundan sonra her normal gebelikte ne gibi riskler varsa bizde de onlar ihtimal dahilinde, baska olagandisi bir durum yok. Bu gunleri de gorduk elhamdulillah, dualar sayesinde. Cok tesekkur ediyorum, guzel temennileriniz, destekleriniz icin. İnsaallah hepimiz bebeklerimize sag salim bir sekilde kavusuruz. 100.000 Ya Şafi ism-i serifini cekmeyi hedefledim doguma kadar. İnsaallah bitirebilirim.

Iyı geceler hanimlar
Bugün misafirlerim vardı ve baya yoruldum.
Insallah bu gece güzel bi uyku çekebilirim
Bu yorgunlugun üzerine bir de uykusuz kalmak istemiyorum

Çoook sevindim oh derin bir nefes alabiliriz şükürler olsun :) bundan sonraki riskler hepimiz için geçerli Allah'ım korusun.

Gözümüz aydın canım çok sevindim
Allah hiç birimizi evladimizla imtihan etmesin

Aynen canım yoyko biz düşünüyoruz , pusetin gölgeliğinde genel olarak problem varmis yalnız onu söyleyin, çok gergin durmuyormuş başka almayı düşünen arkadaş varsa bunu bilmekte fayda var.

Hayir bende hamile kaldığımdan beri kendime uygun bir sütyen bulamadım kactane aldım ama sutyensiz geziyorum o konuda çok gerildim artık en Son degisime gidince satıciyla tartıştım
Valla ben de sütyen kullanmıyorum , süngerli sporcu akleti çok rahat, bi tane eski sutyenim vardı büyük gelen arada onu kullanıyorum artık tam oluyor.

citcitli emzirme badisi alan yada kullanan varmi ya bendr ondan almak istiyorum ama bulamadim nette var o markalarida ben bilmiyorum iyimidir degilmidir diye

Olursa güzel olur ama olmazsa da dönebilir ilerleyen haftalarda

Ben geçen hafta gittiğimde doktora (28.haftamdaydım) başı aşağıda ama daha erken sürekli dönerler şimdi dedi. Sanırım seninkinin de pozisyonu önemli değil daha haftalarca dönme ihtimali var.

Daha çok takla atacak canım benim 24. Haftada tersti ama döndü rahatladım güzel güzel yürüyebiliyorum şimdilik basasaagi ama çok döner sanki

Çok sağolun kızlar cevaplarınız için..

Hade gözün aydın canım. Çok sevindim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…