benimde hep açıktır belim bir türlü kapanmaz annem belinden soğuk alma çocuğun olmaz derdi demekki yalanmış
yukarıda arkadaşa paylastigim linkte emzirme çıt-çıtlı atletler var bak istersen canim
Amiinnn çok aminnn
Psikoloji benim dengesiz bu aralar sanırım hamilelikten :)
Bi ağlar bi gülerim modu var :/
Gelecek kaygısı var , ve herşeyi yapabilir miyim nasıl yapıcam korkusu
Amiinnn çok aminnn
Psikoloji benim dengesiz bu aralar sanırım hamilelikten :)
Bi ağlar bi gülerim modu var :/
Gelecek kaygısı var , ve herşeyi yapabilir miyim nasıl yapıcam korkusu
Kizlar herkese merhabalar ben sizden fikir istiyorum ama herkez iyi veya kötü bi fikrini yazarsa mutlu olurum eşim oglumuzun adini rüzgar koymak istiyor annemde ikinci ismi bulut olsun istiyor acaba sizce nasil bulut rüzgar
Kizlar herkese merhabalar ben sizden fikir istiyorum ama herkez iyi veya kötü bi fikrini yazarsa mutlu olurum eşim oglumuzun adini rüzgar koymak istiyor annemde ikinci ismi bulut olsun istiyor acaba sizce nasil bulut rüzgar
Kızlar biraz önce eşim çok kızdı bana sebebi de aşırı iştahımın açılması Kızlar DOYMUYORUM!! Ötesi yok doymuyorum yani. Tatlıya zaten ayrı sardım, sürekli sakınmadan yiyorum ama midem yemekle doysa hiçbir şey yiyemeyeceğim, canım da birşey çekmeyecek ama doymuyorum yaaa. Nasıl olacak bu işler? Eşim de zaten kilo takıntısı var, çok korkuyor çok kilo alıcam diye. Hadi onu geç bende istemiyorum fazla kilo almak kim ister zaten. Sırf can çekmesi değil midem dipsiz kuyu gibi. Yemek yedikten 30 dakika sonra insanın midesi guruldar mı yaa? Adam gibi yemek yemişim az buz değil. Neler oluyor kurt mu var yoksa hamilelik bu mu cidden?