Doktora git. Kaniosa hrmoroid diil anal fissürdür o. Ilk 21 gunde kremle fitille tedavi edilir yoksa kroniklesir ve kapanmaz. Ihmal etme hemem doktora git. Sonra cok pisman olursun ama is isten gecer hemen git
Hayirli geceler, dis agrisi yasayan var mi? Ne iyi gelir? Azı dislerim cikiyor sanirim, alttan iki taraftan da kabarmislar. Aslinda 30 yasina yaklastim, hala 20lik dis mi cikariyorum
Bebek baktirir canim her anne bakabikir yeter ki cevrende seni mutsuz edecek her yaklasimini olesiye elestiren fesatlar olmasin hadi oldu siz aldiris etmeyin içgudukerinixle hareket edin
İnsan bazen şu hamilelik süreci çabuk geçsin istiyor sanki bebek için daha iyi olacakmış gibi ama hiç de öyle değil aslında. Benim büyük kızım erken doğdu. 10 gün kuvözde kaldı. Çok zor bebeğini orada bırakmak. İnşallah zamanında doğar bütün bebekler. Dinlenmek sana iyi gelecektir. Baştan beri yatmak zorunda kaldın ama sık dişini az kaldı inşallah
Aynen canım, lohusalık süreci beni de çok düşündürüyor, yaşayıp göreceğiz artık, içine atmak da o yüzden iyi değil aslında, sakinleştirecek bir şeyler yapmak lazım.
Hayirli geceler, dis agrisi yasayan var mi? Ne iyi gelir? Azı dislerim cikiyor sanirim, alttan iki taraftan da kabarmislar. Aslinda 30 yasina yaklastim, hala 20lik dis mi cikariyorum
Canım ben yaşıyorum ara ara karanfil yağını bir pamuğa sür ağrıyan yere koy baya alıyor ağrısını bide doktorun izin verirse parol iç çünkü bazen dayanılmımaz oluyor: (
34 haftalık doğdu canım ama Preaklampsi sen dolayi hem küçük doğdu 1800 gr hem de cigerleri gelismemisti. Şimdi 12 yaşında çok şükür atlattik o günleri
günaydın anneler
bende bu aralar acayip bir ruh hali var
gerginim
eşimin o kadar ilgisine rağmen bunu az bulup trip atıyorum
ne olacak benim bu halim
hep bizi sevmediğini düşünüyorum
günaydın güzel anneler, bir süredir uğrayamadım, nasılsınız bakalım. 30 haftayı da devirdik neredeyse, miniklerimize kavuşmaya az kaldı cuma günü dr a gittik. benim minik 1.5 kilo olmuş maşallah.. doktor kemikleri haftasına göre büyük görünüyor dedi ama bilen var mı SAT a göre mi doğum oluyor USG ölçümüne göre mi ? sizler nasılsınız nasıl gidiyor