2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bende uzandim
bebek kasiklarima baskı yapiyor korktum baya zaten önde duruyordu ev süpürdüm sildim ayakta örtü çarşaf battaniye katladim mutfakta yemek hazirladik oturana kadar agri vurdu kasiklarimda agri var birde kıpır kıpır vuruyor oraya doğru..
ben hiçbirşey hazirlamadim henüz bir hastane çıkışı aldim 10 lu birde tulum var iki citcitli zibin enson baktiklarimi almadim daha artik alıp yikayip çantamı hazirlamam lazim günden güne hiçbirşey yapamayacagim ...
maşallah sizlere herseyiniz hazır..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi...

Sağ ol canım, malesef yapılabilecek hiçbir şey yok, çok ama çok düşük ihtimalle anı bebek ölümüne sebep olurmuş. Ama çok nadir bir durummus. Korkulacak bir şey yok dedi doktor ancak hareketleri biraz daha dikkatli takip etmem gerekiyor, bir de normal doğumu zaman zaman engelleyebiliyormuş. Ancak doktorum genede normal dogumu önerdi, hayırlısı inşallah hepimiz icinnnn

TurkuazM canim çok çok geçmiş olsun, benim de malesef erken dogum riskim var hemde 29.haftadan beri. Iğne oldum bebeğin akciğeri icin. Adalat kullaniyorum. 33. Haftaya kadar dayandık, umarım biraz daha dayanir. Için ferah tut, ufaklıklar ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar. Bildigim kadariyla bahsedilen iğne çok önemli. Ve eminim ki sana da vurmuslardir. Her şey rast gider insallah hepimiz için.. benim bir tanıdığım erken dogum yaptı 1.750gr bebek. Ve şuanda 5 yaşında ve çok saglikli. Bende etraftaki örnekleri gördüm ve rahatladim. Sende gönlünü ferah tut canim

Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin güzel kizin :)

Gecen ay iki tane ciger gelistirici yaptilar simdide bi tane yaptilar
Bende nidilat kullaniyordum 27 den beri tehlikem var suan ki kasilmalarda magnezyum tedavisi uyguladilar cok zor bi surecti suan sadece progestan kullandiriyorlar ins sorunsuz yarin cikarim
Sende bende zamanimizda dogururuz ins bebekten yana korkum yok benim korkum sezaryenden yana.

Geçmiş olsun canım. İnşallah hiç bi sorun olmadan sağlıkla doğar bebeğin. Allah kolaylık versin

Gecmis olsun canim insallh sorunsuz zamannda alirsn bebegni

allahim güzel allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
geçmiş olsun canim benim allahım korusun inşallah senide bebeginide...

Yok canım Ne hazıri

Ben 12 aralık sali günü yapmayı düşünüyorum :)

çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın ve istediğin şekilde doğum yapabilirsin

canım inşallah sen de zamanında alırsın bebeğini. bence böyle bir tehlikenin tespit edilmesi ve gerekli önlemin alınması çok önemli. umarım sen de bebeğin de sağlıkla kavuşursunuz

Kizlar ya yine ben yardiminiza ihtiyacım var lutfen yardim edin ya ben dun yazdim ya surekli bebek toplaniyo kasilmami diye hah aksamdan beri 5 dk bi oluyo oturuyom oluyo kalkiyom oluyo 10 sn filan sürüyor bide idrarim gelmis gibi oluyor napim sizce ya yarinda kontrolum var 5 de panik yapmalimiyim lutfen yardim edin nefes alamiyorum stresten

akşamdan beri 20 kez olmustur 5 dk da bir oluyor belki daha bile kisadir eminmisin normal miy mis galiba takinca fazlalasti moralim baya bozuk suan bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…