2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına Günaydın

Canım sana zahmet ilk mesajda düzenlemë yapar misin

Doğum yapti diye hayrosgiller için ve sırasıyla diğer arkadaşlar için doğum haberleri geldikçe :)

Oturunca sağ kaburgam batıyor resmen nasıl bir ağrı ya bu bende sırtımı geriye yaslayıp oturuyom
Sağ kaburga problemi bende de var kızçe çaprazlama yatıyor bence şu anda o yüzden ayaklar oralarda diye baya baya acıyor , sol tarafıma doğru yatınca geçiyor benimkisi

Canım sana zahmet ilk mesajda düzenlemë yapar misin

Doğum yapti diye hayrosgiller için ve sırasıyla diğer arkadaşlar için doğum haberleri geldikçe :)
Kuzum müsait olunca ayarlamayı yapim hayırlısıyla sırayla herkesi yazarım artık ayrıca ne zahmeti kuzum

Günaydın herkese :) yazılanları da okudum da şu kasılma konusu için yazmakla başlayayım dedim. Ben böyle 3 çocuk doğurmuşcasına bir özgüvenle hamileliğe devam ediyorum elektrik süpürgesini elime almadan günü bitiremiyorum hergün yemek temizlik hatta 2 günde bir dışarı çıkıp bir dünya iş peşinde koşuyorum hatta geçen gün yine motora binmek zorunda bile kaldım son kez deyip eşek kadar yarış motorunun tepesinde 8 aylık bir deli düşünün Allah korudu diyeyim ve son oldu , bu kasılma denilen şey bebişin top gibi olması ise bende de oluyor ama ben hep yine elini kafasını dayadı bir yere topik oldu diye çok şey yapmıyorum. Süpürge yapıyorum mesela sonra bıraktığım anda elimden karnımda bir krater oluşuyor bir taraf dağ diğer kısım çukur neredeyse yani :) ama ne ağrım ne başka birşeyim oluyor. Bilmeyince herhalde insan ciddiye almıyor şimdi okuyunca aaa dedim sıkıntıymış. Bu arada bizim kız şimdiden babacı olacak belli oldu, gün içerisinde de hareket var ama orta seviyelerde. Akşam babamız geliyor yemekten sonra allaaaaaaah neler neler hareketlerinden artık ciddi anlamda mide bulantısı yaşıyorum eşim de iyi dayanıyorsun nasıl vuruyor ama diye oturduğu karşı koltuktan laf atıyor :) çok uzun yazdım kusura bakmayın daldım gittim. H Hayrosgiller gözün aydın canım benim biz meraktan ölürken sen alıverdin prensesini kucağına , Allah ikinizede güç kuvvet sağlık versin inşallah.

Günaydın herkese. Ben geçenlerde doktoruma sordum her sertleşme kasılma mıdır önemli bir durum mu diye. Bazıları bebeğin hareketi ki hissediliyor zaten. Mesela poposunu dayıyor bir tarafa, elimi koyuyorum kaydırıp çekiyor :) ama bazıları daha aşağıda ve bebeğin hareketi gibi değil toptan sertleşiyor. Bence onlar kasılma. Tabi tecrübeli anneler daha doğrusunu bilir :)

günaydın herkeseee ilk bebeğimiz gelmiş bile H Hayrosgiller hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de dün gittim hanımlar doktora, miniğim 2110 gram olmuş, doktor iri bi bebek dedi açlık şekeri istedi bu sabah yaptım 73 çıktı. yani şekerle ilgisi yok bebeğin iriliğinin.. bi de idrar yolu enfeksiyonu var gene onun için sonuçları göstermeye gidicem muhtemelen gene ilaç kullanacağım sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl

Mete ( yesa nın bebesi ) :)
Kaan
Dağhan (@UgurluKedi nin bebesi) :)
Demir
Aras
Alp

Benim favori isimlerim :)
Güzel isimler ama eşimle bir olup bir karar vermiyoruz.Hatta Aras Demir düşündüğümüz isimler arasındaydı.
Mahir Dedik tepkiler çok tuhaf oldu, sanki satılmış ismini söylemişiz gibi insanlar tepkiler verdi. Hoş o tepkiler umrumda değilde cocoğa tuhaf tuhaf lakap takacaklar diye sinirleniyorum.
Eşim Mahir isminde kararlı ama bende daha güzel isim bulursak diye baskı yapıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…