2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hiç 63 gibi durmuyorsun bence :) hani kilodan pek anlamam ben tartıyla falan çok aram yoktur ama gözler görüyor çok şükür ve bence gayet formda gözüküyorsun
Ayyy hamileyken bu sözler altın değerindeee yaa cok tesekkür ediyorummm ilac gibi geldin Canım ya

Harika görünüyorsun canım maşallah sana :)

Kızlar ya Tuzdan uzak durmama rağmen ayaklarım şişiyor
Öyle şişiyor ki yere basınca ağrı oluyo

Maşallah size..

Canım sana da cok geçmiş olsun kasılma önleyici ilaç kullanıyor Musun bana nidicard diye bir ilaç verdi doktor iyi olmana sevindim insallah bebişler vakti zamanın da gelir

Ben 10 kilo aldım eğer her önüme geleni yeseydim şuan 20 kesin almış olurdum sadece bebeğe faydası olanları yemeye çlışıyorum ve 12 kilodan fazla almak istemiyorum

BEnde yemiyorum her önüme geleni csnım ama Herkez son iki ay cok kilo alırsın diyor insallah almayız
Evt son iki ay lafı herkesin dilinde sağlıklı doğsunlar da spor yaparak eski kiloma dönerin vitaminler de kilo aldırıyor çok takmamak lazım ama insan giyecek bişey bulamıyor doğumdan sonra çok çabuk rahimi toparlananlara da extra şaşırıyorum iki ayda karın dümdüz

Benim annem de öyledir 40 çıkana kadar kadın dümdüz olur insallah ona benzerim bende vitaminlerimi gece alıyorum ben o yüzden cok yemiyorum bekli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…