2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oh iyi yaptın canım biraz bakım şart bizlere
Neden kabul etmiyorlarmis son ayda daha önemli egzersiz ya
Ev işiyle kendini çok yorma yürüyüş yap kan değerine ve kalsiyuma dikkat et yeterli canım bunlar zaten ne kaldı ki doğuma

Aynen aslında son aylarda daha çok lazım doktorlarda pilates yapın diyorlar ama biraz çekingen davrandılar anlamadım. Evde de pilates topu var en cirt pembesinden salonun ortasında duruyor aylardır. Ne hareket yapacağımı bilemiyorum yönlendirilmeye ihtiyacım var :)

Şimdi değil de doğum zamanisanci gelince üzerinde Zıpla :)

Tek başına yapma canım bir yerin incinir Allah korusun sadece yürüyüş yap her şeyden faydalı ve tabi bol su

Biz bugun bebegin camasirkarini yikadik kuruttuk henuz utuleyemedik pazartesiye insallah ciddi oyalayici bisey koyu renkleri ayri yeni alinanlar ayri ablasindan kalanlar ayri yikandi kurutuldu yorucu bir iş
Ablasından neler kaldı bakalım
Benim oglandan sadece zibinlar kaldı maviş maviş diğerlerini hep başkalarına verdim

Kızlar artık son aylara yaklaştık metabolizmamız yavaşladı bol bol su için kuru kayısı ve incir falan yiyin aman ha basur olmayın dikkat edin kendinize

Yooo neden öyle olsun alakası yok :)

Vücut kendini hazırlıyor sadece :)

Anladim tesekkur ederim.

Ya kizlar sizde 'de surekli bebek biyerde toplaniyomus gibi oluyomi ben onu bebek geriliyor filan diye zannediyordum ama galiba burda kasılma filan yazilmis kafama taktim baya

yesa ya bende takmiyodum bebisin kafasi filan diyodum sonra bi sitede bunun kasilma olduğunu daha sonra burdada okuyunca bugunde baya fazla oldu bide millet yazmis o gordugum sitede yok erken dogum yaptim benimde oyleydi filan yazilinca merak ettim pzrt. Doktora gidicem sorucam bakalim ne dicek bide sirt üstü yatiyomusunuz geceleri benbazen yatim diyorum bi agirlik oluyo ölüyorum sanıyorum

Canım kasılma da normal ki bu haftalar da yalancı sancılar yaşayacağız zatrn

Ha sen diyorsan ki benimki pozisyon degistirince gitmiyor
düzenli
duşa giriyorum azalmiyor
şiddeti artarak devam ediyor vs vs o zaman sıkıntı

Ama benimki öyle değil şu an bile oluyor sana yazarken :)

Sırt üstü de yatmamak lazım sol en güzeli ama iste her daim olmuyor ben de gece bi bakıyorum sırt üstü ya da sağ dönük yatıyorum

Benimde öyle pozisyon değistirince geciyor ama saat 4 ten fazla olursa doktoraa gidin diyor sitelerde benim daha fazla oluyor birgün daha cok birgün daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…