Günaydın arkadaşlar. 3 4 gündür bebeğimin hareketleri cok azaldi oynasa bile ilk hareketlerini hissettiğim zamanlar gibi cok hafif pit pit seklinde. Genelde de oynamiyor tatli yemek sola yatmak da hareketlendirmiyo bütün gece uyuyamadim kontrolum carsamba günü ns yapsam bilemiyorum acilde de iyi bakmıyorlar. Bir kac gundur ince ince sancilarimda var dayanilmayacak kadar cok değil tabi. Normal mi sizce bunlar
Günaydın arkadaşlar. 3 4 gündür bebeğimin hareketleri cok azaldi oynasa bile ilk hareketlerini hissettiğim zamanlar gibi cok hafif pit pit seklinde. Genelde de oynamiyor tatli yemek sola yatmak da hareketlendirmiyo bütün gece uyuyamadim kontrolum carsamba günü ns yapsam bilemiyorum acilde de iyi bakmıyorlar. Bir kac gundur ince ince sancilarimda var dayanilmayacak kadar cok değil tabi. Normal mi sizce bunlar
yesaFferayegul
ben devlete gidiyorum kontrole ya carsamba gidebilirim ya da o güne kadar acile gidebilirim. Acile de pek guvenmiyorum acikcasi. 11 haftalikken leke geldi gittim iyisin dediler yolladilar ertesi gun cok buyuk kanama yasadim 4 5 gun hastanede yattim. Cok bunaldm kimseye de demek istemiyorum herkes gözüme bakiyor zaten bebeğe birsey olmasin diye bisey yoksa bide beni dusunmesinler
yesaFferayegul
ben devlete gidiyorum kontrole ya carsamba gidebilirim ya da o güne kadar acile gidebilirim. Acile de pek guvenmiyorum acikcasi. 11 haftalikken leke geldi gittim iyisin dediler yolladilar ertesi gun cok buyuk kanama yasadim 4 5 gun hastanede yattim. Cok bunaldm kimseye de demek istemiyorum herkes gözüme bakiyor zaten bebeğe birsey olmasin diye bisey yoksa bide beni dusunmesinler
Canım bebeğin hareketleri zaman zaman azalıyor. Benim bebeğim de normalde çok hareketli ama bazen çok çok az hareket ediyor. Günde 10 hareket hissediyorsan sorun yok demektir. Sancıların da ben nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama geçen gün doktor kontrolum sırasında feci kasık ve bel ağrım vardı. Nst ye girdim ama sancı çıkmadı. Doktor çok ağrın varsa yatırayım dedi ama ben istemedim. Hastanede yatacağıma evde yatarım dedim. Sanırım ağrıların sancı olması için kasılma olması gerekiyor. Ben sancı cekmedim ama arkadaşımda gördüm. Karnı top gibi olup kasılıyordu. Bi kaç dakika öyle kalıyordu. Sonra o kasılma geçiyordu. Bu kasılmalar Nst de sancı olarak çıkıyor. Ben de devlete gidiyorum ve acilde ilgilenmiyorlar gerçekten. Yine sen bilirsin ama kendini bi takip et. Bebek hareketliyse kanama ve suyunun gelme durumu yoksa endişe etme bence
yesaFferayegul