Uyku... Ah ah. Ben de kıvranıyorum resmen biraz uyuyabilmek için. Benim uykuya dalma sorunum hep vardı şimdi her uyanışta tekrar uyuyabilmem 1-2 saati geçiyor sonra dalıp tekrar uyanıp tekrar uyumaya çalışıyorum, tam bir kısır döngü.
Uyku... Ah ah. Ben de kıvranıyorum resmen biraz uyuyabilmek için. Benim uykuya dalma sorunum hep vardı şimdi her uyanışta tekrar uyuyabilmem 1-2 saati geçiyor sonra dalıp tekrar uyanıp tekrar uyumaya çalışıyorum, tam bir kısır döngü.
bend e cooook dönüyorum hatta hoplaya zıplaya donuyorum. yüzüstü hariç nasıl rahatsam öyle yatıyorum. ben bu konuda bu kadar evham yapmıyorum açıkçası Allah korusun tedbir tabiki de esas ama olacağı varsa da olur. şöyle düşün beden gücüyle çalışan köylerde tarlalarda bir sürü hamile var eğil kalk arkaya uzan ohoo her hareketimiz özellikle uyurken dikkat edemeyiz ki ben rahatım o konuda :)
Aynen bende artık biraz oluruna bıraktim bi ara kendimi çok kastım sola yatim diye felç geçirecektim uyusmaktan bişi olacağı varsa olur benim eltim iki tane doğurdu hiç bişeye dikkat etmezdi kadın doğurdu nur topu gibi maşallah
günaydın hanımlar
yaa ben geceleri uyurken çok dönüyorum
bir arkadaşımda bana çok dönme göbek bağı bebeğin boğazına dolanır dedi
daha bir tırstım
bide o yüzden uyanıyorum sürekli
Canim donmeyle kordon dolanmaz. Ha bebek asiri hareketlidir bebek cok donuyorsa belki o risk olur anca senin donmenle kordon dolanmasi olmaz.
Insanlarin dediklerini cok kafaya takmayin herkes bisey siyluyor
Benim uykum derindir. Hep bebehin aglama sesini ya duymazsam diye korkarim. Ama bu son aylar bizi yavas yavas uykusuzluga ve bebege hazirliyor zannedersem.
Ben uykusuzluga hic gelememe ragmen su aralar eskisi kadar etkilemiyor nedense
Uykusuzluk hepimizde varmış bende gece hic yatmadım en son saate baktığımda saat 3 tu yatakta done done uyumuşum sabah 6 da uyandım hic uykum yok bende çok uykuya düşkün biriyim uykum agir ama artik esim dönse bile gözlerim açılıyor annem derdi bebek olunca düzelirsin diye hiç inanmamistim simdi hak veriyorum
Ben de çok dönüyorum. Rahat uyuyorum fakat sol ve sağ kalça kemiklerim çok ağrıyor devamlı üstüne yatmaktan dönüp duruyom artık sırt üstü yatmayayım diye.
Ben de çok dönüyorum. Rahat uyuyorum fakat sol ve sağ kalça kemiklerim çok ağrıyor devamlı üstüne yatmaktan dönüp duruyom artık sırt üstü yatmayayım diye.
Al bendende okadarrr sirt üstü istesenizde yatamazsınız bir süre sonra agrı olur derler ama bana daha öle birsey olmadı nezmaan uyansam kendimi sırt üstü buluyorum birde tuvalet olayı var uyandınmı bidaha dalmaaa olayı 1 saat resmen ve su var örneğin sol tarafıma yattım geliyor orrdan küt küt tekme acıtıyormuyum pskolojisi ile dönüyor sağıma yineee aynıı ayy annem nasıl yatıyım ben baska diye homur homurdanırken uyuyorım zar zor :/
Bende cok dönüyorum alakası yok kordon dolanması ile herkes bişi söylüyo bazıları da sırt üstü yatınca dolanır diyorlar allah korusun bebişleri bnce kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun