2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de aynı durumdayım canım. Dün bebeğe beşik bakalım diye çıktım ama ne mümkün. Kendime de çocuklara da zehir ettim. Yok böyle bir sırt ve bel ağrısı. Yürürken sanki çocuk kasılarımdan aşağı düşecek gibiydi. Eşime dedim ki bi daha ben dışarı cikicam desem de sen engelle lütfen. Yatağı da mecburen internetten siparis verdim.

Malum kış bebekleri olacaklar, patikli kapuşonlu polar ya da peluş tulum, ya da astronot mont tarzi daha korunakli, aldiniz mi oyle bir sey? Bedeni ne olmali? 0-3 ay? 3-6 ay? 6-9 ay?

Malum kış bebekleri olacaklar, patikli kapuşonlu polar ya da peluş tulum, ya da astronot mont tarzi daha korunakli, aldiniz mi oyle bir sey? Bedeni ne olmali? 0-3 ay? 3-6 ay? 6-9 ay?
Ben aldığım eşyalarda 0-3ay tercih ettim. Soğuk olacağı için O aylarda kullanırım diye düşünüyorum

Biraz daha dişimizi sıkalım bakalım canım, amin inşallah Allah hepimizi ve kuzucuklarımızı korusun. Eşime dedim, bir daha mı avmye gitmek tövbe, internetten yaparım alışverişi ya da sen alırsın dedim. Taşınmada da ailelerimiz destek olacak. Ben artık uykusuzluktan gün içerisinde bitap düşüyorum, sürekli sola yatmaktan sol tarafım acıyor. Geceleri yatmadan ayaklarını arada suyun içerisine deniz tuzu koyup onda biraz dinlendirsen belki işe yarar canım. Bir de 2-3 yastıkla yukarı kaldırsan kan dolaşımı için. Sıkıntılar son zamanlarda çok artıyormuş, hepimize kolaylıklar diliyorum.

Dün bende dışarı çıktım alışveriş yapmaya karnım birden baskı yaptı ala ala 2 önlük aldım kızıma o kadar. eşim bunun için mi geldik diyor. Halbuki evden çıkarken süperdim birden karnım aşağıya çekip ağrı yapmaya başladı belim koptu resmen

Günaydın biz bugun 8 aylık oluyorz zaman su gibi

Canım yanlış hesap yaptın bizim günümüz aynı ben bu salı 7 ay 1 haftalık olacağım

8 aylık olsaydık 40 günümüz kalmış olurdu ama daha 65 günümüz var

Dolan ay söylenir ama bazıları içinde bulundukları ayı söylüyor :)

Artık çok dikkatli olmamız gereken zamanlar sanırım. Ben de biraz kıyafet eksiği vardı, onları tamamladım ama mağazalarda her bulduğum koltuğa attım kendimi. Alışverişlerini erkenden bitiren arkadaşlar ne iyi yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…