2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım çok baskı oluyor döner canım ayaklarını yukarı kaldır karnını zeytinyağıyla iyice ov nasıl da dönüyor bebek :))

Kizlar herkese merhabalar ben sizden fikir istiyorum ama herkez iyi veya kötü bi fikrini yazarsa mutlu olurum eşim oglumuzun adini rüzgar koymak istiyor annemde ikinci ismi bulut olsun istiyor acaba sizce nasil bulut rüzgar
Bulut da Rüzgar da çok güzel isimler bir arada pek olmadı gibi geldi bana. Ama illa koyulacaksa Rüzgar Bulut şeklinde daha uyumlu gibi. Tabii soyadı da önemli :)

Kızlar eşimle az önce cok kötü kavga ettik çok moralim bozuk. Yarın da dr a gidecektik ama ne zaman dr a gidecek olsak bi kavga oluyor ve ben onunla dr a gitmek istemiyorum çok sık tartısmaya basladık hiç de anlayıslı değil. Ailem istanbul da açıkcası ailemin yanına gitsem mi diye düşünmüyor değilim hatta dogumu bile orada yapmayı düşünür oldum çünkü beni burada çok stres yapıyor

Bugun kizimin okulunda bayram kutlandi istiklal marsimizve gosterileri izlerken hungur hungur agladim ...hepimizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun birligimiz beraberligimiz sonsuza kadar devam etsin
En büyük hayallerimden biri kızımı alıp bayramlarımızı kutlamak aklı ermeye başladığı yaştan itibaren

Canım öncelikle sakin ol ve moralini bozma. Sen annesin artık daha güçlüsün.
O da gergin bir dönemden geçiyor olabilir mi acaba? Bir sıkıntısı olabilir belki. Durduk yere tartışıyorsanız uygun bir zamanda çek karşına konuş bu durumun seni yıprattığını bilmesi gerek.

İyi aksamlar kızlar nasılsınız size bişey sorcam sizde hamilelikten dolayı cok agrasifmisiniz yoksa sadece benim mi öyle normalde cok sabırlı biriyim ama son zamanlarda herseye takar oldum
Bazı sabahlar burnumdan dumanlar çıkararak uyanıyorum sinirden canım. Ortada bir sebep de olmuyor kendi kendime takılıyorum :)

Son düzenleme:
Kizlaaarrrr hemoroid oldum çok moralim bozuk bebek baskı yaptığı için gebelikte çok oluyormuş başka bu sıkıntıyı yaşayan oldumu nasıl çözüm buldunuz acaba

Tatlim ilk bebek mi ? Ilk hamileligimde eşimde bir turlu adepte olamamisti sen anne karnina bebegin duser dusmez uyum sagliyorsun arada ki uyumsuzluk bundan... sakin olun bebegini kucagina alinca esinde duzelecek konusmayi deneyin

Hamilelikten canım normal bende öyleyim çok yiyorum sisiyorum nefesim çıkmıyor ama hala bişiler yeme isteği oluyor kilo almamak için kısmak istiyorum bu defa eşim kızıyor çocuk nasıl beslenecek ye diyor bakalım ne olacak bu halimiz yuvarlana yuvarlana doguma gideriz

İyi aksamlar kızlar nasılsınız size bişey sorcam sizde hamilelikten dolayı cok agrasifmisiniz yoksa sadece benim mi öyle normalde cok sabırlı biriyim ama son zamanlarda herseye takar oldum
aynı ben ,
demekki hamilelikte piskolojik olarak böyle olmuşuz ..

canım benim sabırlı ol
esin mutlaka hatasını anlar sen cevap verip üzme kendini seni anlar mutlaka
huzurunu bozma budefada sogukluk girer

Yok tahammül edemiyorum cidden bu kadar anlayıssızlık olamaz onun sorunu varsa da benden bebeğimden daha mı önemli yani kaldıramıyorum kimsenin sinirini

Tatlim ilk bebek mi ? Ilk hamileligimde eşimde bir turlu adepte olamamisti sen anne karnina bebegin duser dusmez uyum sagliyorsun arada ki uyumsuzluk bundan... sakin olun bebegini kucagina alinca esinde duzelecek konusmayi deneyin
Evet ilk bebek ama sanki hiç umurunda değil gereksiz baska seylere sinirlenince bana patlıyor bende alttan alamıyorum artık kimseyi

canım benim sabırlı ol
esin mutlaka hatasını anlar sen cevap verip üzme kendini seni anlar mutlaka
huzurunu bozma budefada sogukluk girer
Giriyor zaten canım sogukluk ama ben kızımı düşünüyorum açıkçası bizi düşünmeyip üzeni kim olsa düşünemem anlayıs da gösteremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…