2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar , bana her hafta sonu misafir geliyor ve hafta içide gelenler oluyor arkadaşlarım akrabalarım Doğum yapmadan vakit geçirmek istiyorlar senin çıkman sakıncalı biz gelelim diyorlar ama ben istemiyorum aslında çünkü biraz mutfakta vakit geçirsem ayaklarım şişiyor hemen ikram olmadan da olmuyor bişey hazırlama deselerde içim rahat etmiyor kuru kuruya bütün gün oturacak halimiz yok herkes son ayımı beklemiş adeta gıcık olmakta haksız mıyım bi taraftan diyorum benim için geliyorlar bi taraftan diyorum 8 aylık hamile kadının evine mi gidilir

Selam canım benzer durumlar bende de mevcut, Hatta yarın bile var misafirim
Bugün aynen senin dediğini düşündüm.. Şimdi bana iyilik mi kötülük mü bu anlamadım gitti :)

Canim senden ikram bekleyen ya da lafini edecek kisilere agrim var vs deyip kibarca geri cevir bence.
Ben sadece cok samimi dostlarimi kabul edip bu yuzden de rahatlikla gelirken pastaneden biseyler kapsaniza diyorum valla,onlar rahat ben rahat. Bu aylarda onun lafini edecek insan da gelmesin evime zaten.

Bende feci uykusu olup uyayamayangillerdenim

Ha! neden uyuyamadigini bilemeyengillerdenim de :))

Günaydın dün geç yattım bu sabah 5 te kalktık.
Çünkü kızım ablalık alıştırması yapıyormuş gece gece nerden geldiyse aklına oturduk bir güzel şimdi yatacağız inşaşlah

ben artık kabul etmiyorum kimseyi. Çalışıyorum bir de. H.içi zaten yorgunum sadece h.sonum var. Bir de bunun doğum sonrası kısmı var. Şimdi nasıl geliyorlarsa birde lohusalık döneminde hiç bırakmayanları var. Ark.ım isyan etmişti sürekli geliyorlar bıktım diye hele lohusalıkta hiç çekilmez sürekli sürekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…