2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bende sürekli göbeğimi açıp izliyorum hareket etmese de eder diye açık tutuyorum. Usutucem yakında ama göbekten :)

İyi olmanıza çok sevindim canım günümüz aynı sormadın mi kilosunu acaba inşallah bir sorun yoktur kasılmalar dediğin gibi normal magnezyum alınca geçiyor rahatlıyorsun önce iki haftada bir sonra haftalık son günler her gün gideriz artık devlette nst bedava özelde 20 lira

Allahın izniyle bi şey olmaz 35 arti 1 de yapayim hatta üste yuvarlayanlar var ya 36 da yapmis olurum havamız olur Hahahaha :)
Ya zaten Allah korusun tabi de erken bisey olacak olsa bunlar son düşünülecek şeyler. Biri gider evden aliverir hemen kıyafetlerini getiriverir. Yani aslında çokta elzem şeyler değil. Sadece bebeğin ilk doğduğun da giyeceği kiyafetinin önceden yıkanıp ütülenmis olması bile kafi

Aynen canım no panik no evham hallederiz :)

Oh ne rahatlik böyle çalışıyor musun halen izne ayrılırsan her gün bir parçasını yıkayıp ütülersin sıkıntıdan
Ay aynen ya izne ayrıldığımdan bari calisirken yapmadığım isleri hergun yapmaya başladım. Dün en son yeter diyip kuaföre artık kendimi Sonrada pilates salonu gördüm dedim bir bakınayım beni alırlarsa arada sporumu yaparım ama son aylardaki gebeleri kabul etmiyoruz dediler ev işiyle spora devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…