Ben yasadim canim. Cok ilerledi bi anda. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ama smdi olmasam acaba kendiliginden duzelir miydi die dusunuorum. Hala iyilesemedim cunku. Hemoroid memeleri buyuk mu ne duurmdaKizlaaarrrr hemoroid oldum çok moralim bozuk bebek baskı yaptığı için gebelikte çok oluyormuş başka bu sıkıntıyı yaşayan oldumu nasıl çözüm buldunuz acaba
Ben eskiden daha agresiftim hamilelikte hulk gibi dolaşırım sanıyordum çok şükür agresifliğim duygusallığa dönüştü. Ama lohusalıkta ne olur bilmem. Canım senin durumun daha yaygın normal.İyi aksamlar kızlar nasılsınız size bişey sorcam sizde hamilelikten dolayı cok agrasifmisiniz yoksa sadece benim mi öyle normalde cok sabırlı biriyim ama son zamanlarda herseye takar oldum
Canım ben geçen hafta oldum. Normalde afedersin kabız bir insanım çocukluğumdan beri. Daha doğrusu tuvalete 3-4 günde bir çıkarım. Geçen hafta suyu baya az içtiğim için oldu, hemen suyu artırdım ve hoşaf yaptım kendime. Bir hafta da geçti. İnşallah seninde geçer en tez vakitte.Kizlaaarrrr hemoroid oldum çok moralim bozuk bebek baskı yaptığı için gebelikte çok oluyormuş başka bu sıkıntıyı yaşayan oldumu nasıl çözüm buldunuz acaba
Allah yardımcımız olsun, bende sonradan takmamaya başlamıştım kilo alma konusunu ama baktım doymuyorum ucu açık resmen. Bu gidişle rekor kırabilirim kilo konusundaHamilelikten canım normal bende öyleyim çok yiyorum sisiyorum nefesim çıkmıyor ama hala bişiler yeme isteği oluyor kilo almamak için kısmak istiyorum bu defa eşim kızıyor çocuk nasıl beslenecek ye diyor bakalım ne olacak bu halimiz yuvarlana yuvarlana doguma gideriz
Hassas bir dönemdeyiz canım ben de çok duygusalım her şeye alınıyorum. Bence sabırlı olmalısın ikimiz de nırmal yollarla hamile kalamadık biliyorsun en zor şeye sabır edip şükrettik buna da şükret ve sabır et ferahlığa ereceksin inşallah. Zaten bebeklerimiz doğunca gmzlerimiz kocayı görmeyecek kozımı düşün üzülmesin sen de üzülmeKızlar eşimle az önce cok kötü kavga ettik çok moralim bozuk. Yarın da dr a gidecektik ama ne zaman dr a gidecek olsak bi kavga oluyor ve ben onunla dr a gitmek istemiyorum çok sık tartısmaya basladık hiç de anlayıslı değil. Ailem istanbul da açıkcası ailemin yanına gitsem mi diye düşünmüyor değilim hatta dogumu bile orada yapmayı düşünür oldumçünkü beni burada çok stres yapıyor
Nasıl gececek acaba loğusalık da daha mı kötü oluyorBende oyleyim......
Demek ki canım herseye çatar olduk: (aynı ben ,
demekki hamilelikte piskolojik olarak böyle olmuşuz ..
Bilmiyorum ki canım bende normalde daha duygusal biriydim ama simdi sinir küpü gibi dolaşıyorum bu aksam eşim bile dedi her eve geldiğimde yüzün mahkeme duvarı gibi diyeBen eskiden daha agresiftim hamilelikte hulk gibi dolaşırım sanıyordum çok şükür agresifliğim duygusallığa dönüştü. Ama lohusalıkta ne olur bilmem. Canım senin durumun daha yaygın normal.
Ben lohusalikta tum kendime guvenimi kaybetmistim sakin bunu yapmayin surekli beceriksiz oldugumu soyluyordum kendimeNasıl gececek acaba loğusalık da daha mı kötü oluyor
İlk bebeğim canım benim de cok korkuyorum ya bakamazsam diye: (Ben lohusalikta tum kendime guvenimi kaybetmistim sakin bunu yapmayin surekli beceriksiz oldugumu soyluyordum kendime
Bilmiyorum ki canım bende normalde daha duygusal biriydim ama simdi sinir küpü gibi dolaşıyorum bu aksam eşim bile dedi her eve geldiğimde yüzün mahkeme duvarı gibi diye
Bebeklerimiz i bir alsaydık canım hayırlısı ile kucağımıza bir arkadaşım vardı yeni doğum yaptı hamişeyken çok alınganlık yapar ama hep içine atardı doğum yaptı bir patladı pir patladı herkese o güne kadar ne birirktirdiyse söyledi bende öyle olmaktan korkuyorum aslında kimseyi kırmadan bu süreci nasıl atlatıcaz onu düşünüyorumBenim de suratım sürekli asık, çok konuşmak istemiyorum da hatta, sadece ben öyleyim sanıyordum. Hormonlar ele geçiriyor sanırım bizi. Duygusallık da hat safhada. 'Ayla' filmine gitmeyi çok istiyordum ama hiç güvenemiyorum kendime...
Bebek baktirir canim her anne bakabikir yeter ki cevrende seni mutsuz edecek her yaklasimini olesiye elestiren fesatlar olmasin hadi oldu siz aldiris etmeyin içgudukerinixle hareket edinİlk bebeğim canım benim de cok korkuyorum ya bakamazsam diye: (
Canım bebeğin hareketleri zaman zaman azalıyor. Benim bebeğim de normalde çok hareketli ama bazen çok çok az hareket ediyor. Günde 10 hareket hissediyorsan sorun yok demektir. Sancıların da ben nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama geçen gün doktor kontrolum sırasında feci kasık ve bel ağrım vardı. Nst ye girdim ama sancı çıkmadı. Doktor çok ağrın varsa yatırayım dedi ama ben istemedim. Hastanede yatacağıma evde yatarım dedim. Sanırım ağrıların sancı olması için kasılma olması gerekiyor. Ben sancı cekmedim ama arkadaşımda gördüm. Karnı top gibi olup kasılıyordu. Bi kaç dakika öyle kalıyordu. Sonra o kasılma geçiyordu. Bu kasılmalar Nst de sancı olarak çıkıyor. Ben de devlete gidiyorum ve acilde ilgilenmiyorlar gerçekten. Yine sen bilirsin ama kendini bi takip et. Bebek hareketliyse kanama ve suyunun gelme durumu yoksa endişe etme bence
Toplanir gibi oluyordu ara ara canim Bütün gün yattim dinledim kendimi cok şükür oğlum biraz daha hareketli simdi ister istemez korkuyor insan. Erken dogsun gözümün önünde olsun diye bile dua etmiştim o korkuyla. Şimdi düşünüyorum da nasıl pismanim
İnsan bazen şu hamilelik süreci çabuk geçsin istiyor sanki bebek için daha iyi olacakmış gibi ama hiç de öyle değil aslında. Benim büyük kızım erken doğdu. 10 gün kuvözde kaldı. Çok zor bebeğini orada bırakmak. İnşallah zamanında doğar bütün bebekler. Dinlenmek sana iyi gelecektir. Baştan beri yatmak zorunda kaldın ama sık dişini az kaldı inşallah
Bebeklerimiz i bir alsaydık canım hayırlısı ile kucağımıza bir arkadaşım vardı yeni doğum yaptı hamişeyken çok alınganlık yapar ama hep içine atardı doğum yaptı bir patladı pir patladı herkese o güne kadar ne birirktirdiyse söyledi bende öyle olmaktan korkuyorum aslında kimseyi kırmadan bu süreci nasıl atlatıcaz onu düşünüyorum
Evet canım haklısın o da bunları yaşadıgımız halde hiç anlayıslı değil maalesef bende elimden geleni yapmaya calısıyorum ama elimde değil artık inşallah düzelir her sey sağlıjla kucamıza alırız hepimizHassas bir dönemdeyiz canım ben de çok duygusalım her şeye alınıyorum. Bence sabırlı olmalısın ikimiz de nırmal yollarla hamile kalamadık biliyorsun en zor şeye sabır edip şükrettik buna da şükret ve sabır et ferahlığa ereceksin inşallah. Zaten bebeklerimiz doğunca gmzlerimiz kocayı görmeyecek kozımı düşün üzülmesin sen de üzülme
Bir tane ve yeni çıktı progtolog kullanmaya başladım bugün nohut büyüklüğünde kanıyor bazenBen yasadim canim. Cok ilerledi bi anda. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ama smdi olmasam acaba kendiliginden duzelir miydi die dusunuorum. Hala iyilesemedim cunku. Hemoroid memeleri buyuk mu ne duurmda
Ay inşallah ya moralim bozulduCanım ben geçen hafta oldum. Normalde afedersin kabız bir insanım çocukluğumdan beri. Daha doğrusu tuvalete 3-4 günde bir çıkarım. Geçen hafta suyu baya az içtiğim için oldu, hemen suyu artırdım ve hoşaf yaptım kendime. Bir hafta da geçti. İnşallah seninde geçer en tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?