Ay aynen ya izne ayrıldığımdan bari calisirken yapmadığım isleri hergun yapmaya başladım. Dün en son yeter diyip kuaföre artık kendimi Sonrada pilates salonu gördüm dedim bir bakınayım beni alırlarsa arada sporumu yaparım ama son aylardaki gebeleri kabul etmiyoruz dediler ev işiyle spora devam
Oh iyi yaptın canım biraz bakım şart bizlere
Neden kabul etmiyorlarmis son ayda daha önemli egzersiz ya
Ev işiyle kendini çok yorma yürüyüş yap kan değerine ve kalsiyuma dikkat et yeterli canım bunlar zaten ne kaldı ki doğuma
Oh iyi yaptın canım biraz bakım şart bizlere
Neden kabul etmiyorlarmis son ayda daha önemli egzersiz ya
Ev işiyle kendini çok yorma yürüyüş yap kan değerine ve kalsiyuma dikkat et yeterli canım bunlar zaten ne kaldı ki doğuma
Aynen aslında son aylarda daha çok lazım doktorlarda pilates yapın diyorlar ama biraz çekingen davrandılar anlamadım. Evde de pilates topu var en cirt pembesinden salonun ortasında duruyor aylardır. Ne hareket yapacağımı bilemiyorum yönlendirilmeye ihtiyacım var :)
Aynen aslında son aylarda daha çok lazım doktorlarda pilates yapın diyorlar ama biraz çekingen davrandılar anlamadım. Evde de pilates topu var en cirt pembesinden salonun ortasında duruyor aylardır. Ne hareket yapacağımı bilemiyorum yönlendirilmeye ihtiyacım var :)
Evet bizim arkadaşa da doğum esnasında sancı zamanın ziplatmislar doğum odasında ebeler , sancı geçince de oval hareketlerle beli hareketlendirmisler. artık hastaneler de pek modern :)
Biz bugun bebegin camasirkarini yikadik kuruttuk henuz utuleyemedik pazartesiye insallah ciddi oyalayici bisey koyu renkleri ayri yeni alinanlar ayri ablasindan kalanlar ayri yikandi kurutuldu yorucu bir iş
Biz bugun bebegin camasirkarini yikadik kuruttuk henuz utuleyemedik pazartesiye insallah ciddi oyalayici bisey koyu renkleri ayri yeni alinanlar ayri ablasindan kalanlar ayri yikandi kurutuldu yorucu bir iş
Kızlar artık son aylara yaklaştık metabolizmamız yavaşladı bol bol su için kuru kayısı ve incir falan yiyin aman ha basur olmayın dikkat edin kendinize
yok canım bilemem uzman da değilim bu konuda sadece herkesin süreci farklı tıpkı 37de doğuranla 40ta doguran da normal olduğu gibi. kiminin kasılması erken başlar kiminin geç. kasılmaların derecesi şiddeti sıklığı önemli burda doktorla iletişimde olmak lazım.
Ya kizlar sizde 'de surekli bebek biyerde toplaniyomus gibi oluyomi ben onu bebek geriliyor filan diye zannediyordum ama galiba burda kasılma filan yazilmis kafama taktim baya
Ya kizlar sizde 'de surekli bebek biyerde toplaniyomus gibi oluyomi ben onu bebek geriliyor filan diye zannediyordum ama galiba burda kasılma filan yazilmis kafama taktim baya
yesa
ya bende takmiyodum bebisin kafasi filan diyodum sonra bi sitede bunun kasilma olduğunu daha sonra burdada okuyunca bugunde baya fazla oldu bide millet yazmis o gordugum sitede yok erken dogum yaptim benimde oyleydi filan yazilinca merak ettim pzrt. Doktora gidicem sorucam bakalim ne dicek bide sirt üstü yatiyomusunuz geceleri benbazen yatim diyorum bi agirlik oluyo ölüyorum sanıyorum
yesa
ya bende takmiyodum bebisin kafasi filan diyodum sonra bi sitede bunun kasilma olduğunu daha sonra burdada okuyunca bugunde baya fazla oldu bide millet yazmis o gordugum sitede yok erken dogum yaptim benimde oyleydi filan yazilinca merak ettim pzrt. Doktora gidicem sorucam bakalim ne dicek bide sirt üstü yatiyomusunuz geceleri benbazen yatim diyorum bi agirlik oluyo ölüyorum sanıyorum
Benimde öyle pozisyon değistirince geciyor ama saat 4 ten fazla olursa doktoraa gidin diyor sitelerde benim daha fazla oluyor birgün daha cok birgün daha az