Sağ ol canım, malesef yapılabilecek hiçbir şey yok, çok ama çok düşük ihtimalle anı bebek ölümüne sebep olurmuş. Ama çok nadir bir durummus. Korkulacak bir şey yok dedi doktor ancak hareketleri biraz daha dikkatli takip etmem gerekiyor, bir de normal doğumu zaman zaman engelleyebiliyormuş. Ancak doktorum genede normal dogumu önerdi, hayırlısı inşallah hepimiz icinnnnCanım çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tut. Oyun mu oynuyormuş kordonla küçük hanım. Düzelir canım inşallah bir an önce. Peki düzelmesi için yapılabilecek bir şey var mı bilmediğim için soruyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi.
Ay ben de karnım yumuşadı ve küçüldü gibi hissediyorum. Bu işte Bi tuhaflık var :)Kızlar iki gün içinde karnım ağırlaştı sanki sizde durumlar nasıl :))
TurkuazM canim çok çok geçmiş olsun, benim de malesef erken dogum riskim var hemde 29.haftadan beri. Iğne oldum bebeğin akciğeri icin. Adalat kullaniyorum. 33. Haftaya kadar dayandık, umarım biraz daha dayanir. Için ferah tut, ufaklıklar ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar. Bildigim kadariyla bahsedilen iğne çok önemli. Ve eminim ki sana da vurmuslardir. Her şey rast gider insallah hepimiz için.. benim bir tanıdığım erken dogum yaptı 1.750gr bebek. Ve şuanda 5 yaşında ve çok saglikli. Bende etraftaki örnekleri gördüm ve rahatladim. Sende gönlünü ferah tut canim
Sağlıkla gelsin canim hastane misin evde olup arada kontrole mi gidiyorsun
TurkuazM canim çok çok geçmiş olsun, benim de malesef erken dogum riskim var hemde 29.haftadan beri. Iğne oldum bebeğin akciğeri icin. Adalat kullaniyorum. 33. Haftaya kadar dayandık, umarım biraz daha dayanir. Için ferah tut, ufaklıklar ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar. Bildigim kadariyla bahsedilen iğne çok önemli. Ve eminim ki sana da vurmuslardir. Her şey rast gider insallah hepimiz için.. benim bir tanıdığım erken dogum yaptı 1.750gr bebek. Ve şuanda 5 yaşında ve çok saglikli. Bende etraftaki örnekleri gördüm ve rahatladim. Sende gönlünü ferah tut canim
Ewet canim oglumdan firsat buldukca yapiyorum sira pancomda onuda yapiyorum bitiririm insallh yarinOh ne güzel hem uğraş oluyor hem kizcene el emeği
Ben patik falan örmüştüm zamanında o da kv sayesinde böyle yap böyle yap diye diye simdi bilmem
Gecmis olsun canim insallh sorunsuz zamannda alirsn bebegniGecen ay iki tane ciger gelistirici yaptilar simdide bi tane yaptilar
Bende nidilat kullaniyordum 27 den beri tehlikem var suan ki kasilmalarda magnezyum tedavisi uyguladilar cok zor bi surecti suan sadece progestan kullandiriyorlar ins sorunsuz yarin cikarim
Sende bende zamanimizda dogururuz ins bebekten yana korkum yok benim korkum sezaryenden yana.
allahim güzel allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Gecen ay iki tane ciger gelistirici yaptilar simdide bi tane yaptilar
Bende nidilat kullaniyordum 27 den beri tehlikem var suan ki kasilmalarda magnezyum tedavisi uyguladilar cok zor bi surecti suan sadece progestan kullandiriyorlar ins sorunsuz yarin cikarim
Sende bende zamanimizda dogururuz ins bebekten yana korkum yok benim korkum sezaryenden yana.
İnşallah sağlıklı ve sorunsuz bir doğum yaparsın herşey su gibi aksın ağrısız sızısız al bebeğini kucağınaGunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim giremiyorum sancim cikiyor malesef dua edin bize nolur
ben yarın gideceğim bakalımCalisan anneler acaba calisabilir raporu alirken doktprun ozel olarak yaptigi bi muayene var mi?
Haftada bir kontrole geliyordum zaten
Suan bi haftadirda hastanedeyim bakalim yarin ins iyi olurda cikarim.
kızlar bende uzandim
bebek kasiklarima baskı yapiyor korktum baya zaten önde duruyordu ev süpürdüm sildim ayakta örtü çarşaf battaniye katladim mutfakta yemek hazirladik oturana kadar agri vurdu kasiklarimda agri var birde kıpır kıpır vuruyor oraya doğru..
ben hiçbirşey hazirlamadim henüz bir hastane çıkışı aldim 10 lu birde tulum var iki citcitli zibin enson baktiklarimi almadim daha artik alıp yikayip çantamı hazirlamam lazim günden güne hiçbirşey yapamayacagim ...
maşallah sizlere herseyiniz hazır..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi...
Gecen ay iki tane ciger gelistirici yaptilar simdide bi tane yaptilar
inşallah canım benim inşallahYok canım Ne hazıri
Ben 12 aralık sali günü yapmayı düşünüyorum :)
akşamdan beri 20 kez olmustur 5 dk da bir oluyor belki daha bile kisadir eminmisin normal miy mis galiba takinca fazlalasti moralim baya bozuk suan bu yuzdenCanım için rahat etsin benim de çok sık oluyordu ama normalmiş çok yorulunca çok strese girince fazlalaşıyor ama ağrı akıntı gibi şikayetler de beraberinde olursa ve pozisyon değiştirince geçmiyorsa doktora gitmelisin tabi için rahat etmezse yine kontrole gidebilirsin Ama bence rahat ol takınca stresten daha fazla toplanıyor aynısını yaşadım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?