2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu lierac ne işe yarıyor yaa
Karnımın alt tarafı çatlamış gibi
aynen canım bende onu kullanıyorum vallahi benim kuzenlerde bunu kullanmış. bir kuzen hiç çatlamamış, bir kuzende belli belirsiz altlarda çok az var çatlakları. Benimde altta kasıklarımda sol ve sağda biraz çatlaklar başladı...

Kızlar benim bebiş normal doğum pozisyonundaydı. Ancak 2 gundur bildiğiniz döndü ya hatta döndüğü dakikayı bile hatırlıyorum cumburlop popoyu aşağı yana çekti. şuan yere paralel şekilde duruyor. yukarı da olan popo aşağıda artık resmen moralim bozuldu tutup poposunu yukarı çekesim geliyor koca popolu popis hep tümsek duruyor. Şaka bir yana birde son haftalara yaklaşmışken ters dönerek bize sürpriz yapmaz inşallah

Canım benimde ne zaman dr. gitsem usg de baş aşağı duruyordu. Ama iki haftadır senin dediğin gibi yere paralel duruyor coğunlukla. Ama arada yine baş aşağı oluyor. Sağ tarafımda bildiğin tümsek sanırım poposu :) karnım yamuk sağ taraf sivri şekilde. normal olduğunu umut ediyorum artık. Ay başında kontrolüm...

işte aynı benim karnında öyle resmen karnım sağ tarafa yamuk duruyor :) doktora sordum neresi bu diye poposuymus sanırım ayakları da altına soktu böyle popo bir oyana bir buyana gidiyor bazen aşağı kaçmasın diye aşağı elimle tutuyorum istemsiz

canım dışardan müdahale etme doğasına bırak ne yapmak istiyorsa yapsın... cokda takmamak lazım bugüne kadar kendi doğasında geldi o bilir işini:))) sadece endiseni anlıyorum bende bir kaç gece o kadar sabit kalınca ya bi aksilik mi var diye endişe ettim. Onuda buldum yolunu koltuğa arkaya doğru yayılıyorum otururken. Göbeğim geriliyor ozaman başlıyor kıpırdayıp pozisyon değiştirmeye içim rahatlıyor ama genelde dediğim gibi sağ tarafım şiş bildiğin yamuk bir göbeğim var...

Aynı gün gözüküyor diyorsun :)) 10 ocak kızları geliyor yani hadi inşallah isme karar verdiniz mi ?

evet inşallah ADA olacak kızımızın adı ama benim erken doğum riski ve diyabet olduğu için 36-37.hafta da alırız diyor doktor. ocağa pek ihtimal vermiyorlar

Calisan anneler acaba calisabilir raporu alirken doktprun ozel olarak yaptigi bi muayene var mi?

canım şikayetlerine göre yol izliyorlar. Benim bir şikayetim olmadığı için sadece tansiyon ölçüldü- kıloma baktı-USG ile baktı rahim uzunluğu, kese suyu bebeğin kalp atışı vs.durumu gibi rutin incemeleri yaptı. herşey yolunda olunca da çalışmak isteyip istemediğimi ve çalışma koşullarını sordu. Herhangi bi durum olursa değiştirebiliceğini söyledi.
buna görede çalışabilir raporumu verdi.
ama şikayetin var ise nst sokabiliyor ayrıca. yada bebeğin kilosu senin fazla kilo alımın varsa şeker kontrolü vs.. yapabiliyor.

Canım o tümsek olan yer sert mi eline sert bir şekilde geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…