2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hayırlı pazarlar kızlar,
engeç kalkan benim galiba 12 de kahvaltı, mutlak topla ev süpür sil bu saat olmuş..

dünden beri moralim bozuk hamilelik piskolojisi galiba herşey batıyor bana hamdolsun buyuk sıkıntım yok inşallah hersey yolunda gider bundan sonra ...

Ama bebegim hamdolsun şükürler olsun iyi hareketler cogaldi ablasi konusuyor oda karsilik veriyor kıpır kıpır içimde vuruyor ...

saat 3 den sonra ablama gidiyorum oglunu askere gonderecek bugün oturma yapcaz çarşamba günü yolluyoruz allahimin izniyle...

allahim güzel allahim hepimizin cocuklarini hayirla sağlıkla kucagimiza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Amiinnn çok aminnn
Psikoloji benim dengesiz bu aralar sanırım hamilelikten :)
Bi ağlar bi gülerim modu var :/
Gelecek kaygısı var , ve herşeyi yapabilir miyim nasıl yapıcam korkusu

Amiinnn çok aminnn
Psikoloji benim dengesiz bu aralar sanırım hamilelikten :)
Bi ağlar bi gülerim modu var :/
Gelecek kaygısı var , ve herşeyi yapabilir miyim nasıl yapıcam korkusu
seninki iyiymiş piskolojin tatlı şeyler :)
bende baskalarinin hareket ve tavirlarini takiyorum illaki sinirlenecek birsey buluyorum
yaa sabır diyorum

Kizlar herkese merhabalar ben sizden fikir istiyorum ama herkez iyi veya kötü bi fikrini yazarsa mutlu olurum eşim oglumuzun adini rüzgar koymak istiyor annemde ikinci ismi bulut olsun istiyor acaba sizce nasil bulut rüzgar

Valla canım iki isimde ayrı ayrı çok güzel
Ama ikisi birlikte pek sevmedim zaten iki isime karşıyım ben :))

Kizlar herkese merhabalar ben sizden fikir istiyorum ama herkez iyi veya kötü bi fikrini yazarsa mutlu olurum eşim oglumuzun adini rüzgar koymak istiyor annemde ikinci ismi bulut olsun istiyor acaba sizce nasil bulut rüzgar
Ben ikisini bi arada beğenmedim canım rüzgarı da beğenmiyorum normalde bulut ismi güzelmiş

Kızlar biraz önce eşim çok kızdı bana sebebi de aşırı iştahımın açılması Kızlar DOYMUYORUM!! Ötesi yok doymuyorum yani. Tatlıya zaten ayrı sardım, sürekli sakınmadan yiyorum ama midem yemekle doysa hiçbir şey yiyemeyeceğim, canım da birşey çekmeyecek ama doymuyorum yaaa. Nasıl olacak bu işler? Eşim de zaten kilo takıntısı var, çok korkuyor çok kilo alıcam diye. Hadi onu geç bende istemiyorum fazla kilo almak kim ister zaten. Sırf can çekmesi değil midem dipsiz kuyu gibi. Yemek yedikten 30 dakika sonra insanın midesi guruldar mı yaa? Adam gibi yemek yemişim az buz değil. Neler oluyor kurt mu var yoksa hamilelik bu mu cidden?

Ikisi ayri ayri guzel isimler ancak ikisi birlikte cok hosuma gitmedi ayni cins adlar oldugu icin belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…