2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar ben yol yuruyemiyorum artik ,
bebisim önde kasiklarima ağrı yapıyor...
merdiven cikamiyordum canım çıkacak sanki ..
belim ağrıdan kopuyor yatakta sağa sola dönmek çok zor helede uyurken sirt üstü olduysam belim kopuyor kalktigim zaman kalcam tutuluyor belim ağrıdan catliycak sanki ..
bundan sonra zor günler beni bekliyor
biran önce 32 haftayi doldurup raporumu alip güzel kizlarimla minnak mucizemi minik kizimin dogumunu beklemek istiyorum..
herkeze hayırlı geceler.....

Ya kizlar sizde 'de surekli bebek biyerde toplaniyomus gibi oluyomi ben onu bebek geriliyor filan diye zannediyordum ama galiba burda kasılma filan yazilmis kafama taktim baya
Canım için rahat etsin benim de çok sık oluyordu ama normalmiş çok yorulunca çok strese girince fazlalaşıyor ama ağrı akıntı gibi şikayetler de beraberinde olursa ve pozisyon değiştirince geçmiyorsa doktora gitmelisin tabi için rahat etmezse yine kontrole gidebilirsin Ama bence rahat ol takınca stresten daha fazla toplanıyor aynısını yaşadım çünkü

Ben de aynı durumdayım, yürümekte çok zorlanıyorum artık. Bugün eşimle alışverişe çıktık, mahvoldum, avmler bitiriyor beni. Bu durumda bir de haftaya ev taşıyoruz, gözümde aşırı büyüyor :/

allah yardim etsin inşallah cokk dikkat et canım benim allahim senide bebeginide korusun inşallah...
bende 11 buçuk da yattim 12 buçuk da uyandim agridan .. ayaklarimda yaniyor buda sinir yapti bende nasıl uyuycam bilmiyorum gözlerim yaniyor ama yatamiyorum..

2018 gr 43 cm haftasiyla uyumluymus canim. Ben pek kg olayini merak ermiyorum nedense dr soylemese sormuycam. Ilk baslarda cok soruyodum saldim cayira mevlam kayira. Hersey yolunda demesi yeterli

S Serpilzorlu canım en son kasılmaların oluyordu. Şimdi nasılsın merak ettim seni.
Canım epeydir giremiyorum, kasılmalar arttı, erken dogum riskim var. Yürümekte zorlaniyorum. Akciğer gelişim iğnesi oldum. Ve adalat diye bir tansiyon ilacı kullanıyorum erken doğumu önlüyormus. Ancak bir de boynuna 2 tur kordon dolamış hanımefendi: ( üzdü bizi hareketlerini artık daha dikkatli takip etmem gerektiğini söyledi doktorum. Umarım sağlıkla alırız kucagimiza. Kafam çok bulanık olduğu için bir süredir giremiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…