2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bir tane ve yeni çıktı progtolog kullanmaya başladım bugün nohut büyüklüğünde kanıyor bazen
Doktora git. Kaniosa hrmoroid diil anal fissürdür o. Ilk 21 gunde kremle fitille tedavi edilir yoksa kroniklesir ve kapanmaz. Ihmal etme hemem doktora git. Sonra cok pisman olursun ama is isten gecer hemen git

Hayirli geceler, dis agrisi yasayan var mi? Ne iyi gelir? Azı dislerim cikiyor sanirim, alttan iki taraftan da kabarmislar. Aslinda 30 yasina yaklastim, hala 20lik dis mi cikariyorum

Kac aylık doğdu canım bebeğin.: (

Hayirli geceler, dis agrisi yasayan var mi? Ne iyi gelir? Azı dislerim cikiyor sanirim, alttan iki taraftan da kabarmislar. Aslinda 30 yasina yaklastim, hala 20lik dis mi cikariyorum
Canım ben yaşıyorum ara ara karanfil yağını bir pamuğa sür ağrıyan yere koy baya alıyor ağrısını bide doktorun izin verirse parol iç çünkü bazen dayanılmımaz oluyor: (

Günaydın canım
1 haftayı geçti 20 lik dişim ağrıyor hatta ucu çıkmış
Dedim bi sen eksiktin be 20lik
Buarada ben de 30 dan hallice 29 um :)

günaydın güzel anneler, bir süredir uğrayamadım, nasılsınız bakalım. 30 haftayı da devirdik neredeyse, miniklerimize kavuşmaya az kaldı cuma günü dr a gittik. benim minik 1.5 kilo olmuş maşallah.. doktor kemikleri haftasına göre büyük görünüyor dedi ama bilen var mı SAT a göre mi doğum oluyor USG ölçümüne göre mi ? sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…