Cok enteresaaan amaa Saatlerce bıkmadan karnımdaki hareketlerini izlerken buluyorum kendimi ne büyük bi mucize yaa 7.aydayım hala inanamıyorum karnımda bi bebek bi canlı var kucağımdayken inancam herhalde bu mucizeye.rabbim sağsalim zamanında almayı nasip etsin kucaklarımıza bebelerimizi ...
Tunaydin kizlar
Adet sancisi gibi sanci cekenler baya var galiba.
Ben iki hafta ince indan endiselenip nstye girmistim herhangi birsey cikmamisti.
Dr magnezyumu artik hep al dedi ve oyle yapinca gecti. Siz de sorun isterseniz.
Dun muayenem vardi. O kadar merakla gittik yuzunu gormek icin, ama sakladi da sakladi bizim ufakki hic foto alamadik.
Goruntu almaya calisirken bazen 1-2 sn belirdi surat sadece. Gorebildigim yanaklar toplamaya baslamis tam bebek goruntusu olmus.
Bir sonra ki randevum 3 hafta sonra. 35. haftadan sonra 2 haftaya gecicek sonra heralde her hafta mi olur kontroller bilemiyorum.
Bir de kizlar siz nst ye ayri para veriyor musunuz
İyi olmanıza çok sevindim canım günümüz aynı sormadın mi kilosunu acaba inşallah bir sorun yoktur kasılmalar dediğin gibi normal magnezyum alınca geçiyor rahatlıyorsun önce iki haftada bir sonra haftalık son günler her gün gideriz artık devlette nst bedava özelde 20 lira
Ya zaten Allah korusun tabi de erken bisey olacak olsa bunlar son düşünülecek şeyler. Biri gider evden aliverir hemen kıyafetlerini getiriverir. Yani aslında çokta elzem şeyler değil. Sadece bebeğin ilk doğduğun da giyeceği kiyafetinin önceden yıkanıp ütülenmis olması bile kafi
Ya zaten Allah korusun tabi de erken bisey olacak olsa bunlar son düşünülecek şeyler. Biri gider evden aliverir hemen kıyafetlerini getiriverir. Yani aslında çokta elzem şeyler değil. Sadece bebeğin ilk doğduğun da giyeceği kiyafetinin önceden yıkanıp ütülenmis olması bile kafi
Ay aynen ya izne ayrıldığımdan bari calisirken yapmadığım isleri hergun yapmaya başladım. Dün en son yeter diyip kuaföre artık kendimi Sonrada pilates salonu gördüm dedim bir bakınayım beni alırlarsa arada sporumu yaparım ama son aylardaki gebeleri kabul etmiyoruz dediler ev işiyle spora devam