2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar merhaba 29,5 haftadayım ve bugün çok sık karnım sertleşiyor toplanıyor haftaya kontrol günüm erkenden gitsem mi bu sertleşmeleri yoğun yaşayan var mı normal mi endişelendim biraz

Kızlar merhaba 29,5 haftadayım ve bugün çok sık karnım sertleşiyor toplanıyor haftaya kontrol günüm erkenden gitsem mi bu sertleşmeleri yoğun yaşayan var mı normal mi endişelendim biraz
ayniyiz ozaman canım benim karnimda top gibi sert duruyor gobegimin ve yukarisindan cikip kucağıma gelecek o derece
gecede orda sucuk gibi yatıyoruz bi obeni uyandiriyor bi ben uyanip bebisim kuzum uyanıyor..
esime dedim beni yan yatir gece boyu beni çeviriyor piliç gibi :)

Birumut55 çok sık oluyor mu senin ağrı falan var mı benim son kontrolde doktor çok oluyor mu bu toplanmalar demişti çok nadirdi ama bugün bayaa sıklaştı magnezyum içiyorum kasılmalara karşı ama böyle devam ederse sabah ilk işim doktora gitmek olacak ocak anneleri içinde aynı şekilde olan var mı merak ettim gözüme uyku girmez artık

kızlar bu toplanma derken nasıl oluyor ben anlamadım dediginizi. Mesela benimki de bir yere dayaniveriyor ya da baştan sona geriniyor böyle birşey mı. yoksa kaskatı mı kesiliyorsunuz?

benim bu hafta böyle oldu ağrıyla uyaniyorum korkuyorum birşey oldumu diye kipirdadigi zaman içim rahatliyor doktorada gitmek aklıma gelmedi canım benim.. inşallah birseyleri yoktur kucagimiza sağlıkla aliriz bebislerimizi

kızlar bu toplanma derken nasıl oluyor ben anlamadım dediginizi. Mesela benimki de bir yere dayaniveriyor ya da baştan sona geriniyor böyle birşey mı. yoksa kaskatı mı kesiliyorsunuz?

Bende oluyor toparlanma ama ben takmıyorum bunu. Kendini iyice cenin pozisyonuna sokup sonradan esnetiyordur diye düşünüyorum. Yani benim anladığım toparlanma kendini sert bir şekilde bir yere toplaması. Sancı ve kasıkta kasılma yoksa bence sorun değil. Ama tabii hiç doktorumla konuşmadım bunu sadece fikir yürütüyorum

benimki gobegimin orda ortada toplaniyor bu hafta böyle oldu ağrıyla uyaniyorum gecede ayni

F ferayegul toplanma dediğim karnımın ortası bombe gibi şişiyor belli bir nokta ve kaskatı kesiliyor sivriliyor bazen nefesim de kesiliyor
L Lilyumm_ Ben de pek takmıyordum ama doktor sık oluyor mu demişti keşke sorsaydım bugün çok huzursuzum acile koşmamak için buradaki arkadaşlara sorup biraz rahatlamak istiyorum bu zamana kadar rahattım bugün kötüyüm kasıldıkça stres yapıyorum umarım önemsizdir bir iki saat daha bekliycem

Bende de cok kasılma toplanma oluyor sonra geciyor canim bazen sipsivri oluyor ama bence normaldir bebeklerimiz iyice buyudugu icin hem yerini dolduruyorlar artık iyice hemde büyük oldukları icin her hareketini iyi hissediyoruz diye düşünüyorum

Bende de oluyor canım hatta 5 dk arayla yarımsaat boyunca olduu gecende öyle korktumki sonra gecti kendimi yorunca daha cok oluyor ama genelde düzenli değil ama hergün oluyor günde 10 kere falan belki daha fazlaa doktora gittim nts girdim ama orda bisi çıkmadı hala korkuyorum karnımın bitarafı kaskatı sertlesiyor nefesimi kesiyor gibi oluyor ama pozisyon değistirince geciyor encok 5 6 sn kadar sürüyor alısıcaz ve takıp edicez devamlı sanırm ama daha da önemlisi bebek hareketleriini takip etmek canım

L Lilyumm_ Ben de pek takmıyordum ama doktor sık oluyor mu demişti keşke sorsaydım bugün çok huzursuzum acile koşmamak için buradaki arkadaşlara sorup biraz rahatlamak istiyorum bu zamana kadar rahattım bugün kötüyüm kasıldıkça stres yapıyorum umarım önemsizdir bir iki saat daha bekliycem[/QUOTE]
O kasılmalar bende de oluyor ben doktora sordum normal dedi ama ne sıklıkta olüncü riskli olur bilmiyorum da bende günde 10 defa oluyordur ama yarın tam takip edeyim kaç defa oluyor diye

Canım içine sinmeyecekse en güzeli dr a gitmek tabii ki ama sakinleşmelisin önce. Ben gerildiğim zamanlarda bebeğim daha çok toplanıyor mesela. Sakinleşince o da açıyor kendini. Yani şu an sen panikledikçe o toparlanıyordur o toparlandıkça doğal olarak sen panik yapıyorsun. Gevşemeye çalış gayet iyidir bebeğin :)

Bende de oluyor. Bugün kendimi çok yordum, şu an karnım taş gibi ve aralıklarla kasılıyor. Ben böyle durumlarda sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyup onun sıcaklığıyla uyumaya çalışıyorum, bazen işe yarıyor ya da çok zorlanırsam parol alıyorum.

doalisa sık sık oluyor canım 29.haftamda başladı benimde sebebi ne bukadar bilmiyorum magnezyum da içiyorum cok ayakta kalıp yormadığım zamanlarda daha az oluyor ama en son kontrolümde doktoruma bahsettim nts soktu beni amaa şans ya normalde kasılan ben orda 20 dk boyunca kasılmadım haliyle cıkmadı cok yorma kendini fazla ayakta kalma magnezyum iç dedi birde işte kasılmaların düzenli mi onun takip et dedi her kasıldığımda koşarak doktora gidesim geliyor hiç rahat olamıyorum bu konulardaaa şükür bebişin hareketleri beni sakinleştiriyor sağ salim alsak bi kucaklarımıza rabbim hepşmizin yardımcısınolsun

L Lilyumm_ dediğin doğru olabilir benim durum tam bir kısır döngü
N nazanca1 ben de ılık süt içtim daha iyi geldi sanki böyle bir topik olması ne kadar güzel resmen nefes aldım
Topiğimizdeki anneler cidden çok iyi yürekli insanlar :) hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…