2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
H Hayrosgiller in güzel kızı dünyaya geldi
Bugün ikisi de kontrol altında dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur sık sık dua edelim
Ayy canim benim dogum oldu mu
Nasilbdurumlari iyi insallah.
Allah ikisini de korusun amiin
Saka gibi daha dun 2 li test konusurken topigimizin ilk bebisi dunyaya geldi

Canim nst onemli bi veri. Eger icin rahat etmediyse nst sonucunu alip baska bir drbabda gitbistersen. Cunku hepimiz bitakim seyler yasiyoruz ama hangisi kasilma hangisi sanci emin olamiyoruz. Bu konuda en dogru veri nst

Canim hersey normal doguma uygun olsa bile hangisinin senin psikolojine daha uygun olacagi da en onemli konulardan. Simdi karakterini bilmiyoruz. Panik atak cok heyecanli vs insanlarda normal dogumda hersey yolundayken annenin panik yapmasindan dolayi sezaryene alabilirler.
Sen bu konuda kendini en iyi taniyan insansin sakince dusun ve kararini ver

Ben olsam sirf insanlar begenmediler diye icime sinen isimden vazgecmem canim.
Benim annem ablam da benim bebisin ismini b3genm3diler ilk basta ama soyleye soyleye alistilar. Valla benim cociim diil mi satilmis bile olsa isim icime siniyosa degistirmem. O yuzden ben isim konusunda pek kimseye fikir danismadim.
Tam olarak esimle kararimizi verdikten sonra soyledik

canım benim eşim doğulu ve onlar ismini beğenmediklerine kendileri kürtçe tuhaf tuhaf isimler koyuyorlar. Bende buna sinirleniyorum. Tepkiler genelde eşimin tarafından oldu. Mahir ismini eşim çok istiyor benim ailem nötr çünkü benim bir büyük abim adı mahirdi. ve 2,5 yaşında kalbi delik olduğu için ölmüş. Ailem bu sebeple başka isim takın diyor ama cokta rahatsız değiller. istiyorsanız olsun diyor.

Benim eşimde Tuncelili, ilk başta ben Miran olsun Hazar olsun erkek olursa falan diyordum o hep Aras olsun diyordu sonradan çocuğu etkileyecek isim koymam insanlar farklı bakar artık bu devirde falan deyip durdu. Ama tahmin edebiliyorum eşinin ailesini :) çok şükür bizde öyle bir durum olmadı kimse karışmadı biz eşimle ikimiz karar verdik ama Allah yardımcın olsun bence kesinlikle onlarda güzel isim diyebilsin bir defa da olsa Yoksa kendi istediklerini söyler dururlar bir gün başka öbür gün başka :)

Anladim canim baska baska kendilerine gore isimlerle cagiracaklarsa sonradan sinir olabilirsin. Ben mesela olmus tanidiklarin isimlerinin konmasi yanlisi da degilim. Bu herkese gore degisebiliyor yani.
Bence o zaman jerkesi memnun edecek bi isim bulursun canim daha vakit var

bizim

bizimde kızımın ismini ben koydum hiç sesi çıkmamıştı,ESİLA koydum
oğlum olursa ben koyarım dedi ve tuğra doru dedi ama biz kızımla hep doruk diyoruz doruk kim diyor o kadar alıştıkki şirkettekiler komşular herkes DORUK biliyor oğlanda şaşırdı içeride adım ne die

33 34 civariydi canim 2200 doğdu topigin ablası olacak :)

Bugün ben de öyleyim canım. İçim yanıyor sanki. Hızımı alamadım buzlu şu içtim. Hiç bi şey kesmiyor resmen. Napcam bilmiyorum
Benimki bugün belli etti kendini canım soğuk almışım boğazım çok kötü iştahsızlık ve karın ağrısı da var

H Hayrosgiller in güzel kızı dünyaya geldi
Bugün ikisi de kontrol altında dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olur sık sık dua edelim
Anamm Allah bağışlasın Rabbim sağlık versin ikisinide korusun inşallah ne güzel bir haber bu çok sevindim inşallah en kısa zamanda toparlarlar

Doktorun iğne verdiyse ol canım tedbir amaçlı herkesin kasılması aynı değil ki benim kasılmam olmadan doğum başlayacakti sancilarla zor durdurdular ve ciğer geliştirici iğneyi de vurdum şimdilik bir şey yok çok şükür ama sürekli dinlen ve su iç en önemlisi bu

Maşallah canım bebise kilosunu takma ya genetik kim bilir kime çekmiş sağlıklı olsunda benimkide zayıf olduğu için doktora gittim doktor önce beni tartti anasına babasına bak çocuğun bu kadar olmasi normal dedi
Geçmiş olsun canım bol bol su iç havalar serinledi susamiyoruz ondan suyu azaltik ama icmemiz lazım bol bol ilacınıda mutlaka kullan erken doğumu tetikliyor idrar yolu enfeksiyonu

Kısmet artık inşallah buluruz doğru düzgün bir isim. sizin isimler net belli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…